hehe nasmijo sam se na ovo sa grupom,svake 3 minute dobivam wispove:wanna come ramparts itd.= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
A ne treba mi tolko vremena kolko sam mislio da treba da ubim moba sa prot buildom,nešto sporije al OK.
Printable View
hehe nasmijo sam se na ovo sa grupom,svake 3 minute dobivam wispove:wanna come ramparts itd.= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
A ne treba mi tolko vremena kolko sam mislio da treba da ubim moba sa prot buildom,nešto sporije al OK.
1. Sporije češ dobivat rep u instancama nego da solo questaš.= Citat =:
Izvorno postao cronicus
2. Prestaneš dobivat rep od non-lvl70 instanci na Honored, a ionako do Honored možeš doć s questovima.
Kog briga kakav je spec netko u non-70 instancama, to tek kasnije postane bitno. Vidio sam i resto druida kako tanka, i shadow priesta ili feral druida kako heala, uopće nije problem dok kod se ima gear i skill.= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
Evo jučer malo se išli attunat za ony u ubrs,pa dok smo čekali da svi dođu ja sam malo duelao rogua(arms specan sam),i kad ja konstanto na full healthu,a rogue stuna,udara šta sve ne a mene opet konstantno puni rage i health,Second Wind je prava stvar :pray: .
KUNGEN-najači warrior sto sam ja vidio,ne znam koji to warrior ima 20000hp i 19750 armora. :shock: http://armory.wow-europe.com/character- ... n&n=Kungen
Normalno je da ima takvu opremu kad je GM i MT najbolje PvE guilde na svijetu :wink: .= Citat =:
Izvorno postao NIKOLA RADIŠIĆ
Teški addict ak mene pitaš.
nije uspia skupit cili T6 armor
ane nije, ali ne nosi= Citat =:
Tieri su danas statusni simbol, jebeš craftane/instance non-tier armor iteme koji imaju 25% bolje statse neg tieri, al hbg ipak je to tier 8) .
Nađi mi craftane iteme s boljim pve statsima od t6 ..
Ma dobro tier6 al tier4 je sigurno lošiji od epic craftanih i većine non-tier epica.= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
Kad imas Tier onda imas status.
Da, a taj je status po mnogima "No Life".= Citat =:
[quote=Arbiter of Change]Da, a taj je status po mnogima "No Life".[/quote:5f07vrwj]= Citat =:
Izvorno postao "NIKOLA RADIŠIĆ":5f07vrwj
Retardizam... Radim SSC i The Eye sa svojom guildom, idem na faks imam curu s kojom sam svaki dan, frendove koje redovno vidim. Samo navečer odvojim vremena za raid i to je to. Arenu radim isto, vidi me na armory. Imaš i ljudi šta igraju cijeli dan pa nemaju pojma, imaš ovakvih kakav sam ja, a imaš i onih šta igraju po cijele dane i rasturaju. Danas za t4 je prelako dobit. Karazhan/Gruul/Magtheridon. Prelako, kad se sjetim preTBC fightova...
Potpuno se slažem,za ovakav gear trebas imat najbolji guild i biti,stvarno,barem 14-15 sati na dan na kompu sto po meni nije normalno.= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
Upola manje
Kada,na kojem lvl warrior može nositi dva Onehand oružja?
20 lvl - dual wield
Prije sam igrao sa Magom, pa onda sa Warriorom, pa onda opet sa Magom i mogu reć da mi je zapravo žao što ne igram sa warrom, Warr ima tolko HP-a da ga je u PvP-u prefaking jebeno teško za ubit, najbolji tank i mogu reć da Warr ima najviše mozga..nemojte clotheri da vam haljinicu razderem
8) .
srceko doci ti 1. do nas ^^
govorim za bge.. a tam ja mogu doc do bilo koga :D.= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
hehe ) pazi da te nes iz grmlja ne ubije P^^ k offtopic P
oce bit kakih ljepih vjesti za nas warrove uskoro?
osim novih nerfova :cry:
Teško dok klinci plaču ko male bebe...
2.3 najave:
•Weapon Mastery has been changed to reduce the duration of Disarm effects by 25/50%.
•Mace Specialization proc has been reduced.
•Mace Specialization Rage increased to 7.
•Tactical Mastery now greatly increases threat from Mortal Strike and Bloodthirst while in Defensive Stance.
