e, a kad ti staviš te dvije-tri opcije i nijedna nam se ne svidi, jel možemo odabrat četvrtu?
Printable View
e, a kad ti staviš te dvije-tri opcije i nijedna nam se ne svidi, jel možemo odabrat četvrtu?
možete improvizirat u svkoj situaciji dok god to držite realnim, ja samo predlažem osnovne opcije
Izvinite, zagledao sam se, evo me.
Nije nego si fappao, priznaj.
Nisam, gledao sam ovoS :(
ok evo nova runda, stvari se zahuktavaju
Uh ovo je tesko,buduci da je rec o automobilu u kome si se ti,Deliriume vozio,a pandur je najverovatnije zombie,najradije bih nastavio dalje,medjutim,moj lik,doktor,to ne zna..
Aw heck...ima da stanem,odkud moj lik zna da unutra ima zombie pandur.
Nije taj auto, ovaj je usred grada, onaj moj je na nekoj poljani, a oni koji nisu umrli od ugriza se nemogu vratiti kao zombiji posto za prenos virusa treba krvotok
Coo! Forengner, pazi se :)
Hrabrost,ipak,ja sam lekar,duzan sam da pomognem ljudima u nevolji.
Znam da cu gadno nagrabusiti ali,heck..Zabavnije je :D
Ispričavam se na oftopiku, ali, samo da Forengner zna- pobjegao sam iz Spellholda. :D
hey...what happened to me?
malo sam te unesvijestio
još ležiš kod auta, evo sad cu te ubacit u sljedecem turnu
Argh Delirium,u dilemi sam...mada..odvazit cu se,idem ka trgovini.
Self-destruct mode on!
Idem smelo u smrt!Ako ima prezivelih,spasicu ih!
ŠTO ĆEMO?!
Probajte ga savladat, vas je dvojca, on je jedan :D Mozda on ima gan, ali nemoze vas dvojcu upucat :D
dobro...procito sam pa skuzio samo me probudi :D
Umh Feanore,taj lik sa ganom je Delirium :D
Pseto bi mogo= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Evo me nazad.
Ma kad je bal nek je bal. JEbeš oprez, mora biti neki lik koji ce srljati ali da je totalni srećković, ali na kraju kad napravi nesto pametno umre. Ono standardni zombi film začini...
Imam pitanje. Ako se neka akcija odvija u paru ili tak nešto jel nda oboje moraju postat što rade ili?
Dogovorite se i onda svako posta ono sto radite iz svoje perspektive
Pa moj doktor je bog neopreza,evo,upravo idemo u neku tamo radnju,u potrazi za prezivelim..Heck,doktor ne zna za zombije,vec samo za virus,tako da njemu zombiji ne padaju na pamet.
Nadam se da će se Sonic složiti sa ovim.
Čeka se sonića, pa smo svi na broju
Opet izostajem.
Ma tu sam, ali mi je ovo sad zapravo malo čudno, šta ćemo obojica pisati istu stvar... Ja ću mu pokušati objasniti radije, nek Čupa napadne.
pa možete i tak, :D
Oke, saćemo da napadnemo?