Ali propao je.
Printable View
Ali propao je.
To stoji, ali promašio si bit mog posta.
Postoji li kronični nedostatak ikoje klase po serverima (osim pretpostavljam priesta naravno)?
Mystica i zerkera nema puno.
Kaj ja znam, mislio sam igrat ili sorcerera ili lancera... Nekako mi je bzvz što ima toliko melee klasa na uštrb svega ostalog.
Casteri su za pedere.
U pm, kako mi ljudi nerviraju u Teri. Ne znam više ni jel je zafrkancija ili su fakat ozbiljni u obožavanju elin rase. Koji god je idiot to osmislio, ja bih ga bacio u zatvor.
Ja igram Elin slayera XD
Jebe mi se ko igra, nerviraju me ljudi koji govore o njima ko da je isus sišao s nebesa.
Jebem vam kawaii fetiše.
A so, didn't notice :D
Netko je ljut :3
Ma,mislio sam da sam se svega nagledao na internetu, ali ovo me je, u kombinaciji s drugim pizdarijama što ti ljudi govore, ipak iznenadilo.
Tebi je jasno da većina to govori upravo zbog ljudi koji rejgaju mnogo na takve stvari.
Da,većina. Mali broj je iskren. Oni me i plaše.
Baš sam sad malo gledao službene forume, i sve to skupa me je još više učvrstilo u namjeri da igram barakku. Samo, kojuu klasu. Ne znam, vrte mi se po glavi lancer, sorcerer i priest, ali nisam siguran koja od te 3 će bit moj izbor. No dobro, dok se klijent skine imat ću valjda i na to odgovor.
Skidam i ja.
E sad ne možemo više zajedno igrat :( Otvorili su nove servere posebno za nove igrače, a na starima ne možeš više radit likove jer su prepuni. Dobro ja i Wolfwrath možemo jer je on prije napravio lika.
A jbt ga :S
Ja imam problema sa klientom (stuck at 0%) pa pokusavam to rijesit. Znaci sve se skinulo ali kad apply patch onda stoji tako.
Moze neki kratki info za klase\rase. sto je viable atm i prednosti mane istih.
Sve je viable.
Imam account otprije, kad sam probao trial. Možda uspijem!
Nadam se da si na Veritasu bio.
Niti jedan od fixova ne radim. Prebacujem si sada sa laptopa na komp pa cu od tamo probati patchirati.
Ma i mene je nešta zezlao prije pa sam morao opet skidat. Taj launcher sere često.
Dam ja account tko hoće, ne znam jel će mi se dati igrati. Ništa me naročito ne privlači, izuzev mehanike borbe.
Atmosfera je katastrofa, sve vedro, lijepo i sunčano, ne mogu se nikako uživiti. Dijalozi i oni rijetki voice-overi tomu dodatno potpomažu, sve toliko odudara da ne znam koji k je bio developerima kad su to radili. Kao da se nisu niti trudili ostvariti neku imerziju. Cijeli žargon je kompletno "stvaran", ne mogu ga smjestiti u jedan fantasy svijet nikako, a probao čak i pijan (zna pomoći)
Znam da malo sitničarim, no atmosfera i imerzija su mi iznimno, ako ne i najvažniji kriterij u mmo-u.
Ajd posalji u inbox :) TnQ
Zašto warhammer online više ne prijeđe u f2p. Igrao sam tamo trial i imali su super atmosferu.
Istina. Čak sam ga kupio davno. Ok je bila igra, sa dovoljno zabavnim PvPom, barem u prva dva tiera. I public questovi su bili fora.
Jer je mrtva igra i ne bi im se isplatilo raditi F2P konverziju. Na kraju krajeva ipak je EA u pitanju.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Age of Reckoning? Igra je mrtva, nitko se nebrine za odrzavanje servera, previse bugova, neigrivo je postalo, bar tak cujem.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
A bez veze. Dugo sam mislio nekako opet igrat sa black orc-om, a kad ono rusvaj :-(