A Kriminal? A Satanik?= Citat =:
Izvorno postao Forengner
:twisted:
Printable View
A Kriminal? A Satanik?= Citat =:
Izvorno postao Forengner
:twisted:
KHM.Ovi navedeni stripovi su izdanja 'veseli cetvrtak' i 'Dalmacije',dakle-klasika,stripovi koji su najvecu slavu postigli na prostorima bivse Juge.mister no,zagor,blek,itd itd.
A ti su drugacija vrsta stripova :wink: ,drugaciji stil.
Also:Ako mislis na Torpeda,ne,o njemu necu pisati :D .To much p0rno.
Ne mora znacit, imam kolekciju zagora/alan ford/dylan dog, i par epizoda bleka koje sam našal na tavanu. I alan ford suxxa odkad je Magnus otišal.
za taj veseli četvrtak sam čuo preko nekoliko puta. to je srpski izdavač kao ludens ili slobodna dalmacija?
Eh...mogao bi ja o tome pisati na 141345235 strana.
Valjaju samo prvi brojevi-Jugoslavian izdanje.Ostalo je mleh.
Postam listu svih magnus brojeva.
Le:Lista. prvih 75 epizoda je crtao Magnus licno,kao i 200.Ostalo mnogobrojni drugi umetnici.
Ali sve vise se pojavljuju blede kopije,los humor,cenzure.
Steta.
Ali hej!Kupi 75 magnusovih brojeva koji su ultimate.
@killah:veseli cetvrtak izdaje samo stripove,dakle ove:.
Blek.
Mark.
Dog.
Marti.
Zagor.
Dampir.
Mister no.
Tex.
i jos neke manje poznate.(cikove avanture,itd,sova,ninja.)
Evo, kupio jedan komplet reprinta žutog (Daj!Daj!Daj! i Odluka u zadnji čas) i ono, nije loše. Ali nije ni ravno onim starim crvenim izdanjima, ili sam samo naišao na krive brojeve. Uglavnom, ovaj drugi ima Superhika :pray:
Dylan Dog sam kupio jedan komplet od tri (Fobija, Šarada i Klub Strave (specijal)) i ono, prejeben strip. Definitivno najbolji.
BTW. Jel ima gdje u Splitu kakav dućan ili nešta gdje bih mogao nabavit izdanja stripova koje sam propustio... želim nabavit onaj gigant sa Totentanzom, kažu svi da je predobar strip a nema ga više.
Od zutih izdanja moras kupiti prvih 10 brojeva-oni su sheer awshum.
Naslovnice im se razlikuju od ostalih.
A superhik je legenda,obavezno uzmi sve brojeve u kojim se pojavljuje (75,6,7,i jos 54 cini mi se,ne uzimaj me za rec,davno sam ja to citao :wink: ).
Eh da i jos jedan strip-nije los,ali nije ni nista specijalno.Brad Baron.(covek se bori protiv ejlijena koji su unistili zemlju.)
Ne znam za split,ali znam odlicnu radnju u Zagrebu.
Nekako mi se čini da je na forumu strahovito malo ljubitelja Nathana Nevera i Lazarusa Ledda...
Khm.
<<<<<< :D
Pogotovo 'Nathana Nevera'.
Kad razmislim,ja sam fan svih stripova :) .
ne znam zašto, ali nathan mi nikad nije bio nešto spešl, a lazarusa sam pročitao prve 2 epizode i prestao kupovati
Ja sam imao jednog starijeg Nathan Nevera i nije mi se svidio.
Lazarusa nisam čitao.
Btw. evo taman našao dva Bleka na ormaru, i dva Alan Forda, Ilijada i Odiseja i još jedan. E ti su bili dobri, imam ovdje neka izdanja gdje je samo Alan sa curom (znači nema T.N.T-a kompletnog uopće)
To gde je Alan sa curom su ti stariji brojevi,TNT jos nije bio 'kompletan'.
Alan je btw imao mnogo cura.Vecina se pojavljuje u novijim izdanjima.
Prvi clanovi TNT-a su bili,sef-jeremija,grunf.
Ostali su se pojavljivali tek kasnije.(najnoviji clan je sefov hrcak :) ))))))
Ne ne, ovdje se baš govori o nekoj nesreći koju je starkelja doživio, ovi ostali su se (valjda) spasili dok ovoga nisu još čuli. Cura mu je neka francuskinja.
Meni su to najdraži stripovi.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Nathan kod nas ide punom parom, u lijepim tvrdoukoričenim, ali skupim izdanjima.
Izlazi sve (normalni 3u1, specijali, almanasi, giganti, Agencija Alfa,...) , a uskoro bi mogli i reprinti od prvog (i nultog) broja.
Larrya, nažalost, više nema na našem jeziku, a u Italiji je došao do negdje 120og broja, i sada je ukinut. Šteta.
Zove se "Alan Ford Specijal"= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
pročito sve (osim prvog :( ), jedno od boljih izdanja!
e, te specijale valjda sam i ja vidio, al bilo mi je glupo bez tnt-ovaca
Ne,prvi clanovi su sef,sir oliver,jeremija,a mislim da je ipak Klodovik najnoviji clan= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Kupio sam 6. broj. Awesum.
http://www.giantitp.com/index.html
Jel čita ko ovo?
Ja sam na 451. stranici. Koje samo fore valjaju... :D
Ja krenuo sa Ultimate čovjekopaukom, stari nabavio prvih 26 brojeva. Dobra stvar.
Alan Ford i Zagor definitivni favoriti.
Iako me Zagor ponekad zivcira jer:
a) U najgorem slučaju popije metak u ruku
b) Spomenuta ruka dosad izbušena sa kojih stotinjak metaka nema niti jednog oziljka
c) U jednom nastavku dobije vanzemaljce koji posjeduju sva tehnološka čuda (mogu letjet i bore se laserima/fazorima) uz pomoć luka, strijele i štita veličine palačinke!!! Da su ga dva aliena gađali istovremeno u glavu i nogu, bio bi pokojan... A dovoljno su inteligentni za imat warp pogon... Ma daj molim te... Nakon toga više nije zabavno kad se pojavi bilo koji protivnik, jer jednostavno nema osjećaja opasnosti... Šta on ne može dobit nakon toga???
Ono što je Marvel radio sa svojim stripovima jest izdavao posebne brojeve s alternativnim dimenzijama/svemirima gdje bi sve bilo naopako (postoji i u Alan Fordu: Dimenzija XL), i to donosi zanimljivu promjenu i služi kao neki ''ispušni ventil'' za one kojima počinje skakat tlak od bezobrazne nepobjedivosti tih superheroja... Mogli bi i tvorci Zagora to primijenit.
= Citat =:
Izvorno postao Magnus
Alan Ford je nedokuciv a Zagor,prvih 100 brojeva.
Imas onaj ''Zagor'' u 5 nastavka koji se *spojlaaam, baš me briga* odvija u paralelnoj dimenziji i Zagor slabi iz minute u minutu i na kraju umre, štoviše počini suicid, ali prije toga mu pobiju sve prijatelje. Zakon brojevi, totalno netipični, i vjerovatno najbolji Zagro ikad, nemoj govoriti gluposti kad neznaš. Uglavnom to ti počinje sa brojem 41 (demoni ludila) a završava s brojem 46 (divovi dobra i zla), nabavi, pročitaj, umri sretan... :D= Citat =:
Izvorno postao Magnus
to je još za vrijeme slobodne dalmacije izdano? divovi dobra i zla
inače, zagor ih pobijedi lukom i strijelom jer su to "magični" luk i strijele, odnosno, premazani nekim posebnim spojem
btw, nadobivao se zagor i metaka u glavu, al ti bi ga samo okrznuli ;)
Ti brojevi su izdani još za vrijeme Jugoslavije.
Kod nas će biti u extra seriji.
Nisam ih čitao no vjerujem da su zakon.
Oh believe, unbeliever...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
E vidiš,isprike na pogrešnom infou onda, nisam znao da to postoji, sad si moram nabavit :D
vuhu, i mislio sam, jer sam otprilike oko tih 40ih, 50ih brojeva kupovao redovnu seriju, i zakon je bila, ali onda sam prestao i ne mogu više ni pronaći većinu brojeva. a još bolje ako će doći u extra seriji jer nju uvijek kupujem od početka, uz par malo većih pauza, posebno u srednjoj :)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Dakle, vaši najdraži likovi u nekom stripu, zašto vam je drag, zbog čega vam je poseban itd. Ogovore na ova i još mnoga druga pitanja ostavljajte u ovu temu ili za promjenu napravite malu biografiju o tom liku. Što se čeka? Navalite!