A to Maradona pozva par onih sto su i u njegovo vrime igrali pa misli da su jos dobri :P
Printable View
A to Maradona pozva par onih sto su i u njegovo vrime igrali pa misli da su jos dobri :P
dada, ušao zadnjih 10min i u 89. zabio odbijanac. on i chautemoc legende.
inače, maradona je na kraju kvalifikacija pozvao njega i higuaina i praktički su mu donijeli prvenstvo, zabili su u istoj tekmi, palermo u sudačkoj nadoknadi za pobjedu
rofl gg argentina i gg portugal pre par dana. iako nisam nado pomoru jadnih korejanaca :(
NOOOOOoooooo Slovenijaaa :cry:
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Donovan govno :-x
e bas mi je drago da su ispali.... vise su se veselili tome sto mi nismo na SP-u nego sto su se oni plasirali.. pa eto nek i oni osjete gorak okus ovakvog poraza.. c'mon England!! :D
koji lulz nakraju... ode stari pišat, kažem mu da donovan dao gol-"jebo mu pas mater" :D
ahahahahahahahaha :D
Ja sam se odvalio kad je komentator reko "Zadovoljio je i Terryija; veliki je Fabio Capello." :D
Lijepo srbi gube... evo meni masne love :)
Die in a fire :cry:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
kako je krenulo još sam mislio da če australci dalje ič.. šteta što nisu :(
gana najmanje zaslužuje osminufinala dosad
wtf, zašto? Pa odličan je koeficijent bio, a iz aviona se vidilo da su Australci odlični i mogu parirati, i više od toga očito.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
A dobar dan danas, svi sto san ocekiva da ce proc su prosli, jos da mi se dalo otic do kladionice..., a za mi je sto su slovenci ispali, ali ameri su zasluzili proci dalje sto je je, napokon su i englezi poceli nesto igrat iako je i to slabo jos mislim da ce osvojit. Al sta su sve ameri falili ono je nevjerovatno. I gana prosla, bar jedni afrikanci da prodju, neka dobri su oni, najmladji, a i idu sad na amere mislim da bi i to mogli proci, a njemci na engleze bit ce svega.
Ste primjetili danas kad su englezi igrali prvi put na sp se cula navijacka pjesma, trajalo je to nekih 2-3 min dok debili nisu skuzili i poceli u vuvzele puvat, uf sta bi in radia..., al necemo o tome, sad kako su ispali skoro svi afrikanci mozda bude nesto i navijanja na sp, fali to ugodjaju.
Ja sam podivljao kad su prikazali na utakmici Slovenije i Engleske kako po tribinama hoda skupina južnoafričkih navijača i trubi onim prokletim trubama.. Mislim, WTF? Koji kurac ometaju navijače koji su svoju repku došli gledat?
Pa zato sto bi onda stadioni bili prazni.= Citat =:
Izvorno postao keko
zanimljivo je da ce jedna od ovih rep - Urugvaj, J. Koreja, Gana ili SAD biti u polufinalu sigurno jer se ta dva para susrecu u cetvrtfinalu. Po do sada videnom to bi trebao bit Urugvaj. Mozda odu i do finala :wink: btw bravo Gana :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
al bi bar onda tišina
Drago mi je za Ganu.. Navijam za njih i Urugvaj.
u jebote, ja sam tek sad ovo skužio, ja se isto nadam da će to biti urugvaj. a ganci se provukli, zabili su 2 gola iz penala i tako prošli dalje, jedina afrička repka koja zaslužuje prolaz je imho nigerija :)= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Koja utakmica, nemogu virovat, predobro, mislia san da ce zabit za 3:3, vec san vidia onu loptu u golu. Za mi je talijana, ipak su velika ekipa, al slovaci su odlicni bili do negdi 70minute, Vittek je car.
Odu Talijani, joj kako mi je drago. Ne mogu ih podnijeti.
svaka cast slovacima :pray:
Koje prvenstvo, BOKTE!
BUBI!
nek me netko probudi, talijani nisu uspjeli ono zabit i nisu u osmini finala? wtf?
me likes it
Gana <3
Ajmo J. Koreja <3
inače, ispali su