Najbolje po meni je farmati u NF.Sa wurmom za 10 min zaradim 1k.Sada vi racunajte tako 2-3 sata :D =Pun ku*** novaca :D :D
Printable View
Najbolje po meni je farmati u NF.Sa wurmom za 10 min zaradim 1k.Sada vi racunajte tako 2-3 sata :D =Pun ku*** novaca :D :D
we......must.....fight..back= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
i mene vuče želja za Warriorom, al ja sam uzeo FDS na R/W i peglaj. I skuzio sam da mi treba shield :) .............i max armour :(
OVO JE BILD NA KOJEM SAM SE OBOGATIO....ovak:
wrum farming ali ne klanje cudovista neg wrum chest farming , naravno ovakav tip farmanja treba ulaganje pa ja ulotim oko 5-6k na 10 ancient elonian kljuceva. Ok imate kljuceve. Sada jos jedna stvar ak zelite da vam sve ide glađe krenite od kud ja idem a to mjesto se zove "lair of the forgoten".Neda mi se sad precizirat lokaciju al to pogledajte negdje na nightfall mapama , naci ce te ga.Iz LotF izlazite u "the shatterd ravines"il tak nes...samo vi i tri heroja po mogucnosti dva monka jel ce vam kasnije trebat
i nekim mlee-em a moze i rangerom . Uglavnom kad izađete van ugledat cete 3 nomad gianta lvl 28 KOLJITE IH sami jer nemrete do spoora dok ih ne zakoljete,ak ste neka close combat prof. ici ce vam lakse. Kad ih zakoljete udite u spoor i pazite se nekad kod spoora izade hrpa insekata al ak ste zaklali giante necete imat problema s njima. Uđite u wrumove.VRLO JE POZELJNO DA IMATE WRUM SIEGE. I uđite u one udubine sa suflurom. tamo cete sretat shambling mese i sandstorm cragove :-x al zaklat cete ih vi vec :D .Na cjeloj mapi ima po 3-4 chesta a u prosjeku 1 ili 2 ispadnu gold. Meni je tak ispo perfect elemental sword, i sad sam bogat.SRETNO! :D
pa sto ima veze jel gold kad npr u FoW-u su svi req 10-11-12 (moras imat sreće da ispadne 9, a kamoli 8, i ako ispadne ima lame inscription)
Inace ja imam puno srece u eloni sa chestovima, otvorio sam 300+ chestova, dobio 30 golda, i nijedan nije bio perfect ili rare skin :boohoo:
a i ovo je hint za one nesretne s purple wep's
kako sam ja dobio max bow s ^8, to bi trebalo se smatrati vrlo dobrim, a dalje
imam armor penetration 20%^19%, almost perfect
i +27 health i damage +13^+50health
e pa, ako nemate srece ko ja, lijepo sad trazite okolo upgradeove i probajte nadobraditi, tj, amijeniti upgrade...tako ce te jeftinije proci...vvaljda, a i mislim da bi ova "fora" trebala uspjeti...
dakle, ako ne mozete naci perfect wep, pa napravite ga :D
ma sve mi se to gadi. Sad će jos ubacit craftera koji ce za 100 ectosa snižavat req za jedan broj :naughty:
omg...danas me gaas ucio kako UW farmat...mogu vam reci da mi je papir pun svrakopisa i skilove, attributa i armora...ugl, hvala gaas
sljedeci tjedan, idemo na R!
ROFL
ja farmam sa R/Me solo forest u FoWu. ako treba nekom pokazat, ja cu, al on placa ulaz i meni daje sve dropove :D
e da, farma se uber lako, iako imam 55 AL 8)
ma to mi je vec dosadno...a shard je jebeno jeftin....= Citat =:
Izvorno postao Kron
Jedno sam vrijem to radio ali sam došao do zaključka da je to tako jebeno dosadno da jednostavno neželim gubit vrijeme s tim.= Citat =:
Izvorno postao Kron
a jbga, nego kako ces onda zarađivat?= Citat =:
Izvorno postao Glass
jedino ako imas kapital od 100k pa švercas iliti preprodaješ
BTW, lik iz croma svaki put dobije 1-2 koji put 3 sharda, a meni doslovce kita. niti ne otplatim ulaz :(
Traping ti je puno efikasniji ako želiš lovu, a možeš također farmat s rangerom Totem Axe i Icebraker ako želiš.= Citat =:
Izvorno postao Kron
U Eloni sam dosad zaradio 120k bez farmanja... Našao sam 20ak dobrih inscriptiona i prodao ih= Citat =:
Izvorno postao Kron
trapping??? meni se on nista ne isplati
a nasao sam neki dobar build za 55hp monk :D :D
Bossa koji ima green ubijes sam za 25 sec :D :pray:
ja sam farmao sa buildom s kojim ubijem bossa za 10 sec= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
A jel bi vi taj build podijelili s nama? :D
:-x= Citat =:
Izvorno postao Kron
podjelite ga! :killyou: lol
vrijeme je bozica i darivanja
donosim vam 2 radosne vijesti:
1: orr emblemi se farmaju sa 55(stari soj build) prelako samo se krecite prema ToA :)
2: isto vezano za 55 soj build , mozete farmati povise granite citadela one dvije grupe(pocinite suicid da imate 13-hp-a) puno je lakse, i dropaju stone sumit znacke gore
GL & HF
dali je neko uspio solo UW ili FoW sa barrage rangerom ? :)
naravno da ne. za to ide poseban build
imas solo fow build za rangera....
ajme kolko jad ugo nisam iso u fow..ako je netko za fow da podjelimo troskove ulaska..ja odem u sumu viodite u spiljiu ili mozemo oboje u sumu :P
ajd mogo bi ja u sumu. ne uspijem svaki put sam sve
pola pola
ma ne isplati se suma farmat...dugo traje a shard je 2.5k a za to vrijeme ja zaradim minimum 10k..= Citat =:
Izvorno postao Kron
P-S nabavi max armor :P
Je, a bas te mrzim. :)
sad ce jos malo pasti novi armour, i to 15k.
prodao sam cijeli junk iz inventorija i digao masne pare, sad imam 80k.
Vrati onaj shield ako neide, necu da mi trazis odstetu zbog izgubljenih zivaca
vratios am ga :)= Citat =:
Izvorno postao Kron
eto da kazem skuzio sam bild sa asa solo FoW fora je ali je riskantan i ne isplativ ali jebiga meni ga je fora igrat jer je zabavan :P
isti taj bild moze solo tombse... e da i uzasno je spor :P
Evo danas probao chest run u DoA. U 25min pronasao 6 golda i 1 purple, prvi item koji sam pronasao je req9 nightmare scythe (30 - 40k), nasao sam i perfect req10 flame artifact (10 - 30k) i jos par itema koje mogu prodat za 5 - 10k. Kupio sam 20 keys (1.5k each) i u plusu sam :roll:
aj javi mi za kolko si prodao te stvari bas me nes zanima ;)= Citat =:
Izvorno postao axe_wild