moze
Printable View
moze
stavi novi poll
u petak igramo kvejk lajv?
opcija jedan : da
opcija dva : da
hipster!
iance ql imam instaliranog al nisam duuugo igro.
igrate insta-gib il normal? ja perferiram instagib, veci skillshotevi su u tome xD
can me join? :)
daj pojasni dal dok me nazivaš hipsterom misliš na one prave ili na ove to neke izgubljene klince koji su počeli iskakat odnekud pred par godina= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Jbt ak sam te ista razumio sta si napisao :/= Citat =:
(uzas kako cu sakat)
bebo, bio sam hipster prije sviju vas dok to jos nije bilo popularno
Insta-gib je one shot one kill koliko se sjecam. Također bez automatic weapona, koliko se sjecam. :)
uuuuu moze!
volim takvu realnost
instant gib mi se cini bolji. makar ispucavanje do zadnjeg metka je isto zanimljivo, mozemo naravno varirat
@Kid A
znači u 40im i 50im si se furo u odjelu iz jazz kluba u jazz klub. rispekt!
[quote=beba nema zvečku]daj pojasni dal dok me nazivaš hipsterom misliš na one prave ili na ove to neke izgubljene klince koji su počeli iskakat odnekud pred par godina[/quote:3b1peana]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":3b1peana
koji kok? oke stagod
[quote=Kid A]Jbt ak sam te ista razumio sta si napisao :/= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":3b1peana
(uzas kako cu sakat)
bebo, bio sam hipster prije sviju vas dok to jos nije bilo popularno[/quote:3b1peana]
insta-gib igra se sam sa railgunovima
1hit-dead
normal je normal, iams 100hpa/armor i sve to i sve silne pljuce i municija i sve.
ja perferiram sa svojim white railgun od death igrati.
gg
one shot-one kill mi uvijek zvuci predobro. i u cod4 sam uvijek igrao na hardcore modeu (2 hitca max i bez radara). nekako se lozim bas na tu realnost
btw mozda nam se i babitz pridruzi
to to, instu samo daj :D
opet isto, miting na IRCu od 19:00 ? i sad vremena imate pa malo mumble istražite ovi koji su bili zadnji put tam pa ga još podesite usput ak treba, kanal vas i dalje čeka. :D
ma ok, imamo jos vremena do petka.
taman da si sredim zvucnike da ne cujete opet sve duplo :D
eo vam nick
LordRag
m4c4n999@gmail.comS
za dodavanje na flistu
ostavite nickove da znam ko je ko
iance ovo mi je novi account, posto sam starog zagubil negdje
ja vas nista nekuzim
Daj samo mi ukratko recite sta treba khm nabaviti i imati da se igra. U kratkim recenicama.Thanks.
Trebaš imat browser.
I kompjuter.
That's about it :D
zvucnici, mis, tastatura su takodje pozeljni
Mmmkay XD= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
http://www.quakelive.com/
i to je to
kada se registriras i skines onaj njihov plugin za browser pricekaj da ti skine sve mape i sve te pizdarije
kad iglamo?
sva sreca pa je tesko procitati koji post otprije
Jel se ja moram prebaciti na mozillu za ovo?....nece mi uopste da pokrene na chromeu= Citat =:
kad je krom smece
nznm za chrome
mozilla 4.x radi savrseno
evo pito frenda i veli da radi cist normalno
updataj si chrome ako nisi/ako ima updata uopce= Citat =:
nije prije radilo, kad je tek doso ql
sad mi radi , nis posebno nisam
sam se instaliralo i toe to
i pusti igru na 20min kada se logiras da ti skine sve mape i sve dide-mide koje joj trebaju (treba manje od 20 min, al ako ne vidis da budemo sigurn da je sve skinulo) pa onda probaj.
meni na mozilli je otvaralo sivi ekran dok mi se sve mape nisu skinule i sve to. odonda radi bez problema
Evo sve sam uradio, ide bez problema na mozilli. malo sam trenirao i tak.
bice gg fajt u petak
pretty plz da igram instagib? neda mi se normal mode i napcuavati sa rl-om >.<
nocas sam si malo vjezbo opet, prva partija accu mi je bio oko 15-16%, a nakon 8-9 se djelomicno vratio na nekih 45-46%. mroam jos poraditi da ga dignem na starih 65-70%
koji ti je nick il email?
Pa ako je instagib one shot-one kill, ja sam definitivno za.
Ne da mi se napucavat s nekim po desetak sekundi dok ga ne ubijem i srozam si HP na 5-6, onda naleti netko, pljune u mene i mrtav sam.
jel se taj i instagib nesto dodatno instala ili samo odaberes prigodnu opciju u meniju igre? (na poslu sam pa nisam jos stigao sve isprobati/pregledati)
samo odaberes u filter-opcijama kada trazis game da oces instagib igrati.
perferiram dm, al stavili su i tdm, ctf i neki freeze mode
inace addnuh te
CTF CTF CTF CTF