znam :D= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Printable View
znam :D= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Znači ne možeš critati s windfuryijem?... Mislim ono, kao, udreš s WF i critaš, jelte.. znači dupli napad od kojih svaki radi x2 dmg. Ili se barem nadam :)= Citat =:
Izvorno postao Beaster
ma možeš kritat sa wf, i to sa svakim, imaš tripple crit, = crita normal attack, i kritaju oba wf-a , zamisli to sa 2h weponom= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
:shock: marvelous :D= Citat =:
Izvorno postao Beaster
QDO8vCL7-Qs
preludo
omg wtf :)= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Ne znam koga je udarao, ali 9600 dmg u PvP je ... ono ... bokte... :pray:
http://img177.imageshack.us/img177/9...hhhanf7.th.jpg
omg :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray:
Beaster ovo ti je druga slika da je stavljaš u max rezi,koristi tumbove,još jedan ovakav ispad i počel bum brisat postove, misli malo ma modemaše,neamo svi dsl, hvala na razumjevanju i još jedna stvar, za slike i filmiće imaš topic
edited: by flander
:rotfl:
Hm, da, nisam baš stari gamer što se tiče WoW-a, ali čuo sam da Shamana stalno zajebavaju iz patcha u patch... :)
Enivej, htio bi pitati jel bolje za dual-wield shama da na oba oružja ima windfury ili možda da na main handu ima WF, a na offhandu nešto drugo?
wf na obadva, brzina wepsa što sporija, 2.60 najbolje
Oki doki... da, čuo sam da je najbolje uzeti dva fist weapona od 2.60, npr ona koje kupujes honorom (barem dok ne pocnem raidati ozbiljnije), jer onda flurry dize speed od oba oruzja (kao, "ne može se odlučiti koje oružje speedati jer su iste brzine pa ih speeda oba")... i udaraj :)
'Bem ti, sad me glupača pally ubila. Stoji kuja AFK 10 min ja ubijam monstere oko nje, za kvest. Mogo sam joj glavu razbiti 15 puta da sam htio. I onda se vrati ingame, nešto mi tu /hello /wave i slična sranja i onda kad ja napadnem monstera, napadne me... aaaaaargh :yuck:
Kako mi ti beskralježnjaci idu na živce. Ono, ne daj bože da se usude prići ti licem u lice, a kad im okreneš leđa odmah napadaju.
..
Enivej, sljedeći put ću trčati oko njega tih 10 sekundi dok mu se onaj "odlično balansirani" spell (zna se na što mislim) ne skine i onda ga dovršiti s jednim preciznim critom u sljepoočnicu... :)
Main hand = što sporiji,što više dmga.
OffhandS- što brži.
Je, kod roguea. :)= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
ovo nepali za shamane zbog wf-a...= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
nego Aerial_51, učinio si veliku pogrešku kad si pustio aliju, čim vidiš, ubi, to je pravilo. alijansu igraju djeca koja te nemogu ubit na pošten način
E nisu svi djeca :c= Citat =:
Izvorno postao Beaster
neki samo nevole vidjet orcovu guzicu svaki jebeni dan :wink:
Female orčice imaju sasvim dobru guzu, for your information :) Imam female orc shaman(icu) i poprilično je dobro oblikovana :D
Enhancment shamana je lijepo gledat kad krita ko lud, i sve je to u redu, ali shaman bez shielda je prvi na "to be ganked" listi u areni (ako ne prvi u samom vrhu). Dosta su ranjivi, fali armora, a nemaju baš ni previše HPa.
Jeli dobar ovaj build za shamya:
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 5010000000
I ima li koji dobri addon za shamane?
Nije... ako ćeš biti enhancement, onda idi na minimalno 41 point u enh... Treba ti zadnji skill više nego što misliš (30% dmg reduction je nešto najbolje što enh shamy može poželjeti). Osim toga, unleashed rage daje cijelom partiju +10% attack power nakon crita, a to može zaboljeti neprijatelja :)= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Dakle 41 u enh, a od resto idi na smanjivanje mana costa i na onih +3% hit chancea...
Što se tiče addona, navodno WindfuryTally daje informacije o procanju WF i ukupnom dmg i to ispisuje na ekranu, ali meni taj addon ne radi :|
ovaj tvoj build je totalno, nemoj se ljuti CRAP!= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... lents.htmlSni manje ni veše perfektan za 2.4
Um, nisi dobro linkao :)= Citat =:
Izvorno postao Beaster
beaster, krivi link si kopiral :rotfl: :rotfl:
edit: preteko me :D
Nisam ja to radio. Bratov shaman, bratov build. Ovdje sam postao zato jer sam mu i ja rekao da mu nevalja build i da uloži sva 41 boda u jedno drvo.= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Kako god bilo enhancement shaman rula.Najbolje mi je kad dođe neki warrior sa 12-13 k Hp i dobi po piz.. i onda se oce duelati dok ne vidi da nema šanse.Isto tako u raidovima nije rjetko da sam prvi na dmg listi ,a onda se svi čude kako?
Vidiš, isto tako i kod mene. Svaki warrior koji me napao do sad je dobio po pi*ki. Ne znam sad jel to zbog njihove njubosti, ili su shamani slaba točka warrioru, ali činjenica je da su mi warriori jedna od lakših klasa za srediti.= Citat =:
Izvorno postao johnnybravo90
Unatoč njihovom charge stunu i nošenju plate armora, srežem im HP bez problema...
Naravno, govorim o borbama u PvE okruženju, dakle po gradovima ili ako se slučajno sretnem s nekim allijem u šumi pa se pofajtamo... za čisti PvP još nisam niti dovoljan level niti imam opremu...
yep, warr je jedan od najlakših klasa shamanu...
a bm hunter je najtezi ench shamanu:D
kaki je to shaman?= Citat =:
Izvorno postao bango
pa ako si bm samo kitas shamana i gg ne moze doci do tebe ali opet sve
ovisi o tipu igraca : :rotfl:
Hm, mislim da te resto/ele još uvijek može zveknuti visokonaponskim spellovima i dok si udaljen od njega... još ako ga (ne)sretno critaš pa mu uključiš eye of the storm, možda te i izrešeta spellovima... ne znam, nisam još toliko igrao :)= Citat =:
Izvorno postao bango