fap, fap, fap, fap
Printable View
fap, fap, fap, fap
Da sam cura, rašilira bih batake za Jaime-a samo tako.
And also...
Aaaaand....
Drumroll...
aaarghHURGHLhaakhohKOHkOKHO!!!
How eloquent. :D
Hi-Res Landscape Stills
Hi-Res Character Posters
Food trucks. WTF!?
Oho, zec nije loš. Mogo bi kompas u ruke i na put, harhar.
Evo počeo sam napokon čitati Igru Prijestolja, posudio u knjižnici, i primjetio sam da G. Martin ima naviku uvoditi po 10 novih likova svakih par strana, i zaključio sam da nema teoretske šanse da popamtim sve to kroz par tisuća stranica serijala. Kako ste vi doskočili tome ? Vidim da na zadnjim stranicama ima popis članova svih kuća, to je recimo jako korisno, ali me zanima jel tog ima u svakoj knjizi serijala, zato jer ću prvi dio morat vratit u knjižnicu kad krenem s drugim.
Yes, popis na kraju je prisutan u svim knjigama.
Što se tiče enormnog broja likova i članova obitelji, a eto... u početku je možda gadno (nekima će zapravo biti i zanimljivo okretati svakih par minuta na kraj knjige da pohvataju rodbinske veze, dobiva se nekakav autentični feeling), ali kasnije ti s vremenom upadnu imena u uho pa je lakše :)
E odlično, već sam se pobojao da ću morat to sve skenirat i isprintat XD A imaš pravo ovo za autentičnost, u kompi s lijepo nacrtanom i detaljnom mapom baš sam dobio odličan i opipljiv dojam tog izmišljenog svijeta.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ma tak je i meni bilo, nebreš sve popamtit, ali upoznaš ih većinu s vremenom. ;)
Ovo je moja reakcija nakon prvih 400 strana Igre Prijestolja. Ne sjećam se kad me knjiga ovako zarazila, moram se probudit u 6 jer idem na posao, knjigu krenem čitat u 10 navečer, reko budem riješio 2-3 poglavlja, pogledam nakon nekog vremena na sat i jebeno je 1 poslije ponoći :( I naravno, poslije tog pročitam još barem 4-5 poglavlja (zašto su tako prokleto kratka, samo te tjeraju da čitaš dalje). Mislim da nikad nisam čitao knjigu di su mi baš svi likovi bili tako interesantni, makar su mi zapravo rijetki od njih stvarno dragi, zasad mi je Tyrion najjači lik.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Da i pitam nešto vezano za seriju, jel radnja prati samo prvu knjigu ? Ak slučajno ne pročitam cijeli serijal dok serija ne izađe, u što iskreno sumnjam, jel je mogu počet pratit bez straha od spoilera.
Koliko znam, radnja serije prati prvu knjigu. Also, pripremi se na još POV likova u narednim knjigama. :)
Ned Stark Character Feature
Krenuo gledati, al sam si rekao NAH!! STRPI SE!!! :'(
Al onaj tunel kroz zid izgleda jebeno ;(
Ja jednostavno nisam mogao čekati. :(
Ček, ako ja ništa ne stavim, nitko neće? Oh, well. :)
Ček, ak ja ne svršavam na ono što ti staviš niko neće?
KAHHhhhHARGHaaaAAAAAAAEEERFGHUUUuuuuuuuu SVRŠ!
Lajkam za sada, sad me čak i vuče, da opet krenem čitat ''A game of thrones'', iako sam ga krenuo citat dva puta pa mi nije baš išlo,prvi puta procitao 3-4 poglavlja, drugi puta stigao do pola knjige, a svakoj knjizi dajem maksimalno 3 šanse da me uvuče (recimo od onih što su ful poznate, a meni se jednostavno ne sviđaju prvi i drugi puta sto sam ih krenuo citat), jednostavno mi ne pasu te politicke i obiteljske intrige. Ali serija mi izgleda uzasno zanimljivo. Brijem da budem pogledao prvo par epizoda, pa onda opet dignuo knjigu :)
Nekih 100 strana poslije sredine se počinju događat prave stvari i nenormalni obrtaji, i to gotovo u svakom poglavlju :D Ja sam pročitao prvu knjigu do kraja danas, ovisan sam postao, jebeno najbolji fantasy ikad.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Kako ne? Ko sapunica, samo Awesomnije
Evo, ja sam upravo pri kraju četvrte knjige po četvrti put. Moj tajming je savršen. Još 300tinjak stranica samo :D
ovisnika smo stvorili :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ne znam ako je tko već napisao, al danas u novom listu piše da bi se dio druge sezone mogao snimati i kod nas
Aha, kao neka velika pomorska bitka iz drugog nastavka, koji ce biti u drugoj sezoni ce najvjerovantije biti na jadranu. Ako bude u okolici zadra, idem kao statist da ga hebeš :D
Zahvalan sam vam na tome :D Jedini problem koji sad imam jest što je sutra nedelja, a nedeljom ne radi jebena knjižnica i sad moram čekat do ponedeljka popodne da počnem 2. dio čitat :-x= Citat =:
Izvorno postao pimp
E, Duke, ako ti se Tyrion jako svidio, u drugom dijelu ćeš ga naprosto obožavati. :)
Da si čitao, znao bi koja je to bitka. :P= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Da da, samo me još više hajpaj dok nisam u mogućnosti da je posudim :(= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
E, kako je dobra 2. knjiga! :P :D
A tek ostale!!! B)