Dinamo ima jednog jedinog napadača koji bi trčao za loptom, a to je Rukavina, tako da, ako je on jedini takav onda jebeš napadače.
Printable View
Dinamo ima jednog jedinog napadača koji bi trčao za loptom, a to je Rukavina, tako da, ako je on jedini takav onda jebeš napadače.
fix'd= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Bećiraj je, po meni, pre loš! Je, trudi se, ali uzalud mu trud kad nemože gola dati nekoj većoj momčadi od Kamne Ingrad-a!
Kamen je par sezona bio velika momcad, odmah iza Dinama;)
super tekma bila..
bas sam nakon dugo vremena gledao tekmu nekog hrvatskog kluba sa uzitkom.
obrana je jebeno odigrala.
decki su dali maksimum i odigrali bez nekog nepotrebnog straha, i za to naklon.
nadam se da ce uspijeti pobjediti ajax/lyon doma, i koji x izboriti.
sa 5 bodova bi se dalo proci kao treci u skupini. (kup uefa jel')
gl.
Ronaldu krvav gležanj bio nakon tekme, od Lekinog starta.
Toooo. :D
Jesi ti normalan ?
Dap dap.
Sere Ronaldo bezveze, oba su jednako opasno startali na loptu, Leko je bio brzi i sta sad, moglo je biti i drugacije. Najbolje bilo da su se svi poklonili velikom pederku kad je stao na teren i pustili ga da zabije svojih 5 komada.
Ma on je cigan obični. Tako sam se veselio kad je komentator rekao da je nešto puklo, a onda se usto. :/
Koji ste vi debili nevjerovanto.
Zato što nekoga ne volite želite da mu se karijera upropasti, divno.
Nisam uopce rekao da zelim da mu se karijera upropasti, dapace nek igra sto duze , to ce ostale igrace uciniti boljima, ali je dosao sa stavom da mu se svi pa i sudac moraju pokloniti i da apsolutno svaki kontakt mora ici u njegovu korist i to je ono sto mi se gadi kod njega.
EDIT: i bilo bi lijepo kad bi pripazio na rijecnik;)
Disi fanboi. :D= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
@Crap: Ti si tu fanboy ugroženi.
Cool story bro.
Zašto ovaj Rukavina uopće igra nogomet http://i422.photobucket.com/albums/p...ing-smiley.gifSZnam da je zbog toga što Dinamu fali dobar napadač, ali meni se plače svaki put kad naletim na neku tekmu Dinama i vidim tu budalu.
Zanimljivo kako svi pljuju po Rukavini, a bilo je 3x gorih igrača na terenu. Fulao je 1 priliku koju bi rijetko tko iz Dinama zabio, big deal. Rukavina je dobar igrač, a vi pričajte šta ocete.
Dobar igrač za prilike domaće lige, ništa više od toga.
Sad će Ronaldo još dobit i kaznu UEFA-e. ;)
word= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
beqiraj > rukavina
imo
iako su si tu negdje..
uh danas tekmi!
ajmo protestanti i ajmo židovi! :D
ajmo francuzi i francuski balet ulazi
ma to je tek u 8! :D
nema veze. treba već sad počet kanalizirat energiju da ju možemo poslati Parkeru kad zareba u 3. četvertini.
kad navaro krene ubijat opet :(
neće, ružna mu faca bez brade(ne mislim na dlake, nego ono brada)
Ma pojest ce ih Španija
protestanti se vratili nakon 1:2 na poluvremenu. jelavić zabio za 2:2 laferti završio.
modrić zabio golčinu za židove a liverpul dobio crveni! KUD ĆEŠ BOLJE.
A ono, MANCESTER DOBI 3:1 CELZIJA :D ?