Rofl autor teksta je iz moje osnovne.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Printable View
Rofl autor teksta je iz moje osnovne.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Budući da sam imao kaotičan tjedan, nisam ništa vidio od E3-a i sada dok sam vidio što se sve tijekom tjedna pisalo za Xbox One...Nezz, naviknuo sam na Microsoftov retardluk, al ovo je toliko tragikomično da mi je žao dobrih developera poput Turna 10 ili Remedya koji za te govnare razvijaju ekskluzive.
Ne znam stvarno, Microsoft se fakat toliko propucava da samo čekam kad će krenut teorije zavjere.
Može neki cliffs tj. popis svega što je loše sa novom konzolom? Uspio vidjeti samo prvo predstavljanje i nisam bio sretan. Ako ima i usporedba sa PS4 - super
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
http://pcgmedia.com/xbox-one-games-a...-on-windows-7/
"Whilst it’s fairly commonplace to demo games on dev kits, it seems unusual to present the Xbox One and its games to the world on hardware that isn’t at all similar to the innards of the Xbox One; that is, if the Nvidia GTX780 is what Microsoft were using for the hardware demos. It’s up to you whether or not you find it misleading, but a GTX 780 certainly isn’t comparable to the GPU of an Xbox One. It might lead to inaccurate representations of frame rates at higher resolutions, with a greater level of edge smoothing."
Da, vidio sam to. To polako ulazi u domenu lažnog oglašavanja, što je s pravne perspektive veoma problematično za Microsoft.
Osim ovog videa iznad, imaj na umu da:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
- nije dostupan u većem dijelu svijeta u vrijeme izlaska, uključujući HR
- dolazi s obaveznim Kinectom pa je 100$ ili eura skuplja od PS4
- moraš bit online jednom dnevno da ti verificiraju da imaš original igru
- ne možeš normalno trejdat igre
Kaj ako se ne priključiš na internet jedan dan? Uzmu ti igre?
I konzolu.
Ne možeš igrati, konzola ne radi. Ne znam jesu rekli kako se to može riješiti da se 'odblokira' lol.
Uglavnom smijeh od konzole.
:pray:
Ali hej, možeš nastavit gledat televiziju i uživat u sportu!
Bas me zanima koliko ce im trebat da Xbone bude dostupan u hr.
Kad izađemo iz recesije.
Ljudi ne moraju izmišljati gluposti kad je sam Microsoft zadužen za to.
http://i.imgur.com/cIFsTxz.jpg
Barem ćemo dobiti unaprijeđen kontroler za PC.
Ja mislim da je sve ovo jedna velika zajebancija, tj. trollanje s Microsoftove strane i da će na kraju izdati vrhunski stroj samo za ugodno gameanje te jedan od boljih i ljubaznijih customer supporta.
Jer nitko nije ovako glup.
Right?
Savršeno
Ali stvarno nema nimalo smisla, konzolu će kupiti samo zadrti Halo fanovi u sjevernoj Americi i kompanija će si zakopati ono malo respekta što još ima. Zbog čega sisu ubrijali da mogu biti ovoliko arogantni?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
sisu heh
Vjerojatno jer su kolospleti studija kojima su proučavali tržište pokazali da se može ići u tom smjeru i da tu ima profita, ali kako je moguće da baš nitko nije imao neki common sense da nasluti da možda ljudi neće kupovati konzolu radi televizije, da će always-online odbiti dio igrača i da ljudi neće htjeti opet plaćati dvaput internet, pa još biti terorizirani reklamama usput. Ne znam, taj Microsoft u zadnje vrijeme djeluje užasno tromo.
Bar će WiiU imati tržište, s obzirom na dosad izdane igre ne bi podnijeli makar i ovakvu konkurenciju.
Radije bi kupio 10 Wii-U-a, nego 1 X-Box One.
Pa konzole ionako vrijedi kupiti samo kad počne nova generacija, odlične igre redovito izađu tek pred kraj.
Konzole ne vrijedi kupiti.
Ne može se sve emulirati. Još.
http://s22.postimg.org/5o9af3dm9/joff.jpg= Citat =:
Izvorno postao cham3leon