City Racer
http://i1141.photobucket.com/albums/...00704918i2.jpg
Furate iz top down perspektive auto kroz grad, pretićete automobile tiltanjem moba te se sukobljavate sa bossovima. Fora.
Printable View
City Racer
http://i1141.photobucket.com/albums/...00704918i2.jpg
Furate iz top down perspektive auto kroz grad, pretićete automobile tiltanjem moba te se sukobljavate sa bossovima. Fora.
Daj mi preporucite dobru aplikaciju za pristup galaxy-a računalu preko wifi-a, sharanje i tako to.
zahvaljujem
kako je aral bio preporucio, stavrno odlican app, i za s PC-a na mob i obratno.
wifi file explorer
Damn kak mi je to promaklo.
tnx
3D Bio Ball HD
Luda igra, skinite je free sa AM-a.
Forbidden Brakes
http://s2.appbrain.com/screen?id=-86...1172166230&i=1http://s2.appbrain.com/screen?id=-86...1172166230&i=2
Bolja fizika nego u današnjim igrama na kompu :pray: Nema kočenja, samo skrećete i to je to, baš zabavno.= Citat =:
Forbidden Brakes is the funniest, most incredible arcade car racing game in the android world, as affirmed by a recent statistic study that we just made up! It sports more than 6 unique tracks (actually 7) and more than 5 (actually 6) different championships, one more challenging than the other, with an old-style, top-down and easy gameplay. Race in different settings, from urban to desertic, and beat your agressive opponents with just one rules: forbidden brakes!
Samba
Odlična aplikacija za share-anje preko wifi-ja, jednostavnije od ovog vjerujem ne ide.
Zahtjeva Superuser dozvolu (root)
Updateao sam listu sa prethodne 3 stranice.
I da, Samba je MUST HAVE. Mapirao sam si sd karticu tako da je vidim kao disk drive i u MyComputeru i u Total Commanderu. Puno bolje od WiFi File Explorera pošto nije web based već se bazira na direktnom wireless networkingu.
PS: Kako ugasite WiFi, gasi se i program, kako upalite WiFi, automatski je mobitel spreman za prijenos podataka pošto se i program pali sa WiFi-em (može se disableati nakon korištenja, ali ovako je bolje)...
Slična stvar kao Samba, zove se MyPhoneExplorer Client.
Instalirate klijent putem android marketa, otiđete na sajt od developera i skinete aplikaciju na komp, pokrenete, spojit preko wifi-a ili usb-a, možete pregledavat poruke, pozive, syncat, fileove brisat, uploadata, čak i brisat aplikacije i sl, uglavnom ovo je jedan nivo iznat wifi file explorera. Tko nema rootan mob, jako koristan program, a i bolji mi je od htc programa za sync.
Fora je što sa Sambom ne moraš imati klijenta na kompu, vidiš si mob kao što vidiš drugi komp ako ste bežično umreženi. Bez ikakvih priprema i podprograma.
Da, znam. Al ovo je za ljude koji nemaju rootan mob ;) Još uvijek tražim aplikaciju koja je slična sambi a da nemoraš imat rootan mob.
Inače, sredio sam najmegaawesum stvar od kad imam mob; RealVNC VNC Viewer na mobu, plus Enterprise Edition VNC na kompu, tj. server, pokrenete apk na mobu i imate remote desktop, najbolji remote preko moba koji sam vidio. Odlično je kaj se monitor ne gasi, nego ono kaj vi radite na mobu, to se vidi i na monitoru, te obrnuto. Ono, sjedim na trosjedu i puštam si filmove, muziku i sl., konačno imam daljinski za komp :pray:
Druga stvar je kaj se preko 3G-a mogu spojit na komp gdje god da se nalazim, otiđem van, sjetim se da trebam nekaj napravit, skinut s neta ili slično, spojim se i bok. Uglavno, predobro.
Jesi ti dobio TV-Out kabel sa DesireHD? Ja nisam uz GalaxyS, a ovaj od Nokie mi ne radi :(
Nisam dobio :( Jel ima to za kupit?
Evo još nečeg, Android Audio Profile, te igre, Mega JumpSi Super Dynamite Fishing, provijerite ako vam se sviđa.
edit: I ovo, Gallery 3D. Fenomenalna galerija.
