erm...rekao sam obatri... :D
ako nisi shvatio pročitaj foru ponovo,prepiši na papir,pročitaj ponovo i onda reci mami da te ispita :D
Printable View
erm...rekao sam obatri... :D
ako nisi shvatio pročitaj foru ponovo,prepiši na papir,pročitaj ponovo i onda reci mami da te ispita :D
a sta ja znam... znam neke ljude koji kazu obatri kad misle na 3 :?= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
Lol....
Došao sam na Main questu do dijela kada moram u Vivecu razgovarat sa informantima....otišao sam do one ženske koja mi kaže da uzmem neku knjigu.Pretražio cijelu knjižnicu u kojoj je ona,a knjige nema,išao kod jobashe i još par trgovaca i ništa...di da ju nađem?
pa ja igram cjelo vrijeme sa istim likom... ok imao sam sad dost dugu pauzu al... u morri je 27 skillova. svaki ima limit do 100. znaci po tome 270 lvl-a. ali samo major i minor skillovi ulaze u expirience, miscelanious skillovi ne. s tim da ti skillovi ne pocinu od nule. kak onda po bogu najveci lvl mozes imati 255 ??? :?
to i mene čudi :o :o
imas mozda link nekog takvog moda ? trazil sam al nisam nasel :(
Sve u vezi modova postajte u temu određenu za njih.
Ovako se sve teme mješaju u jedan đumbus.
ajde ljudi, ja uskoro kupujem morrowind
može mi neko reć kako bi najbolje iskusio igru?
kroz-combat
-magiju
-stealth
ajde malo pomoci za buduceg morrowind playera :roll:
btw. ovo sam sad našo...lista par mogućih bugova u igri
malo me zabrinula.......
Thirsk Disappearance
If you sometimes go to see Thirsk on Solstheim during the Totem quest, the trees and Thirsk itself will vanish, leaving only a large amount of hills with snow.
Thirsk Non-Entry
Sometimes, Thirsk will not load properly and you will be stuck outside of the hall permanently.
Disappearing Doors
Sometime in the Game of the Year Edition, the doors to Castle Karstaag and the Cave of Hidden Music are not there and entrance into them is impossible.
Disappearing Fort Frostmoth
It isn’t exactly clear why this happens, but sometimes on the Xbox version, Fort Frostmoth will disappear completely, making the main quest rather impossible. It is not confirmed whether this happens on the PC version, or if there is any fix for this.
No Werewolves
During The Siege of the Skaal Village quest the werewolves that are suppossed to attack the town don't show up leaving the player unable to complete the rest of the main quest. This happens on the X-Box version although it is unconfirmed for the PC version. note: only happens if you kill the honor guard in the main hall because he does not respawn.
No Estate
During the Raven Rock colony quests you get to build your own house. When Falco asks you to speak with the builder he will not follow you and instead walk in the competely different direction?????
ni ja nikad nisam iskusio niti jedan od ti bugova= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Također... a i ako ti se pojavi, postoji dobar broj community fixeva za Morrowind.
nisam ni ja, jedini primjetniji bug koji me zadesio u morrowindu je da bi ponekad zapeo između površina, tcl on, tcl of i stvar riješena
mozes i ''fixme'' :D= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
ajd, ja osobno volim u oblivionu stealth.....ali samo zato šta je to JEDINI način (bar za mene) da lakše pređeš igru= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
combat mi je preglup jer te monsteri na lvl 26 ubiju ko muhu i zato koristim stealth
budući da u morrowindu čudovišta ne dobivaju lvl-up s tobom.....možda ću combat
a šta se tiče bugova...nadam se da mi se neće ni jedan od navedenih pojavit....pogotovo onaj na GOTY editionu
mozes i u morri ubijat iz zasjede :D to mie najzesce. prisuljam se stakoru i udrim kad ono ''critical hit'' :rotfl: mislim lol ubijem ga cim ga dotaknem a ne jos critical
lol to je i meni fora
ali ipak, morat ću odlučit kad dobijem igru
još jedna stvar koja me zabrinjava je klasa. Mislim si uzet neku klasu koja ima spear....po mogučnosti neki combatant sa spearom, ako ima takva klasa
u morri ti je spear jako slab... bolje ciljaj na long blade, short ili blunt jer long su najjaci, short su najbrzi a blunt jer pri kraju main kvesta nabavis sunder ( premocan one hand cekic )
spear je slab?
da al gle, sigruno si i ti kad si dobio morrowind htio isprobat sva nova oružja
ja sam igro oblivion i nigdje nije bilo ni speara, ni throwing knifesa ili starsa, ni samostrijela.....
htio bi sve novo isprobat, uključujući i dlakovuka :D
ja sam uzeo napravljenu klasu warriora pa su mi sva oruzja bila podjednako zastupljena :P ali i da mogu nebi sad nist od skillova mjenjal jer su mi ovi koje koristim tak i tak na max. a ak igras warriora preporucujem da uzmes skill armorer jer ce ti dobro doc za popravljanje oklopa,stiteva, oruzja koje zna inace puno kostat ak ti je item jako ostecen. i bas je uzitak sa durnimen's armorer hammerom popravljat oklop iz prve :D
ooo pa zar tu ima više vrsta repair hammera?
aha :D ali meni je i ovaj najslabiji dosta jer mi je skill na 100 ( mislim ) :P neg sjecam se kad sam nabavil ovaj sunder ( cekic ) i dost dugo nisam isel na repair i kad me je lik opeljesal za par tisuca golda :cry: a o ramoru da ne pricam. jer kad dodes pred kraj main kvesta pocnes lutat s jednog na drugi kraj mape i sve te bestije... a bus videl vec :D= Citat =:
Izvorno postao Devil is a Loser
wow lijepo je to
a najbolje u cijeloj igri je da mi neče šljakat ko oblivion.....i VUKODLACI
to mi je fora 8)
odma ću bit vukodlak :rotfl:
ja jos nisam iskusil kak je to biti vukodlak... ali sam ubil par komada na otoku solshteimu. hodam ja tam i vidim nekog lika. naravno odem ga priklat kad odjednom padne noc, cujem ja ''auuuuu'' vidim oko lika srvena aura i on puf, vukodlak. reko ''its hammertime'' :rotfl:
meni se neda one stupove aktivirat za one nordove na solhsteimu... ali cul sam da na onoj jednoj misiji inace napadas neki tower sa vukodlacima a ak si vukodlak branis ga. el to istina ?
znam da neću odma bit vukodlak, ali čim dobijem priliku= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
što se tiče alternative i brutalnijeg main quest kraja, zar postoji više načina da se pređe main quest?
mislim onaj "good" način, i taj brutalniji...
ne neg ti je zadnjih par misija na solshteimu zamjenjeno... znaci kao sto sam napisal ovo sa tvrdavom i ima nest sa napadom na taj klan nordova mislim :?
lol majko Isusova, vidim zaš govorite da je morrowind bolji od obliviona
jedva čekam :D
pametan čovjek :D
no, na to sam mislil hell :D
na kojem se??????? šta? ŠTAAAAA= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
reci reci reci
ma zezam se
pravo kažeš, nemoj spoilat kraj :D
najbolje je MW iskusit kako ti oćeš...napravi 10 likova kakvih oćeš i deri.
Uzmi cheatove pa se zezaj uokolo,javi se vamo kad pobiješ sve stanovnike Vvanderfella :rotfl: