= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Jopax sta slazes fidlu? AP? mana regen?
AP, AP i onda još malo APa. Jedina logična stvar za fiddlea. Ok je likec, prije mi je zadavao glavobolje s svojim ultijem, ali otkad igram s doslovno neuništivim Tank build Garenom, obožavam ga vidjeti u protivničkoj ekipi. Većinom je nadobudan pa rokne ulti i očekuje da će sve počet bježat i da će ih onda lagano poskidat uz pomoć kompića kad svi već ostanu na pola healtha, ali ja napravim upravo suprotno, dignem si shield (ability) na 3.5 sekunde, zaletim se na njega, silence, judgement i demacian justice combo, i ode fiddle u vječna lovišta. Za mene osobno je gotovo bezopasan osim ako ga ne igra netko tko ga zna iskoristit 110 %, ima puno gorih mageova.
Zato se ulti baca na kraju ili mu uvijek prethodi DW, pogotovo ako su samo dva-tri protivnika kada ih uzastopno silenca, također je tu i fear koji te može zeznuti ako nisi pažljiv ali njega obično koristim kad je sam protivnik pa da mi ne pobjegne žrtva :)
Osim AP-a koristan mi je i Rylai's scepter, daje hp bonus i nešto AP-a ali najkorisniji je slow od magic damagea, veliku štetu pretvara u kill vrlo lako kada ne mogu pobjeći na vrijeme.
Obično idem sa itemima: onaj Protector plavi što daje hp i mp bonus, zatim boots of sorcery i ako mi ide dobro odmah na rod of ages i Rylai's scepter, nakon toga ili Void Staff ili ako sam posebno bogat onaj prsten