Ovako nadam se da cu ubrzo 70lvl trnutno sma lvl 61 http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=VedrannS i zanima me kako warloci stoje u areni dali ih primaju u teamove i dali lako umiru u areni ili ne.
Printable View
Ovako nadam se da cu ubrzo 70lvl trnutno sma lvl 61 http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=VedrannS i zanima me kako warloci stoje u areni dali ih primaju u teamove i dali lako umiru u areni ili ne.
izvini, al ne pricaj debiloze..............warlock powaaah!= Citat =:
Izvorno postao Vedrann
Warlock sa solidnom opemom (10k + HP i 1xx Resilliance) pwna sve oko sebe u areni. Naravno uz dobro postavnjene talente :D
OPani su strašno, ja sam u svojoj battlegrpi (dok sam igrao još) bio u top 15 (Blackout) 2 v 2 (warr/druid), sh. priest / lock timovi razaraju (resilience nije utjecao na dotove pa su te pojeli u roku keks, dok melee klase puše debelu bananu jer pomalo ovise o critovima).
E ovako danas sam dingo lvl 70 i ne znam dali da odma pocnem sa arenom ili da prvo nabavim nekakav gear i mozete li mi reci koji je talent tree najbolji za PvP destruction ili affliction ili demonology i moze li kakav build za PvP?
I BTW oprostite na toliko pitanja.
ma l......ja sam inace PVE specced znaci affliction......al ko od sale ubijam i na BG-u ili outdoor
GZ= Citat =:
Izvorno postao Vedrann
build neznam ja bi destro..
i da skupi malo onih pvp BG epica i nesto plavih itema iz lvl 70 seta (nemoj bas s green ic)
odma u arenu na lvl 70
svaki ap je dobrodošao
vjeruj mi radije ce tebe primit sa yelenim gearom nego mene huntera sa 8/9 epica 11k hp/a i BM specc. Shadow p i warlock ako imaju dobar specc ne mogu ispod 1650 rating pasti nikako jednom kada se ustele. sta cu j kada me dota i feara... trinket ionako radi samo jednom >P
Bestail wrath i onda je on mrtav..= Citat =:
Izvorno postao WoW Fan
Kad te feara upali onaj BM sranje i skini to, i probaj ga znjukat jebemu. Ustvari ti si hunter, pa drainaj mu manu frajer će je ispušit u roku 15 sekundi, opće poznata stvar da lockovi puše manu samo tako.
= Citat =:
Izvorno postao JedimiNjoke
sva sreca da nemaju nacin da je obnove ili neki healing spellove koji mogu hilat za 500 hps dok imaju najveci dmg reduction u igri
OH WAIT.....
:)
respeco sam ti se ja MM prije par dana jer BM nije toliko jak kad se boriš protiv tipova sa 12k healt i 300 ress i placem svaki put kad vidim warriora :(
JedimiNjoke može jedan tip kak pobjediti warriora sa slicnim gearom ko ja :p?
A čuj, bm je dobar protiv warrova ako ih ubiješ u tih 18 sec. Ako mu ostane 10hp a tebi se makne effect od bw pušiš :yuck:= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
sta cu kad mi prodje BW? dota me opet i bjezi po terenu a za mana drain 1100 mane za 15 sekundi pa sta je to... nista on ima 10k mane :(
Znam da nije ovo topic o hunterima ali prestanite fucking whajnati,hocete dobar rating 2vs2 get a friking resto druid sa vama i eto 2k garantovano imate fantastican CC,dobar o mana drain i mozete tj smijete se upustati u mana long fights innervate i trap FD drink u svakome slucaju ne kazem da vam je lagano ali previse whajnate.Sreo sam par hunter druid comboa ownali su me strasno.
uzmes jebeni demonology http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000Si odes i pwnas clothere s felguardom a ostalo... iso s felguardom.... probajte pa vidite... ja sam upocetku mislio da je lose al to je najbolji spec koji lock moze imat pogotovo za arenu
cyric je noooooobinja nema vece... pojma nema
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
1)stavi jastuk na glavu
2)udaraj glavom o tipkovnici
3)uživaj u 2k ratingu
To zadnja dva postera - demonology warlocke se jede za dorucak.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Lolflay
Dispellas fel armor i sve dotove sta bacu na tebe, pre-easy win.
