-
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014.
Ni ja ne kužim te utakmice tjedan dana prije svjetskog. Samo se umaraju bezveze, a neki koji su standardni u timovima već su dovoljno umorni. Baš za pobrat ozljedu idealno. Dobro, možda se ne ide sto posto ali je svejedno tekma od dva poluvremena. Nisam gledao pa ne znam kakva je postava bila.
-
Vrsaljko je ionako kvalitetniji igrač
-
Umjesto da u prvom poluvremenu stavi 11 koji će igrati protiv Brazila da se uigraju, napravio je neku mješanu postavu, igrao je neki Brozović za kojeg prvi puta čujem. I ovaj Jelavić je antitalent.
-
= Citat =:
Izvorno postao
ProzoЯ
U ovoj utakmici sa Austrijom ce se netko ozlijediti 100% samo gledajte
Falio sam drzavu (to jest cijeli kontinent), ali tocna prognoza :D
-
@hacker
A lol, pa ak dosad nisu već uigrani onda jedna tekma neće ništa riješiti. U ovoj je htio vidjeti koliko mogu Jelavić i Da Silva i to je bilo to. Brozovića može komotno staviti u postavu protiv Brazila pa ćeš čuti za njega.
-
Pa to je mogao i na treningu vidjeti, i ovih zadnjih par tjedana koliko ih je pratio. A ne znam šta se ima o Jelaviću pričati, lik ispred gola jedva zabije pod prečku, još je pucao u golmana, imao je sreću što se ovaj bacio. Totalno bez osjećaja.
-
A i jaka nam je repka ako će lik koji igra drugu utakmicu za nju biti u prvih 11 na otvaranju svjetskog prvenstva protiv Brazila.
Sve u svemu, ne izgleda mi dobro.
-
Ne vidim kakve veze ima koja mu je to tekma, ako mi takvog igrača nemamo.
-
Nemamo igrača za tu poziciju ili nemamo igrača koji igra drugu tekmu za repku?
-
-
Sva sreća, ja mislio da je ovo treće.
-
Raketa i Modric moraju sami osvojiti ovo SP jer su nam svi ostali panjevi
-
Ma naši brazilijaneri Sammir i Dudu će riješiti grupu, Modrić i Raketa neće moći ni prdnuti. Nakon Brazila će ih meksikaneri i kamerunci potrgat u prvoj minuti igre. Da stavim smajlija?
-
-
-
Mocinic nam se ozlijedio, i sada Kovac dan prije utakmice zove (ozlijeđenog) Badelja
-
A svejedno, ionako bi Mocinic vjerojatno odigrao 0 minuta, isto koliko ce i Badelj
-
-
ma gotovo možemo kofere pakirat, kad te repka nece onda nece :D
-
Gubimo gol razlike protiv Brazila zbog suca. Moglo bi bit puno gore.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Od Brazila gubimo, sa Meksikom 0:0 ili isto gubimo a protiv Kameruna nemam pojma. Možda i dobimo. Problem je što imamo šuplju obranu, lošu trkačku momčad te nekoliko odličnih individua ali daleko od čvrste, disciplinirane i trkački nastrojene momčadi.Također igramo na drugom kontinentu što nam sigurno ne paše. Volio bih da sam u krivu i da odemo u drugi krug. Uglavnom neću se jako razočarati a sve više od toga biti će pozitivno iznenađenje.
1/3 na žalost pogođena.
-
Istina... prelosa obrana, Lovren i Jelavic nemaju veze, najgori igraci utakmice... Jelavica nisam vidio cijelu utakmicu ne znam ni zasto nije stavio Eduarda.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
1/3 na žalost pogođena.
1/2 si pogodio zato jer si 3 izbacio i rekao da nemaš pojma. Kakva je to prognoza "nemam pojma"? haha. Ne brini nije još ništa gotovo.
-
= Citat =:
Izvorno postao
ProzoЯ
Istina... prelosa obrana, Lovren i Jelavic nemaju veze, najgori igraci utakmice... Jelavica nisam vidio cijelu utakmicu ne znam ni zasto nije stavio Eduarda.
Eduardo ne smije igrati radi spora sa Mamićem. Mamić > Kovač.
Srna je užasno spor, onaj zadnji gol smo rutinski odigrali obranu, penal smiješan, bili su jači, ali baš te snervaju ovakve stvari.
-
Prava momčad bi pregazila ovakav Brazil
-
Istina... imamo previse ili neiskusnih igraca ili prestarih, no svaka cast Olicu sto s toliko godina daje sve od sebe i cijelu utakmicu trci ko lud.
-
Trči ko lud, ali malo koristi od toga. Previše izgubljenih lopti i pokušaja centaršuteva.
-
MA dajte molim vas kakvo je ovo suđenje :(
-
Olic pokušava tehnicirat protiv Brazila na njihovom domacem terenu. Ok, covik ima muda al pameti ni malo. Penal je totalno zasra utakmicu, al i to je bilo za ocekivati jer igra se protiv domacina Brazila. Svejedno totalno mi je uništija noc taj prokleti penal.
-
Gle realno i da su dobro sudili opet smo loše igrali. Jebiga, veza nam je jedino kaj valja. Srna treba u penziju, Čorluka se srozao, Pletikosa kod sva tri gola prespor, Jelavića opet ne treba komentirat...i svaka čast Oliću kaj se tolko trudi al džabe ti to kad od deset lopti daš jednu upotrebljivu. Ajde, Brozović i Rebić su ok bili.
Opet nemamo nikakav smisao. 90 minuta nabacujemo sa bokova pa će valjda jedna ući, što i je, i onda se nabrijavamo da smo nešto napravili. Jebote, ne sjećam se kad smo zadnje napravili neku smislenu akciju, kontru, polukontru...