Tsk.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Moj rekord je ~80 na ravnoj cesti. :eyebrows:
Printable View
Tsk.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Moj rekord je ~80 na ravnoj cesti. :eyebrows:
I kaj je najbolje, sve što je reko je istina :D
Čux, ti na Jarun, a ja na Sljeme xD
:P
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Rock shox coil u-turn 85-130mm je
Naručio gripove preko ebaya, jedva čekam da stignu jer ovi koje imam su klizeće smeće koje stalno hoće pasti... Vjerojatno ljudi misle da sam retardiran kad izgleda ko da turiram kad ih vraćam gore :D
Brm - brm :D
Jebi se :/= Citat =:
Izvorno postao pimp
bolje onda da ne čuješ ostatak :P šiftere, mjenjače, kočnice, rotore :P
Nemoj boga ti.
Lolwut, baš sam hvalila sports tracker i danas idem bezveze uključiti na povratku kući i izbaci mi workout od 0 km i 0 max i 0 average speed :o
Bitno da je uredno očitao 16 minuta i kalorije. Oko 6 i nešto kilometara je trebalo biti. Ne kužim.
Vjerovatno se nije spojio.
Moguće :/
Potrošile mi se pakne i kupio sam nove - Supra Kool Stop (tnx Wik :wink: ). Prvi put mi je bilo da sam baš mijenjao pakne, do sad sam samo tuneao kočnice. Bilo je malo više muke nego što sam očekivao, ali moram si priznati da sam vrlo solidno to obavio. Kako mi je ostala loša navika iz djetinjstva da kočim sa zadnjom potrošio sam pakne na stražnjoj kočnici. Sad sam one s prve stavio na zadnje, a na prve sam stavio nove (odučio sam se kočiti samo sa zadnjom). I fakat su dobre!
S ebaya mi stigle bicke, al baš gaće jer su mi one baš kratke hlače pregadne, mislim, neću se utrkivat pa mi se jebe. Stiže bisaga koja ide na ramu, dosta je mala, ali dovoljno za knjigu, novčanik, mob, ključeve, novčanik i ručnik mali. Također, stižu novi gripovi! I dobio sam aluminijski bidon za ročkas.
U planu su još paktreger iliti nosač bisaga stražnji (jednom će i prednji) i naravno bisage neke.
Unatoč vjetru u prsa...
http://i.imgur.com/7EudxFM.png
Pingu, moramo jednom zajedno baciti vožnjicu po Jarunu..
Kolko je to krugova?
I koji bajk imaš? Digni malo taj avg. speed, jer je poptuno ravna cesta i tako ćeš puuuuuno više kalorija samljet.
5 krugova. Ili 4 plus lunjanje okolo :D 6km je krug.
Pet krugova.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Har har. Ovo vozim: http://www.biker.hr/mtb/bicikli-i-oprem ... -2009.html
U, pa mnogo lijep bajk!
A da, imaš dost široke gume, pozna se to dosta na ravnom.
Budem jedan dan ukrao burazu njegov cestovni i napravio usporedbu :)
Ja sam isto uspoređivao s burazovim koji ima ful široke gume i fakat mi je dosta teže išlo. Nije sad da je neka astronomska razlika, ali dovoljno da osjetiš.
A nije ni tak strašno, 2.1 još i ide po cesti relativno dobro :)
32 km skoro pa napravim do Jaruna i doma xD
Ti si malo lakši i u malo boljoj kondi :P
Bome, ja sad imam 2.1 i preporodio sam se. Prije toga sam imao 2.45, koji je to pakao za cestu, nevjerojatno :D
@Pingu, jel imaš neke biciklističke hlače ili nešto? Meni međica umre, doslovno mi pimpek pretrne, ko da imam feder u gaćama :pray: Zato i vozim samo 3 kruga, lol :D
A kupi si ili bicke (imaš često u Lidlu akcije), ili si kupi sic (ak imaš para - brooks, svi se kunu u njih). Bicikli uglavnom imaju loše default siceve, ja sam se dobro priviknuo na svoj, tak da ni nakon 100 i više km nema bolova, a bez bicki vozim. Kupio sad te gaće biciklističke prek ebaya za siću pa javim kak je s tim.
Donji dio trenirke ftw. Boli te jer: a) imaš loš sic ili b) sic ti nije dobro namješten. Mora malo visiti prema dolje, na što se treba naviknuti. Sic je na mom bicu sasvim OK, difoltni: http://www.biker.hr/media/images/Haro_F ... G_5982.JPG= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ima ko ambicije do Dotrščine koji krug odvozit u neko skorije vrijeme? Voziko bum se tamo relativno često kroz sljedeće dane pa mi se slobodno i pridružite :)
tek sad vidim ovu temu, znači ima na ovom forumu onih koji se i maknu tu i tam van, a ne samo za kompom.. :) zajebavam se... ;)
ugl. evo, baš danas bio na laganoj vožnjiSs frendovima... vozili se po okolici Varaždina, Podravini i tak... Sreli na kavi zakon tipa koji nas je pozvao u klet na vino... bilo je teško reći da moramo krenut nakon par čaša... :P
nego, ima nekog da vozi malo dalje inače? tipa na more ili nekamo van?
Moj buraz je otišao u Međugorje biciklom, ak' se to računa :P