A šta ću ti ja, ne igram ja Skyrim.
Printable View
A šta ću ti ja, ne igram ja Skyrim.
Ah nisam vidio :P
Meni svejedno, ja sam za sve....
To je bila samo zamisao. Nemam ja nista protiv da se radje zapocne neki normalan RP.
Chupa, ja, Sonic, a i još neki nemaju Skyrim. Negdje pola nas otpada bez obzira na to.
Ja mogu.
Dobro, ne moraš mi nabadati na nos :(
Well budemo raspravljali kad nabavite onda.
Lol. Bolja ideja, nemojmo imati Skyrim RP.
Imajmo Daggerfall hiha
S obzirom da mi se spava, a ne da mi se spavat pa sam u stanju alkoholizirane osobe, jedna pizdarija mi je pala na pamet kad sam pročito jedan post. Prethistorijsko selce/pleme/špilja/jama/kamen/... Ugl, svaki igrač ima svoje malo prethistorijsko pleme i vodi ga kao na nekakav put kroz pitaj boga šta. Znači, RP bi bio u stilu pričanja priče (iako se možemo i drugačije dogovoriti hehehe). U slučaju ne zagrade postali bi na dan koliko bi željeli s time da bi jedan RL dan bio jedna plemenska godina. Neki ozbiljniji GM nam nebi trebao, samo bi s vremena na vrijeme roknuo post o plemenima konkretno, šta rade i sve šta ide uz to s time da može i igrati. A za ono u zagradi, jbga, dogovorit ćemo se.
P.S. Ja igram
P.S.S. ili P.P.S. Idem se zajebavat sa svojim zombijima, neda mi se ništ aradi.
Aha. Znaci mislis na.....Tribes?
Ne, ne, ne! Dakle, ajmo krenut ovak. Svako ima svoje malo pleme od desetak ljudi. Cilj igrača je pokušati prikazivati svoje prethistorijsko pleme. Ono može biti grupa kanibala spremna da pojede najbližeg rođaka ili skupina prethistorijskih hipija koji otkrivaju bokte pitaj kaj. Ono po čemu bi se ovo razlikovalo od Tribesa je što bi ovo bilo jednostavnije i više kao casual zajebancija da se malko probudi ovaj podforum. Svatko može postat ili jedan put ili pedeset puta s time da uzme u obzir vrijeme (1 RL dan, jedna plemenska godina). Igrači bi opisivali događaje u selu (lov na živinčad, spoznaje o životu ili smrti ii sve što spada u taj čovjekov razvoj). Igrači trebaju "realno" prikazivat šta rade (nemože jedan čovjek pobit krdo mamuta i slične nebuloze, već ono, lovci love, jednom netko umre, jednom ne, pa malo ima gladi pa malo nema itd.). Dakle, želim reći da je ovo casual game, razvijate selo kako želite bez nekakvih specijalnih granica (možemo se i dogovorit da nakon nekoliko plemenskih godina jedno od plemena ima pravo na razvitak u neko civiliziranije stanje, nrp, tih desetak ljudi se kroz godine množilo te nastaje selo, pa grad itd.). Ugl, nisam najbolje objasnio, al si valjda skužio šta želim reć. :S
Ja igram.
Ja bi nešto igro. Skyrim RP sam "odustao" zbog kompa. Al ovakve forumske text-based RP-ove bi mogao. Volio bi kad bi oživjeli There's a spy in your soup. I da. za bilokakvo oživljavanje DelCo RP-ova možete se obratiti meni, pošto sam Delova desna ruka. I HC nolifer koji ništa neradi po cjele dane:D
Kažeš da si desna ruka? Ima da te iskoristimo za oživljanje kao biiiiiip (bipam jer ne neznam jel ćeš se uvrijedit)
Šta ćemo prvo oživit?
To odlučite sami. Dovedite dovoljno ljudi iz tog RP-a. I počinjemo.
Well then whats the plan?
We need more men!
Mogu li se uključiti u Victoriu?
Može. Nevidim zašto ne. Ubiti ćemo one koji neće igrat, a tebe ćemo ušuljat;)
Gledam vas kao Tito.
Is this a...good thing?
Igram
Onda računaj na mene, sigurno igram. :D= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Pokušavam skupit ostale al završilo je sa općim "pjevanjem"
Pjesmom se zbližavaju ljudi. Treba donijet instrumente i sastat se tako da svi zajedno zapjevamo uz piće, jelo i opuštenu atmosferu i možemo RPat!
Uspio sam zaključit ovih malo postova šta ima da trenutno imamo ovo:
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=108&t=44388S oživljavanje (treba kontaktirat igrače)
http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=108&t=43078SIsto kao iznad
http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=108&t=43954SIsto kao iznad iznad
I naravno ono šta sam ja predložio u prethistoriji.
Ugl, ovo je moja zamisao. Probajmo skupit igrače iz bivših gejmova pa da nastavimo sa pauziranim ili da ih arhiviramo i krenemo ispočetka od nule