Život je lijep :D
Printable View
Život je lijep :D
tu borbu je stvarno nezahvalno prognozirati i nekome davati prednost,
pokrajac razbio browna, lijepo lijepo, i izaZVao ortiza^^
Jedva čekam ...dva meča koja me totalno zanimaju .
Evo i službene najave UFC 128 eventa :pray:
Život. je. dobar. :cry:
Strašno...ovo je kao da te netko iz sve snage tresne bejzbol palicom .Jedva čekam noćas ...samo se nadam da se Mirko neće ponovno osramotiti .Ako već i izgubi neka izgubi sa srcem i kapa dolje .Mrzim kada se cijeli meč povlači unazad po ringu i čeka neku kontru .Danas se tako ne pobjeđuje .
Ima di kakav prijenos na TVu?
Nazalost ne. Ali iskopat cemo nekakav stream. Luda noc danas. Box i UFC:)
http://mmavideofights.org/ufc-128-live-stream/
tu ce biti prijenos navodno
Obozavam se nabrijat ovim videom,savrseno je slozen.
mislim da je mirko odma prva borba
Ako se ne varam Mirko je prva borba glavnog dijela veceri,a prije toga ima prilican broj uvodnih borbi?
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pay-Per-View Bouts
Mauricio "Shogun" Rua vs. Jon Jones
Urijah Faber vs. Eddie Wineland
Jim Miller vs. Kamal Shalorus
Dan Miller vs. Nate Marquardt
Mirko "Cro Cop" vs. Brendan Schaub
Preliminary Bouts (Spike TV)
Luiz Cane vs. Eliot Marshall
Edson Barboza vs. Anthony Njokuani
Preliminary Bouts (Facebook)
Ricardo Almeida vs. Mike Pyle
Kurt Pellegrino vs. Gleison Tibau
Preliminary Bouts
Joseph Benavidez vs. Ian Loveland
Nick Catone vs. Constantinos Philippou
Raphael Assuncao vs. Erik Koch
po nasem vremenu u 3h bi mirko trebao poceti, iako više od svega očekujem jonesa i shoguna, to ce biti manžešanje
E jos da onaj link nije mrtav:D
Eo LINKS:D
BG:( Steta.
Da bas steta :( ... Kaj me najvise zasmetalo je bahatost i izjave pred sam mec, a onda u ringu ne pokaze nis bog zna sta ... nit je imo kakvu inicijativu, opet je ceko te bacio par predvidljivih kickova i toe to :(
Kae najgore jos bi i dobio mec da se ovaj nije skrumpo i nokautiro ga. lol
Mirko dobio otkaz iz UFC-a .Nitko ne može reći da je nezasluženo .Postao je vrećom za napucavanje i to uz teške nokaute .Rekao bih ponižavajuće teške .Sve ono što je sijao po Japanu pojeo je u UFC-u i to sa kamatama.Baš je nekako završilo tužno .Zaradio čovjek masne pare ali mogao je kraj karijere i drugačije završiti .
Jon Jones se strahovito potvrdio.Ne vidim nikoga od trenutnih boraca tko bi ga u idućim godinama mogao iole ugroziti .Dečko je Michael Jordan borilačkih vještina.
Mirko nije više za teškaše jer u zadnje vrime svi protivnici su mu teži jedno 7-8 kila, mlađi su i imaju bolju taktiku s kojom ga s lakocom kontriraju. I sam mirko je reka da nema nikakvu posebnu taktiku, da ce se borit ovisno o uvjetima, pa ako to nije odma razlog za izgubit ne znam šta je. Al s druge strane dobro se drža do samog kraja, baš poput borbe s mirom i dos santosom al ocito ima problema sa lucky punchovima koji precesto u zadnje vrime završavaju na njegovoj glavi. Možda je prekasno da smanji kilažu u lakše teškaše al zaista on s ovim monstrumima nema više šta tražit u ringu.
Peviše je bilo tih lucky puncheva da bi ih gledali kao takve .I Patrick Barry ga je dva puta rušio a rušio bi ga još najmanje pet puta da nije slomio šaku i nogu .Tu je Mirko imao svoj lucky punch .Od ostalahih mečeva ...Gonzaga , JDS , Mir i Schaub bi se dao naparaviti jedan fenomenalni ufc highlites sa Mirkom kao gumenom lutkom u glavnoj ulozi :( .On i Andrei Arlovski su postali "najveća" atrakcija .
Kako mi je faking dragoo :D= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ovo je predobro xD
Sto se mene tice, pamtit cu ono dobro vezano za Mirka, jebiga ovdje je probao ali to nije bilo to. Previse kocnica, premalo ubojitosti. Netko je vec spomenuo,nije uopce lose stajao u mecu,kao ni u zadnjem,ali eto opet pizdarija.
Sad je vrijeme da se posveti obitelji i pocne trenirati neku od mladih hrvatskih nada.
Baš to, meni je žao kaj je nastavio poslje onog Kongoa, al eto velike je pare dobivo za te batine. Čak i najveće u UFC-u(pare jel).= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Al sad je stvarno vrijeme da se povuče. Uostalom Dana White je potvrdio da je to njegov kraj u UFC-u.
KOJI.KRALJ. :pray: :rotfl: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
rekao je da ce se ahmicu posvetiti, valjda ce nesto izniknuti iz te suradnje, ali više od svega mi je žao shoguna kako ga je razbio jones, a s druge strane dobili smo novog prvaka za kojeg nevidim nikoga da bi ga svladao u poluteškoj,
vidim da sad ferita forsira superfight izmedju jonesa i silve, ali jbga, kilaža i fizikalije idu jonesu u prilog, mislim da bi prelagano rusio silvu
Jer vi nemislite da je imo neke borbe s Japancima namjestene za win upocetku?