•Devastate now combines the effects of Sunder Armor into it's effect, and is affected by all talents and items that affect Sunder Armor.
PvP nerf, PvE buff(ić)
Nerf do nerfa lol
Warrior
* Charge will work more often when targets are up against unpathable areas like walls and poles.
* Defiance (Protection) now also grants 2/4/6 weapon expertise.
* Devastate (Protection) now combines the effects of Sunder Armor into its effect. It is also now affected by all talents and items that affect Sunder Armor.
* Disarm is now subject to diminishing returns in PvP.
* Improved Berserker Stance (Fury) now also reduces all threat caused while in Berserker Stance by 2/4/6/8/10%
* Improved Intercept and Weapon Mastery have swapped locations in the talent trees.
* Intervene will no longer place you in combat.
* Hamstring now has a 10 second duration when used on PvP targets.
* Mace Specialization (Arms) now has a reduced chance to occur but generates 7 rage instead of 6.
* Pummel: Interrupting a channeled spell with this ability will now always properly prevent casting spells from the same spell school for 4 sec.
* Shield Bash: Interrupting a channeled spell with this ability will now always properly prevent casting spells from the same spell school for 6 sec.
* Shield Slam (Protection) now always tries to dispel one Magic effect on the target.
* Sweeping Strikes and Deathwish have swapped locations in the talent trees.
* Sweeping Strikes (Fury) now lasts 10 seconds and affects your next 10 swings.
* Tactical Mastery: This talent also now grants greatly increased threat from Mortal Strike and Bloodthirst when in Defensive Stance.
* Weapon Mastery (Arms) now reduces duration of Disarm effects against you by 25/50% rather than giving you a 50% chance to avoid or full immunity to Disarm effects.
* Whirlwind: This ability now strikes with both weapons when a Warrior is dual-wielding.
Nerf PvE i nerf PvP, ma da je mali buff za PvE (threat i to). Svaki na svoj način. Makar je malo zanimljiva ova zamjena talenata. Fala Bogu da su skužili da pummel radi samo 2 sekunde, malo im je trebalo... Sad će bit stun lockanja healera :)
Nerfaju stun specc, ali ti daju ČAK i više rage point lol :twisted:
Već vidim ljude sa weapon chainovima na 2handerima. Katastrofa.
Mace spec je bio poprilicno OP i mislim da je nerf tu bio i očekivan...
Mislim da je sve u svemu patch vrlo povoljan za warriore, jedino sljedi period navikavanja na zamjenu DW i SS-a, fury warriori naravno plaču, ali mislim da će uz novi threat reduction i buff WW-u biti puno učinkovitiji nego prije.
BTW, kakav weapon chain, nestaju disarm immunity iz cijele igre, weapon chain i dosadašnji talenti i itemi će samo smanjivat njegovo trajanje (novi weapon chain je navodno izišao na PTR-u), plus dodan je diminishing return (jebeni combat rogueovi).
Steel Weapon Chain
Use: Attaches a chain to your weapon, reducing the duration of Disarm effects by 50%.
Adamantite Weapon Chain
Use: Attaches a chain to your weapon, reducing the duration of Disarm effects by 50% and increasing your Parry rating by 15.
Ovo je glupost sa smanjivanjem durationa disarma, bilo bi još i OK da su stavili 50% immunity. Pitanje je oće stackat talent i weapon chain. Sad će te dobar stun specc rogue jest u areni, što je smiješno. No Warhammer je blizu, pa ću lagano mahnut kukanju klinaca: "Buff me, buff me!!!11". SS traje 10 sekundi sad lol, i djeluje na sljedećih 10 swongova - lagano nerf za PvP (a ne znam tko će koristit SS u raidovima, jer će brejkat sheepove samo tako).
Ovaj Tactical mastery je besmislen lol. Kaj će se tankat sa MS? :P Jedino kad MT umre pa probaš nekog spasit od hilera, al ćeš bit one shottan od bossa lol.
Za 3 v 3 i 5 v 5 arene će mi se više isplatit bit fury warr trenutno tbh. SS i whirlwind (sa oba oružja lupa) tolko bi jako lupao, da bi ga lakše healali kroz MS.
Iskreno receno nerf je bio treban
al nemam blage koji kurac rade sa TM vecina warr obavi daily Qs ak treba tankat i respeca se
Igrat ću warrior alta, pa ako moze netko dati (ako ima link) dobar build za fury warriora?