samo njubovi su prestali :P
Printable View
samo njubovi su prestali :P
Offtopic:
Bilo bi fora da ima slična tema i za film/igru/knjigu/strip/bla,bla....
Daaaaaaaaaaaaa! Book club, ja sam cijeli život htjela bit u tom :')
Kad bi imali book/game club to bi morao bit rok od barem mjesec dana onda.
Slažem se, ali za film bi moglo biti isto kao i za glazbu...
Na primjer svaki mjesec jedna knjiga (ili strip/igra), ali s nekim razumnima brojem stranicama ili sati da svi stignu kol'ko god obaveza imali. Može bit jedan "klub", ali se može izmjenjivat medij za svaki mjesec.
I film, da!
edit: film kao i glazba, a knjiga/igra drugi klub sa duže vremena
ja sam IN
Imam vec ekipu sa kojom imamo takav klub za filmove , moram priznat da je prilicno kul nac se na kavi i razglabat.
Ja sam za. I uključujem se u sve. :D
:O searcha se= Citat =:
Izvorno postao Dania
SPOILER!!
nek se prvo pokaze ovaj eksperiment bar donekle uspjesan, pa poslije toga napravimo neki drugi klub. i nemojte se previse zamarat sa nabavkom muzike, mislim da se sve moze vrlo lako nac, ili na jubito ili na piratskoj luci
Jebomater, ona Jackie Cane s treutnog albuma mi se stalno vrti. Prezarazna je stvar :)
slušam ovo, al njihove novije stvari su mi se puno vise svidaju :(
Jel' ovaj doctor Dooda lik koji je glumio generala Hammonda u stargate sg1?
Necu stici, skinio sam si na mob i nece raspakirat, a sad ne stignem, sori. :(
Hoćeš moć sutra poslušati?
Dap, mozda jos i veceras (odnosno ujutro kad dođem kući).
OK, onda sutra napiši recenziju.
Budem i ja sutra, tojest danas. Nisam stigo imam posla oko škole masu.
Hvatam i ja zadnji voz za danas
Priključujem se masi. Nisam imao vremena kroz tjedan.
Zato je bolja utorak verzija.
<sigh> izađeš jednom u susret i onda svi hoće oprost.
Ovako ćemo - Azer se javio sa isprikom na vrijeme. Vas trojca (i ostali koji nisu napisali recenzije) možete još danas napisati istu, ali ćete svejedno dobiti prvu opomenu. Rekao sam da od ovog tjedna krećemo ozbiljnije te sam to i mislio. Ne sviđa se ni meni baš šefovati, ali ako nebude neke discipline odmah na početku jako će se brzo cijela stvar razvodniti jer nitko neće imati potrebu biti točan računajući na moju flexibilnost. Tako da no hard feelings, ali mislim da ćemo dugoročno svi imati od toga korist. Naravno, ako imate legitimnih real life stvari koje vas sprječavaju u sudjelovanju, recite to na vrijeme, i nema problema.
Dakle, "fond" potencijalnih predlagatelja albuma ovaj tjedan iznosi 15 ljudi. Random.org kaže da sljedeći album predlaže...
Stormcrow.
Pnovit ću još jednom, i onda više neću ulaziti u rasprave oko promjene termina - glasajte. Ako vas se skupi 10ak koji žele promijeniti raspored, promijenit ćemo raspored. Ako se to ne dogodi do petka smatrat ću da ostaje stari raspored i da je stvar riješena.
Stavi čim možeš, tako da imamo vremena poslušat.
A da jednostavno ne idete svi slušat u zadnji čas? Sat vremena tjedno za poslušat album preko jutjuba može svatko odvojit, tako sam oba albuma odslušao.
Ja sam igrao Deadly Premonition cijeli tjedan, sori
Ovo ti je prva opomena !
Evo misao - stavit objavu recenzije do nekog određenog sata na subotu, recimo do 17:00. U 17:00 se zaključava predaja recenzija i svi koji su do tad predali ulaze u bubanj.
Normalno, ovo sada ostaje kak je i Stormcrow bira album ali počevši sa idućim tjednom da imamo pravo do subote u 17:00 predat tekst. Tko se slaže?
ZA