http://images.eurogamer.net/assets/a...m_city.jpg.jpg= Citat =:
Izvorno postao Srle
Printable View
http://images.eurogamer.net/assets/a...m_city.jpg.jpg= Citat =:
Izvorno postao Srle
Predobro izgleda, da bar izađe neka expanzija pa da samo s Robinom možemo igrat.
Ne.
Moci ce se igrati s njim samo u challenge modu, imat ce svoj set poteza, valjda ce mu ova palica biti oruzje itd...
Zanimljivo skroz
ahaha mogli su ubacit i alfreda onda :rotfl:
Bilo bi genijalno kada bi bila neka zasebna kampanja za Batmana i Robina :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Mislim da ce ovo biti nesto poput Jokera u prvom Batmanu (cisto igranje s novim likom koji ima drugaciji set poteza, gadgeta i oruzje) s tim da ce ovo imati svi, nece biti konzolaska DLC ekskluziva kao sto je bio slucaj s Jokerom
'Oće biti ovo i za Pc ili će kao Joker biti samo za konzole?
Jok...mislim da je ovo pre-order bonus za sve ne samo za PC...
Mislim da ću Batmana odigrati na PS3-u. Takav tip igre mi je daleko ugodnije igrati sa kauča pred velikom telkom :)
Ili, ono, spojiš komp sa TV-om? Bedak jedan.
Razmišljao sam o tome, samo ono, vjerojatno će konzole opet imati neke ekskluzivne sadržaje pa mi se više isplati uzeti konzolašku verziju. S druge strane, moram si kupiti samo Xbox kontroler te odigrati Witcher 2 na velikoj telki :D
Pa koji onda q pričate o tome u pc temi? Zajebavate jedni druge? Jebem vas smotane, sad deadwalker i wedran mogu da nas prcaju kako su konzole op... Osjećam se ranjivo :(= Citat =:
Izvorno postao Srle
Pogrešno si me shvatio...Bit će za PC, neće biti ekskluziva...a i ja sam zarez zaboravio dodati...A wedrana ionako niko za ozbiljno ne uzima...
Također. Nema boga koji će me natjerati da se borim sa GFWL-om ponovno. :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ja nisam imao još problema s GFWL, samo napravim offline account za bilo koju igru koja koritsti GFWL i vrijedi mi za sve igre.
Ne znam čemu to vajnanje protiv GfwL accounta. Isti bog kao i Steam, jedino prilikom prvog pokretanja igre prihvatiti one osnovne uvjete od izdavača i to je to. Dalje je sve automatizirano.
zašto offline? :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Jer mi je ljepše igrat offline 8)
Interesting, borba s Catwoman može proć donekle, Batmanova šora može biti i bolja, letenje mi je malo čudno ali nije loše, čini mi se da će spašavanje NPC-a biti zamjena za skeniranje Ridlera i njegovih zagonetki. Sve u svemu čini mi se dobra igra iako se jako bojim konzolitisa.
100000000000000/10
Pogledao sam samo dva kratka isječka, da si ne spoilam puno, no mislim da već mogu sa sigurnošću potvrditi ocjenu vrlo blizu ovoj.
Ne vidim neka poboljsanja ni velike promjene u gameplayu,borbama i grafici. Al prvi dio me odusevio i mozda je najvece pozitivno iznenadjenje koje sam dozivio od kako gejmam. Tako da i ovde vidim sate i sate zabave :thumbs2:
Borba je odlična, batman ni netreba da se razbacuje ko brucee lee.
Pa razbacuje se ko Bruce Lee na steroidima :) Al nebitno,fajtovi su odlicni,dinamicni,kombo potezi,full uzitak. Jedino mi je krivo sto ih ne ubija,nekako bi mi bilo draze da pokojeg i zakolje :twisted:
Batman nije hladnokrvni ubojica tako da to neces vidjeti. Bar u crticu nije bio, ne znam kako su to u igri napravili.
Idući tjedan se bacam na Batman: AA napokon. Jedva čekam.
Kao da prvi nastavak nije bio 100% konzolaški naslov. Epitet "konzolitis" je izgubio svaki smisao.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Znam ja da je Batman takav,i u stripu je najs gaj al kad gledam one borbe bas fali da pokojeg i ubije :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
1. Slažem se.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
2. "Konzolitis" nije epitet.
2.
To je uvreda.