Evo covera za prijašnje igre. Azijski su ipak najatmosferičniji. Baš me zanima kakav će sad imati.
Printable View
Evo covera za prijašnje igre. Azijski su ipak najatmosferičniji. Baš me zanima kakav će sad imati.
Demon's je najljepši ovaj Black Phantom, a Dark uvjerljivo Prepare to Die Edition.
Meni je ovaj gdje sjedi pred bonfireom najljepši od svih.
Ne zna se koji je generičniji. Odlične igre a tako jadni coveri, baš mi nije jasno, ko da su svaki napravili u jedno popodne. Točno ko CoD i Bf3, samo ovdje nije lik s puškom nego s mačem.
Ne znam, oku ugodni coveri, a ujedno i najnebitnija stavka igre. Daj da vidim onda covere koji spadaju u "negenerične", a slične tematike su :)
Coveri su odlični.
Minimalistički i atmosferični.
U stilu same igre.
On je valjda očekivao ovako nešto.
http://i50.tinypic.com/19tp2g.jpg
Coveri za igre su umjetnički najneukusnija stvar na svijetu.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
True ali dobar cover dobro dodje jer zainteresira ljude koji nisu culi za igru.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Da je suditi igre po coverima ne bih nikad pokrenuo Arkham City
Najgori cover ikad, ako misliš na GOTY verziju.
True, zbilja katastrofa od covera.
Al nezz, rasprava...sve se više kupuju digitalne kopije, koga briga za covere.
Ja izbjegavam digitalno kad god je moguće. Jedino kupim digitalno neki bolji indie ili HD remake koji ne postoji u kutiji.
A ima još ljudi koji tako razmišljaju.
Još uvijek je retail jači od digitalne distribucije, trebat će dosta vremena da digitalna distribucija prevlada.
Stavil bum to tu makar se tice i jedinice i ostalih igara na trzistu.
Postoje ljudi koji brane velike (i neki dan sam se iznenadil kolko ih je) precjenjene reklamne kampanje, hollywood names voice acting i puno skupih animacija pa mi je ovaj video bas dobro sjel
http://www.escapistmagazine.com/vide...and-Dark-Sales
:D
Kežualizirano.
Izgleda perverzno dobro :). Ne sumnjam da će combat bit jednako izazovan, svijet bolesno dobro dizajniran, krajolici još više očaravajući, a igra još zaraznija :pray:
Samo da ne sjebu port.
Koji port? PC verzija je ovaj put izvorna verzija.
http://tech2.in.com/news/gaming/pc-vers ... ons/870776
= Citat =:
The biggest new reveal is that the PC version of the game is said to run at a stable 60 fps. This is in stark contrast to the sloppy port of Dark Souls that was released last year and ran at 30 fps. The PC version of the game is said to be used as the base for the other versions of the game. Development on the different platforms is going on simultaneously. The console version of Dark Souls 2 will run at 30 fps.
Super, izgleda da mi je promaklo.
Muzika je koma, ali gameplay izgleda odlično.
Oklopi su bogovski.
Žešći rulež.
Sviđa mi se kako je borba dosta brža.
pretpostavljam da je onaj Turtle guy brat od Havela :D
kako se frajer baci na leđa hehe
dopada mi se dual wield spec i animacije plašta
Kako je ovo jebeno savršeno :pray: Jedva čekam ovu igru.= Citat =:
Izvorno postao flander
Izgleda odlično. Borba mi se čini fluidnija, fizika plaštova je godlike.
Zanima me što će napraviti sa coop/covenantima. Bilo je riječi u interviewu da prave male ali bitne promjene.
Napokon ce dual wield imat smisla :D Onaj armor na 4:50 je :pray: :pray: