Da. :)= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Printable View
Da. :)= Citat =:
Izvorno postao hrčak
ebUeJGLVav4
opet jedno te isto....sretno CoD-u ovu jesen...ne izgleda dobro za njih...
Što je ovo?!
EDIT: Trailer za novi Black Ops DLC.
Vau trailer je sranje baš kao i igra.
MP je sranje, al SP će gazit sve živo i neživo. Poslije BF3 naravno, više hypea polažem ipak na njega.
Sve je skoro isto kao i MW2, animacije svega su iste, mape su jako slične (mislim da sam vidio neke iz MW2), modeli likova, oružja i okoliša su isti. :(
Samo je grafika lošija.
Cisto sumnjam za jednu SP kampanju koja nece trajat vise od tri sata= Citat =:
Izvorno postao Aral
Al 3,4 adrenalinom nabijena sata,to im se mora priznat,filmski nabrijana SP kampanja. Kod prvog prelaska naravno, i drugog takodje al, na veteran nivou.
Bolje tri sata konstantne nabrijane akcije nego 10 sati "umirem od dosade". Al ajde, bude se našlo za svakog ponešto. Trojka će bit dugačka ko dvojka, sasvim dovoljno i nakon trećeg prijelaza.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Nije loše, nije loše.
http://img695.imageshack.us/img695/2520/eqwbg.jpg
Ne znam jel žalosno ili smiješno .Da nije smiješno bilo bi žalosno :D .
Oboje. Al realno je sitnicarenje u pitanju,ko jos ima vremena obracati paznju na modele auta a da stvarno uziva u igri...
Al ajde, ovakve stvari vesele, hejteri uvijek ukažu na ovakve smiješne stvari. Ista star je i sa filmovima ^^
AjmeS :rotfl: .
Još malo pa će igra koštati više od windowsa :bravo: .
lol
toliko će bit nadogradnji i dlc-ova da se pitam kakvu igru bumo u startu dobili :(
Dobit ćeš igru na praaaasaaaastaroooom enđinu po cijeni nove igre u kojoj su copy/paste metodom ubacili objekte iz prethodnih dijelova .A kako igrače smatraju ovisnicima na kapaljku će spuštati dodatne sadržaje i masno zarađivati .
20 nadogradnji (citaj placenih dlc-ova)?! haha daj pa nemoj me jebat :pray:
svaka njima cast za biznis dok god ima budala koji ce pusit to
Totalna klasika za njih. Već sam pričao ono o varijablama "Axis" i "Allies" koje se koriste za strane u borbi, recikliranje svega živoga je još jedan od pokazatelja da se radi o igri u koju je uloženo tako malo para da je idiotski platiti toliko za nju, pogotovo kad već imaš bilo koji nastavak CoD-a.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
I kaj je najbolje, sve će to prodat u višemiljunskim primjercima. Neizbježno je :)
Koliko ja vidim, sprema se nekakav, kako se to zove, e da bojkot MW3. Ne znam koliko će to biti moguće uz sve fanboje okolo.
WTF... Mogli su još više sranja što uništavaju gameplay nabacit.
Izgleda lijepo, brutalno i akciono, na razini cod franšize. Al ipak, mene samo SP zanima.
Izgleda kao remake MW2 sa drugim kill streakovima i mapama i kostat ce 70€. NO ME INTERESA!
Pa trebali su samo SP naplatit, to će bit novo. Ajde, i MP će bi al ono...iako, cijena je nebitna :D
Mislim da je Call of Duty najbolji primjer današnjeg potrošačkog društva. Više se ne prodaje proizvod, nego brend i zato se, barem u slučaju CoD-a, više novaca ulaže u marketing igre, nego li u samu produkciju. Ljudi masovno puše to, a Activision samo prilagođava svake godine poslovni model tome. Tako ove godine uvode CoD Elite gdje platiš oko 50€ pretplatu i imaš sve dlc-ove džabe. Podsjeća me to malo na pretplate kod mobilnih operatera - obvezeš se da ćeš potrošiti određenu svotu novaca pa ti oni kao poklone nešto džabe ili ti prodaju skupi mobitel jeftinije. Najveća fora je što ljudi imaju dojam da kada se obvežu na nekakvo plaćenje da će profitirati, a zapravo će potrošiti samo više novaca.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Mislim ok, koga veseli, samo daj, troše ljudi pare i na daleko skuplja sranja. Kako se kaže, svaki bedak ima svoje veselje.
Još da su to pravi dlcovi, a ne samo mape koji si u četvorci dobio besplatno preko patcha.
Super igrica , gledao sam neke videe na youtube , probat cu pocet igrati :)
Znaš da nije još izašla?