Onda instalirajte.
Printable View
Onda instalirajte.
Installirao sam patcheve 1.2 i 1.3 za CoD2 i više se nemogu logirati ni na jedan server. Ili mi broji awaiting connection 12...,34...,1091... ili mi se pojavi poruka bad key code.
Može mi neko dati taj key code ili reći kak to riješiti?
Kupi original, na ovom forumu je zabranjenoSgovoriti o p.iratu[/b]
Ovog mi je više preko glave i stvarno mi ide na živce svaki put kada se connectam na neki server izbaci me i ovo prikaže....nakon nekoliko connectanja ostanem u serveru...MOLIM VAS ZA POMOĆ :pray:
http://img127.imageshack.us/img127/1...1659oa1.th.jpg
nisam siguran ali to je /cl_maxpackets 60
To ne valja probao sam..........M O L I M A K NETKO DRUGI ZNA??????????? :pray: :pray: :pray:
ali pazi, možda trebaš to promijenit u nekom drugom folderu. jer nekad razni serveri znaju sami svoje foldere napravit. a ziher ti je to ono što je Đeri rekao. meni je bio isti slučaj za cod2you
Hmmm...kakvom drugom folderu?? :?
pogledaj koje ti upozorenje daje server prije kicka... pise u donjem lijevom uglu... onda reci, jer sam i ja tako rijesio jedan od problema sa mp-om...
Ne piše ništa samo se zamrzne i kicka.....dakle zna li neko kako riješiti problem?? poludit ću molim vas... :pray:
http://img127.imageshack.us/my.php?imag ... 659oa1.jpg
to ti je ono sta ti je đeri reko.100%
Da ali to 100% ne pali barem ne kod mene :roll:
nije /cl_maxpackets 60 jer je meni to bilo, i pisalo mi je nesto u warningu oko toga, tako da njemu to ne moze bit
pa gubi lik pakete :S
probaj stavit /cl_maxpackets 100 !
Oke probacu....ali baš moram na tom serveru ili???
Inaće poludio sam 2 h čekam na red da udjem na bih net i uđem u tih 2 sata jedno 5 puta i svaki put me kicka....argh počeo sam lupati po tipkovnici, monitoru stolu....... :-x
da
probat ću sutra neamm više ni volje ni živaca, jer kada udjem u server odma me izbaci :-x
Eh ovako,krenem se connectovati na cod2.lol.ba(s&d) i kada se konektujem,sve mi radi do onog prozora kada trebam da izaberem na kojoj strani da igram(Auto-assign,Axis,Rus/Amer....) i onda mi samo zastane na 2-3 sekunde i izbaci me na meni sa porukom:Server Disconnected,bez icega vishe.To mi se i prije desavalo kod mijenjanja mapa ali sada mi se stalno desava pa sam primoran da igram na tdm serveru :( pokusavao sam i sa razlicitim nickovima i nije nikakav ban(nema ionako razloga za to jer nista ni ne pricam)...ovdje polahko looodim pa bih molio pomoc....plz :cry:
http://img211.imageshack.us/img211/7261/ffsej8.th.jpg
jel to kicka uvijek ili samo kad pocinje nova mapa?
= Citat =:
Izvorno postao Kron
= Citat =:
Eh ovako,krenem se connectovati na cod2.lol.ba(s&d) i kada se konektujem,sve mi radi do onog prozora kada trebam da izaberem na kojoj strani da igram(Auto-assign,Axis,Rus/Amer....) i onda mi samo zastane na 2-3 sekunde i izbaci me na meni sa porukom:Server Disconnected,bez icega vishe.To mi se i prije desavalo kod mijenjanja mapa ali sada mi se stalno desava pa sam primoran da igram na tdm serveru Sad pokusavao sam i sa razlicitim nickovima i nije nikakav ban(nema ionako razloga za to jer nista ni ne pricam)...ovdje polahko looodim pa bih molio pomoc....plz Crying or Very sad
znaci igras, ide server mijenjat mapu i disconncta se? ako je tako, samo se reconnetaj, to je normalno. ovisi koliko ti loada igru, pa ne moze primit server toliko igraca
a sta imas uopce ici na bihnet= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Vidim da dosta igraca igra na crackiranim serverima, pa ja nudim rjesenje - mogu nabaviti originalni CoD2 cd-key za 135kn.
Cd-key dobijete e-mailom nakon uplate na moj tekuci racun u roku par sati do dan.
Kontakt: player_86 at net.hr
Slusaj : Odi u task manager(alt gr +ctrl + delete) i odi pod procese i nadi pnkbstrA.exe ugasi ga , ili pnkbstB.exe znaci ta 2 moras ugasiti meni je pomoglo ( svaki puta kada upalis komp napravi to)... nadam se da ce ti pomoci= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
meni je do danas sve bilo ok, a od danas popodne mi je ping uzasno velik, na svim serverima, a veza je ok, mislim, nema nikakvih opterecenja veze...
nisi jedini
Meni isto danas...mozda ce proci.
ah, zavrsila skola, sto reci :boohoo:
t-com ce pregorit
Ja imao isti problem, uradio što si rekao i šljakalo par dana, i kad god sada želim ponovno igrati ugasim ta 2 procesa, ali opet mi isti ovaj error izbaci!?= Citat =:
Izvorno postao fohliii
Trebam pomoć, reinstaliro sam CoD2 vec negdje 5 puta
Evo slika:
http://img374.imageshack.us/img374/9194/errorrr0.th.jpg