I što mislite o traileru...vaša razmišljanja...ajde de....
mislim da bi trebali dat još jedno 5-6 koncept artova
vidite gta4 kolko su dali a ovo niš?
Printable View
I što mislite o traileru...vaša razmišljanja...ajde de....
mislim da bi trebali dat još jedno 5-6 koncept artova
vidite gta4 kolko su dali a ovo niš?
da nis nisu prikazali nisam sretan trailerom
ko ce cekat jos vise od 1g :((((
Dame i gospodo to se zove hype, vrlo uspješni hype. Odbrojavanje dana za teaser animaciju logicno privuce sve živo. Kažu jesen 2008 + razne odgode kojih ce sigurno biti i nastat ce nova trakavica tipa daikatana, duke, S.T.A.L.K.E.R... Razocaranje s moje strane je ogromno. :(
Evo što sam ja dobio nakon što sam kliknuo download trailer:
Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Too many connections in /www/worthdownloading.com/public_html/includes/db_functions.php on line 8
Connect Error: Too many connections
:rotfl:
Biće još trailera...inače nije to trailer,nego malo više in game screensa upakiranih u film...
Inače onaj lik vam je iz BoS-a!
Auto-radio iz trailera možete vidjeti ovdje
Interijer autobusa možete vidjeti ovdje
Solidera u nepozantom armoru možete vidjeti ovdje
Za istinske fanove,al samo one ISTINSKE koji znaju o čemu se radi,javljam vijest da će se za otprilike cca 2 tjedna OSNOVAT FALLOUT CLUB HRVATSKA...
:pray:
Evo vam trailer naYOUTUBE-u
da vidi se po grafici da igra nije ni blizu gotova ni ispolirana
Nema veze...važno da je to što je tu tu :D ,a što se tiče ispoliranosti ima vremena do 2008 jer igra tada izlazi.= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Neče bit ISO,VEĆ FPS...Vidi se!Al nema veze...ako dobro naprave može bit i bolje od izo-a.
Ekipo jel ima tko za onaj klub?
Otkud vam to da je ovo in-game?
Moooožda je in-game, ali je debelo naknadno "rendana" animacija... (ona na youtube je snižene kvalitete, pa možda i izgleda "loše", ali oriđiđi trailer je poprilično ušminkan).
Power armor izgleda not-so-cool, ali muzika je barem na razini.
A bogati, dok dođe jesen 2008. ja ću prestati gejmati :(
Pa ni animacije u prijašnjim falloutima nisu bile iz isometričnog pogleda, tako da ovo ne govori ništa o igri, a pogotovo hoće li ili neće biti FP pogled.
A kaj ste vi očekivali od tog teasera? Da ćete odmah dobit svu akciju iz igre? Pa zeznuli ste se, nikada to ljudi tak ne rade, uvijek izbace neke animacije koje ne pokazuju ništ, onda podignu hype, da se ljudi zapitaju što se tu nalazi sve, a onda dolazi in-game trailer.
Nije uvijek tako, ali tako to radi Bethesda. Evo npr. za SC2 nije bilo nikakvih trailera odmah smo dobili ingame scene, screenshote itd.
One Word:= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Blizzard :pray:
Bethesda je više profit, imam feeling da će F3 bit novi oblivion
Ron Perlman= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
ako kog zanima
Ajde sad iskreno; tko je u potpunosti iznenađen? Neutralan trailer koji malo vuče na tipičnu Bethesdinu (kvazi-epsku) izvedbu sa podilaženjem fanovima s onom slavnom rečenicom koji izgovara Ron Pearlman.
Nadao sam se nečemu više, ali nisam to isto i očekivao.
I dalje tvrdim da Blizz ima najbogovskije filmove i najave ikada.Al zaigrat cu ovaj fallout,ak budem imao scime:)
= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
lol
svi oni gledaju samo na profit... nebi tražili mjesečno plačanje za MMORPG da ne gledaju na profit...
a gledajte nije sam trailer najvazniji dio ovog hypea vec to kaj ce od sada izlazit sve vise sluzbenih informacija o samoj igri
U sljedećem izdanju GameInformer časopisa će bit objavljene neke sočne informacije,mozda i kakav screenshot,vidit ćemo.
Nije to power armor :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Teaser je napravljen in engine,(različito od in game) znači napravljen je na engineu na kojem će raditi i sama igra.,no ne prikazuje kako će sama igra izgledati.
Armor ima logo od ekipe iz Brotherhood of Steel tako da..
Nekako mi je to bačena grafika ako će igra biti u izometriji (hint možda? :P).
kakav je to casopis di ces ti to procitat jel imaju oni neki sajt il nesto?= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ajde malo razmisli..naprave trailer u in-engineu koji je prikazan iz FPS pogleda....ja ne vidim zazlog tj. daj mi argumente da će igra bit u izo pogledu.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
My bed,ipak je POWER ARMOR!:rotfl: :rotfl: :rotfl:
I,da igra će izač na PS3...tako da mora bit FPS!!!!:twisted:
Song iz trailera je The Ink's Spotova ''I Don't Want to Set the World On Fire''
Link za časopis o kojem govorite
http://www.gameinformer.com/News/Story/ ... .21984.htmS
ENJOY!
"...hitting the PC, PS3 and Xbox 360"
turn-based RPG ne može izaći na tri platforme i istobodno biti kvalitetan :?
Da, kažem turn-based, jer INZISTIRAM na tome :)
Nisam ni rekao da će bit izometričan pogled.što se toga tiče meni svejedno.samo da ostane atmosfera ko iz prva dva.
Onako nije nesto spesl
blizz i dalje pravi najbolje filmice
i ako bude fps vjerovatno ve bit ko oblivion zato :thumbs1:
mislim da ce bit koncept nes kao Stalker al vise nelinearan u stilu Obliviona
a da mi naprave linearan Fallout zapalio bi Bethesdu
Ja polijem, ti pripališ, okay? :D= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
@Jopax: Ovo nije CG animacija, već in-engine.
oblivion mi se nije svidio jer ne volim TES svjet i art
a ako naprave oblivion u Fallout svjetu meni ce igra rulat jos ce sigurno nabrijat grafiku :pray:
BTW: ovo sam cekao
http://www.gamer.hr/najave/fallout3_pp.php?id=228
wall je vec u pozadini :pray:
pogledah trailer,ok nis se ne vidi na njemu,ali budu uskoro neke konkretnije stvari pocele dolaziti.glede bethesde uopce nisam skeptik jer su se oni vec nebrojeno puta dokazali,cak me niti ono "izlazi i za next gen konzole" ne smeta.kao ljubitelj postapokalipticnih tema mogu jedino reci,zivi bili pa vidjeli.ejmen