Ovi hunteri su ludi poceo sam sa jednim i zakon je....onaj pet nije normalan koliki dmg pravi :D eh huntere da sam te prije primjetio.... 8)
Printable View
Ovi hunteri su ludi poceo sam sa jednim i zakon je....onaj pet nije normalan koliki dmg pravi :D eh huntere da sam te prije primjetio.... 8)
u pve hunteri su jako dobri .. ali u pvp sve vise suxaju....treba ih malo buffat..
Samo cu ti ovo rec.. :|
da zato svaki put kad igram s njima na bgu sam među prva tri= Citat =:
Izvorno postao lizard
no comment= Citat =:
Izvorno postao lizard
u BGU su naj.. ali 1v1 i u areni suxaju= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Ne, tocno suprotno, mi u 1v1 smo skoro najaci.. pod "mi" mislim na Beast Masery ^^= Citat =:
Izvorno postao lizard
krivo i .. lets see .. krivo= Citat =:
Izvorno postao lizard
@Shadowhell zasto se onda ovoliko ljudi zali??
http://forums.wow-europe.com/board.html ... 0016&sid=1
@Smeagoul
je da a ako ti je BW na CD ces crknut u 90% slucajeva
aj kad sredim OS kompletno i komp probaću s hunterom igrat,kad ga svi tolko fale
cuj, hunter kao classa ima dosta dobar cc,a i uvijek potoji horde/aliiance trinket :)
Kao čoek koji je jedno vrijeme igrao huntera, znam da je klasa super za igranje. Isto tako kao čoek koji se posvetio shammy-u znam da mi hunteri idu na***. Tu su mi negdje odmah kraj rogue-ova na crnoj listi...
Lik koji je počeo ( jednu jedinu ) raspravu o hunterima u pvpu pobrao je ban na forumu s hunterom jer je previše srao. 70-80% huntera iz istog topica ne slaže se s njim a ostali se uglavnom žale na LoS u Areni. Da topic ima 30+ stranica ok, ali ovako nemoj srat..= Citat =:
Izvorno postao lizard
Uostalom, pvp nije balansiran za 1v1
Gle hunteri su loši u areni zbog deadzone abusea i svih mogucih skrivanja iza pilara, skakanje s mostova i tako dalje.
U bgovima im nis ne fali (osim da se trapovi i stingovi scalaju s rapom).
Ali u areni nam ocajnicki terba buff.
krivo i ...lets see.. krivo :-x= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
Dao si mi link na hunter forume, gdje sam našao jedan topic o ovome .. kaj očekuješ? Daj link na drugi topic ako sam krivo gledao..
Ako će prekinuti flejm, slažem se da u areni donekle sakaju zbog LoSa, ali taj problem dijele s drugim klasama, a rješenje toga svakako nije buff huntera.
jao...dao sam link na hunter podforum.. a tamo ima puno topica o nerfu huntera u pvp_u i naravno da u BG_u budu medju prvima kad samo deru ti i neznas da te gadja...
EDIT : sta ocekujem??? ocekujem ako nisi vidio sve onda nemoj ti SRAT ..i svaki hunter koji se zalio iso sam ga porovjerit na armory imaju epic pvp/pve gear znaci da nisu lose equipani (ne suxaju zbog opreme).= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
Hunteri su mi najbolji igram s jednim i na 70-om sam lvl-u! :D
ej kaj kazete da osnovamo super guild Hunters Guild
lizard nemoj se trudit tipovi nikad u životu nisu igrali huntera
u areni smo kompletno beskorisni (bože sacuvaj 5na5 ponesto)
svi još misle huntera lol auto shot afk zato sam se presto truditi
jednostavno /reroll :| dok ne poprave nas
hehe evo danas u AV malkice buffan ;)
http://img229.imageshack.us/my.php?image=loltankoy8.jpg
16k healta
sta bi tek blio da sam imo +20% healt buff
pa nema sta sada jesmo beskorisni ali eto 2.3 uskoro pa cemo mozda imat malo mjesta u areni. ipak aracne shot sa silencom nije los. makar cemo bop paladinov moc dispellat. vako i sa 11k BM specc nemam apsolutno nikakvu sansu da me neko zovne u 3v3 a kamoli u 5v5.
hunter(ranger) je svugdje definitivno najbolja klasa...
kad sam presto igrat, brat uzeo lika i pripitomio onog velkog zelenog pauka iz naxxa, neznam kako ali vjerojatno cheatovi... pa kad to krene haracit :)))
nab yes no?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
lol hunter najbolja klasa..za bgove je relativno dobar al u areni sucka..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ali BM hunter i demo lock mogu daleko dogurat.... treba malo buffat peta (da duze zivi ) jer trenutno ovi resistanci su smijesni, pa ce bit jos bolje
ja igram huntera, night elf.. twilight's hammer. fora klas.a
= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
Svinjoguz, ti vjerojatno nisi igrao arenu samnom i Afthartosom, nego Wizard..
E cuj, da si igrao sa nama, vidio bi kako "hunter suxa u areni"..
Em pobjedimo, em 1. sam po dmg, em 1. sam po ubojstvima, em neznam vise sta em.. :P
I tbh, wizard puno bolje igra arenu od tebe ;)
(Argh, jedva cekam da negdje iskopam onaj bon za 2 mjeseca... bacio ga u podrum i trazim ga vec 2 sata -.-)
oke..sad mi slozi jedan dobar pvp build za huntera..mijenjal sam se za njega i igram sad tu klasu..al se ne kuzim bas previse u njih ).
evo svinjo,ovako idi za pvp...improved Hunter's mark da daje attack power petu (uzmi macu),hawk eye,imaš aimed shot koji uskoro postaje mortal strike,BW, imp BW,bestial swiftiness,-mana costove za stingove...
edot : ostaje još jedan point,stavi ga u humanoid slaying
ponavljam - pvp, sa ovakim buildom u raid ne ideš.