Jedini problem su UA warloci ali to je druga prica.
Nemeaju sve klasse dispell :(
usput neznam sta je bolje tvoje ime ili 2n2 rating :p
Jer mi moze netko dati dobar build za destruction warlocka?
da= Citat =:
Izvorno postao Maze
oWned :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Keloson
Ma stvarno si fore, e. Dobro, izigravaj pr0 lika koliko oćeš.. :roll:
nemoj mu zamjerit :D
nemoj destro za levelanje bolje uzmi demo a kad budes na 70 ces si i sam znat slozit valjda .. :wink:
evo po meni neki demo based leveling /pvp build :
Build
Zasto svi idu na tu demonologiju?
Po meni je bolja aff/des!
Al neznam ja sam iso na demo do lvl 70 i onda jednostavno vise nije to to
Istina fell je imba al do neke normalne granice neznaci ti nista protiv jedine klase koja je owna (rougova)
Demo jednostavno nema sta ponudit protiv rouga jel previse ovisis o fellu ili ti fellhunteru!
Ja sam Aff / destro i jednostavno napravim ovo
Summonam Voida kad udem u borbu instant CoA i Dot Coruption
Nakon toga roknem voida za armor roknem immolaciju i draij brate ili ak ti se neda mozes i SB rokat^^ inace lock nije tako imba kolko ljudi govore samo se tako cini :P
Malo off-topic. Ne kužim u čemu je problem ako si BM hunter ... U duelu, stavi snake trapove, intimidation mu upališ (ovo sve naravno radiš sa BM upaljenim), concussive shot, malo se odmakni, stavi onaj slowing trap (kad intimidation prođe će te chargat, al fala Bogu tebi je BM uključen pa ti ga može pljugat, otrčiš na drugu stranu, concussive shot, nuke i bb warr.
Što se tiče lockova, gle... uopće ne želim ulazit u detalje ko whajna tko ne, ali kad ja u full merc gearu sa "skillheraldom" ne mogu spustit locka, sa 2 dijela merc i ostalo blue i epici, ispod 60% jer je imao onog Voida, pa nekog drugog peta je ipak malo glupavo :S Neću ni pričat kako većina lockova igra.
Što se tiče resilienca koji su blizzard tako blagonosno stavili da spase clothere, znate tko najviše ima koristi od resia? Upravo clotheri, a najmanje? Melee klase, rogovi još kolko, tolko, al warrovima je to goli kurac kad me s. priest pogodi sa Mind Blast 2.1k hit, pa mi onda dođe lock sa skillcoil, drain life, dok ovaj mind flaya i ja od tog resilienca u tim fajtovima imam goli kurac u ruci i mogu batinat s njim okolo kolko hoću, pa kad critnem lika pa mi napiše 1300 dođe mi plakat, a hitnem ga za 1100 - 1200. Da ne govorim o endless fearovima i silencima i daaaleko OPanim petovima. Ako su lock petovi tolko jaki da se ne mogu složit u 2 - 3 hita (negdje oko 2k HPa), onda da me jebeš treba pojačat shamanima toteme da ne budu one hit uništeni, treba vratit warrovima da se stacka DW i Enrage, Hunter pet (esencija klase sa petom), treba imat tako jebeno neuništivog i jakog peta da sam može soloat lvl 68 elita. Ovi sitni nerfići što su bacili lockovima su nula nasprama nerfova drugih klasa.
Upravo si rekao zašto su lockovi imba, shield, insta cast pet, skillcoil, drainlife EZmode, insta spellova kolko oš.= Citat =:
Izvorno postao Antaris.
Ili ako ti se ne da, izuj si papuče, stavi na stol i rokaj brate mili sa petama po tipkovnici, nećeš izgubit.
= Citat =:
Izvorno postao Antaris.
potpisujen
Sa rogom nikad nisan ima problema protiv warlocka, jebes ti i njegova peta i SL kad mu blade flurry ubije peta u sekundu :pray:
FAK YEA= Citat =:
= Citat =:
sve to ljepo zvuci no ima jedan mali problem warlock ima
13k base healt - 2k HS - 1k trinket heal - 1k deathcoil - još kao šlag n kraju 20% manje dmg i još 10% sa VW vani
ak sve to nije dovoljno još uvijek imaš drain life koji hila 400 po sekundi