Jel dosta 2 sata?
Mislim da sam najduze u komadu pjesacio oko 6 ili 7 kilometara, no to je bilo na terenu sa dosta uspona. Trebalo mi je malo vise od 1 sat, ali to je bilo davno i nisam siguran vise.
Printable View
Jel dosta 2 sata?
Mislim da sam najduze u komadu pjesacio oko 6 ili 7 kilometara, no to je bilo na terenu sa dosta uspona. Trebalo mi je malo vise od 1 sat, ali to je bilo davno i nisam siguran vise.
Sat i pol najmanje ako se baš požuriš, možda i trčeći, inače malo manje od 2 sata.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Znaci 2 sata bi trebalo biti dovoljno. Budem probao veceras pa javim rezultate!
Uh sta cu biti fit do ljeta ako ustrajem. Defka opaka!
Da li postoje airsoft revolveri na oprugu a da se mogu pucati poluatomatski? Znači da imaju oprugu u bubnju ili tako neš? Pištolji na baterije su skupi, a za plinske treba posebno nabavljat plin od proizvođača što mi zvuči kao još gora pljačka od inkjet cartridgea...
Hmph.
Volim fizičarske viceve, ali čini se da je za ovaj vic moj mozak ipak suviše primitivan.
P: Koliko je beskonačno*i?
O: 8
Jel netko može ovo objasniti? :D
8 kad okrenes horizontalno je znak za beskonacno, mozda ima neke veze s tim? :/
Vjerojatno ima, da.
Samo ne kužim kako sa i (korjen iz -1) okreneš beskonačno :P
To me podsjetilo na ovo:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=378596
:pray:
Sta znaci u hokeju undressing?
Kad nekim KUL potezom zajebes obrambenog igraca i zakucas gol.
Koja je fora s onim buđenjem prije budilice? Znači, naviješ u 6.15 i probudiš se sam taman minutu, dvije prije. Nikad to nisam kužio :)
To je zapanjujuće zapravo, bilo budilica ili stara koja me ide budit uvijek se probudim minutu dve orije toga. Interesting.
Kod mene isto. Samo što se ja probudim nekih 15ak sec prije i onda se nadam da me neće probuditi, iako već čujem kako stara ide.
Ako glumi žensku, ne bi li trebao onda ići u ženski? :)= Citat =:
Izvorno postao hrčak
@MILF- to je stvar koja ima takav psihološki učinak na nas.
Svi imamo nekakav ''unutarnji sat'' i ako misliš na to ili ti se mozak navikne, automatski se dižeš prije budilice, tim više što je iritantnija.
Možeš to i bez budilice. Skoncetriraj se i ponavljaj neku uru u sebi i vjerojatno ćeš se probuditi roughly tada. Probaj, nije teško.
Neznam, i ja se tak budim (ne uvijek, ali jako često) i čudi me da se netko već nije pozabavio time i istražio taj fenomen...= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Meni prvi mob vibrira oko jedan metar od glave, drugi ima normalno zvono i zvuk mu se postupno pojacava, a treci svira Fuel by Metallica na ful glasno. Uglavnom me probudi zvuk vibre od prvog...
Kako se određuje visina vrha planine?:D
Istim instrumentom kojim i avion odredjuje nadmorsku visinu.
tj hocereci da zabiju avion u vrh planine te gledaju na visinometar u trenutku udara
i jave bazi visinu minutu prije udara
sta ako planina naraste u toj minuti?
onda gledaju zadnja mjerenja iz crne kutije. planina je ionako sve veca sto joj se vise priblizavas
Mislim da ipak koriste pitagorin poucak :P
Nego, znate ona ugodna bol, jel to normalno, ono kad vas boli al je ugodno :) , il je to mozda neki blagi oblik mazohizma?
mene ne boli. ja bolim druge
Misliš onako kad te uhvati grč u nozi? Ako da, onda je to najs :oops:= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Ok, ovo je bilo čudno. Kad je mene prvi put uhvatio ozbiljan grč u nozi, bio sam van sebe i valjao se po podu od boli.
Ja volim kad mi utrne noga.(da je ne osecam)
Da li sam ja normalan?
Nisi.
Grčevi su grozota, pogotovo u moru, parsto metara od obale. :(
I meni je neki put ugodno. Recimo, utrneš desnu ruku. Šaku, barem. Khm. :D
Nego..
Koje boje je more u snovima slijepe osobe? :/
Jel slijepe osobe uopće "vide" išta u snovima? :/
Ne rade im oči, ne mozak?