Imam XD..idem ga cimati opet
EDIT:nema ga na msnu i skypu :D smrad je pobjegao
Printable View
Imam XD..idem ga cimati opet
EDIT:nema ga na msnu i skypu :D smrad je pobjegao
Druga poruka na PP, hehe.
Ajd nemojte čovjeka silovat, još će nam poslat kugom zaražene štakore...
Neće, štakori u tom svijetu kao takvi ne postoje. :D
Ma on voli malo pažnje :D= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Pogotovo od nas dvojice. :D
Niš, još 5 minuta pa idem čitat. Poost ću onda napravit sutra ujutro.
Tojest ako ce biti update do sutra ujutro :/
A neće.
Znam to je bila naznaka nadanja u mom postu :D= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Sada bih najrađe slikao svoju facu da vidite kako se osjećam i da me zapamtite za ubuduće, ali je bolje da ne strašim ljude. :D
Eto, nadam se da ste zadovoljno, nestrpljivi stvorovi, dobar dio večeri radim na tome :D
Godina je bila jako dobra za većinu, osim za Azera, odmah su ga potrefile dvije jedinice, bonus ga je donekle izvukao :)
I hrčak, što se tiče podjele, za to će ti trebati bar tri uspješne godine, znači minimalno tri puta dobiti šesticu, da ne dobiješ odmah veliku prednost nad ostalima
Edit:
I što se tiče bonusa i resursa, tu navodim samo ono što pleme ima/koristi, sad vi shvatite što su našli u istraživanju i što bi vam moglo dobro doći :)
Cek ne znaci li to da postoji sansa da mu ponovo pocnu pobune O_o?
Evo, napisao sam kratki plan za sljedeću godinu. :D
@Sickpetey
Nemoj mu davat ideje!
Ma to hrco neko te naucio da pises duze :D.
Ja cu sutra ujutro ili oko 12 napraviti post jer trenutno se zajebavam sa warhammerom..runama
and shit..complicated.
Sretno promoviranje sicpeteya u moderatora. :D
Hehe,nisam primetio!All the best sick! :D
Sory za offtopic doduse.
E svaka čast na slici, baš je super ispala!
Sad barem znamo zasto tako kasno posta covjek si barem daje truda :D.Budem ja probao postato prije 13..moram ici u nekakvu solnu sobu djindje mindje u 13 sat al ak ne postam poslat cu jopaxu samo akcije u slucaj ako svi postaju prije nego sta se vratim.
Sad kad smo ljudima naredili da skupljaju hranu, moramo li im to naređivat i dalje svake godine? Napisao sam da moji i ove godine traže hranu, no mogu li se oni nakon nekog vremena "ufurat" pa da sami rade neke stvari bez toga da im se to explicitno kaže.
:D= Citat =:
Izvorno postao Ja reče
Nije mi bila loša, jedino je Jopax spoznao moje namjere oko strukture sela pa me ovaj put preduhitrio. :D
Ak sam ja to dobro shvatio, 5 i 6 nam daju bonuse koje možemo skupljat, i onda potrošit na besplatnu uspješnu akciju? Ako da, onda moramo i dalje tražit hranu, pošto nitko još nema poljoprivredu.
Ako uspijete nakupiti da vam je bonus za hranu preko 4 onda ne morate skupljati hranu više jer svake godine od različitih izvora dobivate dovoljno da prehranite čitavo pleme.
a-ha, tako dakle. Pretpostavljam da isto kasnije vrijedi i za drugi materijal, tipa drvo, kamen, ruda etc?
BTW, Forengner, mislim da moraš stavit -1 na jednu od svojih akcija, ili se jedne odreć da ne dobiješ penale.
Pošto još ovu godinu svi imate +1 bonus na sve ipak neće dobiti minus :)
Također, ako imate dvije ili četri bonus i minus idu po brojevima, znači prva po redu uvijek dobiva bonus i zadnja po redu uvijek dobiva minus :)
Eto ja sam postao jos nam fale Delirium i Azer :P
Mozda bi svi koji sudjeluju mogli dati svoje adrese prebivovanja i brojeve telefona
tako da bi ih mogli..podsjetiti da trebaju postati :eyebrows: just a thought ofc
Lajk
Ekipa, možete mene izbacit. Spletom okolnosti sam osto bez neta na neodređeno vrijeme, a ne želim vas sve zajebavat. sori :'(
Ako ce ti se vratiti net onda mozes samo kratke akcije postati ka ako bi te imali tu dok se ne vratis,malo je bzvz da te izbacimo kad je tek sve pocelo al kolko je Jopa reko zeli dopustiti da se neki ljudi pridruze nakon nekog perioda (godina u igri) pa se valjda mozes ponovo pridruziti al sa novim plemenom kasnije.