Meni od Nokie 5800xm radi.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kabel se može inače kupiti u svakoj malo bolje opremljenoj trgovini i košta kakvih 30-ak kuna ili manje.
TVDroid je apsolutni WIN :pray:
Ja sam neki dan skužio da možeš pridržati prst ne samo na zaglavlju gdje piše ime kanala da vidiš tv raspored seljedeća 2 dana, već da možeš držati i ime emisije/filma i pokaže ti radnju emisije/filma i možeš jednostavno kliknuti na zvono da te alarm podsjeti da ne zaboraviš pogledati ono što želiš. Otvoriš sve emisije/filmove kroz sljedeća 2 dana i svima koje te zanimaju daš alarm :D
Program je pre savršen.
Daj Bartuc, pa zar ti fakat gledaš TV? Odi radije radi nešto korisno ili odspavaj tih par sati. TV je OUT i to TOTALNO...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Gmote
Appbrain
-Odličan programčić koji omogućava kontrolisanje medije na kompu preko moba ili obrnuto. Preporuka definitivno.
Odlična notes aplikacija, sa widgetom, reminderom i sl, čisto i jednostavno.
Mobisle Notes - To do
Kako izgleda widget?
U obliku notesa, možeš birat veličinu te ako ima više stavki na njemu, onda kad klikneš na njega pojavi se kvačica da je to riješeno, direktno na widgetu. Plus, ima alarm reminder tj. notification što mi je full korisno pošto ja nemogu živjet bez tih podsjetnika.
Vidi pa probaj, niš te ne košta :)
Evo nešto zabavno, Androidify.
:)
Evo jedna za studente - app koji provjerava stanje na x-ici i ispisuje zadnej račune
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=30313
Plasma Lamp
Provjerite :pray:
Skyfire
Owna sve trenutne mobile internet browsere na tržištu :pray: Što se mene tiče, ima baš sve ono kaj mi treba, izgled, brzinu, predobre bookmarske, pamćenje šifri kak treba, integracija sa fejsom i sl, jednostavno fenomenalno. I po istraživanjima zadovoljstva usera, taj browser je isred svih. Čak ima i search stranice ko na operi :pray:
Sad mi je čovjek na PCE spomenuo app po imenu Snap n Go, ljudi moji :shock: :pray: :pray:
Video govori više od riječi... Jednostavno se nemrem prestati diviti ovom čudu :D Pray smajli overload...
EDIT: Za one kojima se ne da gledati filmek... Snimi se app na mob i app na komp. Uslikaš sliku sa mobitelom iz web browsera na kompu i downloada ti se ta slika na mob. Isto sa muzikom ili textom. Radi u oba smjera :D
S:pray: :pray: :pray:
S:pray: :pray: :pray:
Ne kužim točno poantu programa, uslikaš i onda ti se downloada na komp jel, to si htio reć? I di uopće ima te aplikacije?
I da, probajte Pulse, fenomenalan news reader.
ne kužim.. to je za ekipu koja je prelijena napravit "right click- save target as --" odnosno "copy to folder"
mislim stvarno.. mobitel vam je ionak spojen kablom..
Kakav kabel, to je old skul. Wi Fi rula :D Kabel je jedino za punjenje.
Kak ne kužite!? Znači da recimo na kompu browsaš slike i naiđeš na sliku koja ti se sviđa. Ne moraš je saveati na disk pa seliti na mobitel, već jednostavno uslikaš tu sliku sa mobitelom i pokrene se auto download na mobitel onoga što si centrirao sa nišanom. To ne mora biti web surfanje, možeš uslikati file na kompu, možeš uslikati text na kompu itd.
U suprotnom smjeru, otvoriš folder na kompu, odabereš file na mobitelu i uslikaš otvoreni folder u koji se automatski sprema ono što šalješ iz mobitela - bilo slika, muzika ili video...
Ako to nije genijalno, ne znam što je :D I otkako je Sambe, više ne postoji USB spajanje na komp. Ljepše mi je wifijem prenjeti file nego spajati mobitel na par minuta. Znam da Li-Ion voli periodička punjenja, ali baš i nisam ziher da voli punjenje od 2-5 minuta koliko traje file transfer!?