Mislim da bi trebalo nerfat henche, jer ima tolko debilnih igrača, da su henchi jednostavno IMBA.
Printable View
Mislim da bi trebalo nerfat henche, jer ima tolko debilnih igrača, da su henchi jednostavno IMBA.
cuj u nekim situacijama....ne preporucam hencheve u GvG jer gledam kad igramo kako jadni henchmani neznaju za kojim ighracom da trce i onda nista ne napada...hehe onda on padne ko kruska i GG za nas _D :killyou:
ja njih samo koristim kad su mi frendovi offline.. a pretesko je da sam.. :)
:pray:= Citat =:
Izvorno postao noda
Nisam mislio na gvg... Pvp se igra samo s frendovima, ništa drugo ne dolazi u obzir tipa henchi, PuG itd.= Citat =:
Izvorno postao Gaas
Dobru stvar su uradili sa ovim novim updateom. Zao mi je samo za griffone ali ih svejdno nisam farmovao :) . Konacno mogu da kazem
IWAY R.I.P.
Bilo je i vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao REmix
mozda se vratim GWu
moram i hocu, al malo poslije, sada sam obecao Tibii malo da cu igrati, rofl ;;PP
bas kad sam poceo igra GW i kad mi se igra svidjela, bas onda mi je net krepo... nemrem belive it... sad moram na burazovom kompu na net.. koja sreca..
tak je i bUri krepo komp a ne moze igrati GW... rofl, ajd drzmo mu fige da se vrati!
USKORO!!!! se bure vraca......btw NENADJEBIVI STEVO JE NA RTLU DANAS SUTRA!!!! 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted:
lol iway nije sjeban muahahahhaha...ali ga balanced sjebe muahahaha smesno...jebenu update sjebao ranger criplera....sad se trazi novi build...najvj ce beast mastera poboljsat pogledajte mu sad skillove sve poboljsani....gaile je nes govorio za bolju kontrolu ali nezna se kad...
C YA
double...malo forum steka ^^
E je netko od vas narucio pre-order pack factionsa? kolko para ste pljunili...ja iskreno milim da se ne isplati radi onih oruzja jer su malo smechasti ;)
čekam da prvo prijeđem obicni guildwars pa cu tek onda kupit factions. 8) 8)
Preorderao.. Cekam da mi dodje..= Citat =:
Izvorno postao Gaas
da fakat kolko si to platio?... a kaj to ko nova igra ili samo expansion?
Također, još pred kraj siječnja.= Citat =:
Izvorno postao sh00le
ma evo pre-order se ne isplati makar sam teski ovisnik GWa ne isplati mi se dat jer nisam siguran sta cu dobit sa tim ^^ bolje cekat da ona dode u ducan ;)
skuzio sad da sa preorderom dobis orzja bonus i 24h prije igras sta ne?...kolko para 350kn ili?
a jaka im je fora :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Gaas
a je** ga.. necu placat 350 ćuna ak mi se nece svidat..
24.3 imas FACTIONS WEEKEND znaci moci ces preko vikenda igrat Canthu taj novi svijet sta ces dobit sa ekspanzijom....e pa odi odigraj i provjeri dal tis e svidja....a ako nemas uopce guild wars account javi poslat cu ti pozivnicu i dobit ces svoj acc za taj vikend
zelim GW... zelim GW.... zelim GW.... zelim GW... zelim GW...
Ali nemam love :twisted:
Imam love za GW ali mi roditelji nedaju da kupujem original igre :o= Citat =:
Izvorno postao Zephyris
hi,zamolio bih za savjet.htio sam kupit WoW ali kad sam vidio cijenu,i jos onda pretplata,malo sam se pokolebao :( ...uglavnom sad sam cuo za GW(sve najbolje!),nema pretplate itd...ali zna li tko koja konfiguracija mi treba,i koliko brz internet???mislim,neda mi se dat 350 kn pa da mi igra ne radi,komp mi nije bas najnoviji,nesto sam nakrcao na njega pa jos uvijek drzi vodu... :cry: :cry: :cry:
Šta se tiče veze, na 56k modemu ide kako spada, tako da je sve bolje od toga san snova.= Citat =:
Minimum System Requirements
System: Pentium III 800MHz or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 32 MB
Hard Drive Space: 2000 MB
Other: 16-bit Sound Card, Internet Connection, Keyboard and mouse MB
Recommended System Requirements
System: Pentium III 1GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 2000 MB
Other: 16-bit Sound Card, Internet Connection, Keyboard and mouse MB
kod dial upa nevalja samo to sta ser placa po satu inace je ludo za igrat lag ti je jako males s obziromd a je sto spora veza,,,btw mozes igrat ja mislim i na slabijoj konfi od ove koje su napisali
BTW IMAM 3 POZIVNICA ZA OVAJ VIKEND IGRAT...AKO OCETE JAVITE MI MAIL DA VAM IH POSALJEM TO VAM JE KAO VLASTITI ACCOUNT ALI VRIJEDI SAMO TAJ FACTIONS VIKEND....MOCI CETE IGRAT TU NOVU EKSPANZIJU NOVI SVIJET I AKO VAAM SE SVIDI KUPITE XD
necu pozivnicu... mene zanima jel se gdje moze nabavit account za GW a da ne kosta.. uopce..
cuj jedino sta ja znam i mozda ti mogu sredit je za pare u igrici..sad neznam dal tebi to spada ne platit UOPCE....ili imas jos 1 naci ali nije primjeren za PCPLAY forum...samo cu rec da je kupljen tudjom karticom i ANET ti nakon 3 ili 2 mjeseca skuzi da je ilegalo kupljen te ti onda banuje acc tako da ti uzalud igrat na njemu...