na EU se moze igrat bez beta keya tjekom cjele CB3 znaci od 13. do 22. onda CB4 pa OB valjd
Printable View
na EU se moze igrat bez beta keya tjekom cjele CB3 znaci od 13. do 22. onda CB4 pa OB valjd
treba vam jedan b.key koji vrijedi za cijelu betu i za poslje tj. nakon igre...
ja cu probat nazicat par kljuceva pa vam postam ovdje na forum.
i imam jedan acc viska pa ko oce nek se javi ko 1. njegovo ;)
hehe pozz ;)
ja bi ak je za EU, al kak to da ce trebat key i poslje CBova o.o
jucer sam skido s torrentom i onda mi kaze corupted :killyou:
i ak neko oce za US isto nek se javi ja imam, mogu se loginat i onda poslje logina nemogu nis..
krivo sam se izrazio--- i za poslje tj. nakon igre nece trebat...
sorry nekad pisem da ni ne pregledam dal sam pogrijesio di :P
evo imap PM
da e sad sam se sjetio. Trebas cekat beta #4 koja pocinje 19.01. i zavrsava 03.02.. pocinje u 8 sati navecer.= Citat =:
Izvorno postao crofiren
Igrao sam betu cak 2 dana, vise me nije drzala. Skoro sve je isto kao u WoW-u, cak i castanje magija kod Mage-a, s kojim sam i igrao.
hvala za acc, kolko sam skonto na onom forume imper ste al jos cu vidit i kad udem na acc.. bio bi wared ali orc u pink, blue bojama wtf...ocu greennnnnnnn
bah, uzmi Ligu. Po meni je puno lakše za igrat s njom, ima manje kvestova, ali su zone i kvestovi i sve ostalo manje kaotični. Jedina šta je loše je to šta izgled rasa je nekako djetinjast ili ženskast.= Citat =:
Izvorno postao crofiren
cijeli balkan imp a ja liga.. pa nemoze to tako i u wowu i u aionu sam bio good guys - horda i oni undeadi iz aiona, al plavi ork :/
vidi se da si puno igrao wow... :( :( :(= Citat =:
Izvorno postao crofiren
Evo ako neko dobijes key i bude tolko dobar da ga samonm podijeli igram za sada cb3 jer se moze igrat bez keya a poslije ce mi trebat pa ako neko ima neka da, bio bih zahvalan.Igram na empire scouta.
Ima li ko key viška , molim vas ?
Registriraj se na stranicu (pazi da je eu), čuo sam da oni sami znaju poslati key.
Inače, igrao sam malo... fak, ovo je definitivno najbolji F2P MMO ako ste ljubitelj klasičnog (čitaj, WoW) pristupa žanru. Požderite se fanovi RoM-a i PW-a, ovo je prava stvar, ako ne uprozore igru pretjeranim shoppom ili s nekom drugom glupošću.
Istina. Danas počinje US ili EU beta #4? Nisam dobro pročitao mail.
Nadam se da počinje danas ja sam se sliko s onim baby zmajem i sad ću dobit nagradu kad počne CB 4 :D
ja pitam koji? :(
Neda mi se ponovo instalirat Allods ako nije US.
I ja danas uspia instalirat i pokrenit, jedva, al me ugodno iznenadila, svidja mi se jako igra, bar ovi pocetak, igram s ona 3 mala, nisam jos nigdi vidia takvi pristup rasi pa mi se i to svidja, magije su zanimljive, fora, ne klasicne, lipo bi bilo od ovoga napraviti pravi mmo, sto bi se reklo da se placa mozda bih i igrao :) , tek sam 5 lvl pa mozda jos malo rano za ozbiljno govoriti al eto.
Igra je s vremenom sve bolja i bolja. Igrajte EU CB 4 sada pošto nude double xp rate dok US malo slacka t.t
Ja 5 lvl izadem iz igre i ponovo udem i 1 sam lvl ???
Zbugiralo ti se nešto, ne bi se smjelo dogoditi. :)
Jedini problem koji sam ja vidio u igri je da treba ponuditi malo žešći tutorial za bitne stvari (malo više o onim Rubysima kojima uzimaš "talente", bar nešto o Resurrection sistemu (koji mi je genijalan i mislim da sam jedini slični vidio u staroj UO), možda malo konkretnih savjeta o tome gdje uložiti rane statse i tako). I možda malo više glasova/zvukova u borbi, pretiho je za moj ukus.
nikak se nemog odlucit koja klasa da budem :D haha ono je bio neki bug al sad je u redu s lvlom! :D
Budi scout možda izgleda gej posebno , ako uzmeš human scouta , ali je stvarno zakon ubijaš brže nego mage mobovi nestignu ni doć do tebe već su mrtvi , a i ako dođu blizu imaš neki dobar mač pa ih samo sasječeš.
Tačno to, prevelika je neizbalansiranost.
De molim te... prevelika ne izbalansiranost. :)
To se zove archetypeovi i normalno da su neki bolji od drugih u određenim poljima, ali su i lošiji u nekima. Maknite se malo od azijskih grindera, ovdje nije toliko bitno tko ima veći "mob kills per hour" kad postoji i veći broj questova.
Jednostavno nije pravedno da jednom treba 5 minuta da ubije moba, a drugome 5 sekundi. Znači da jedan od drugoga ima preveliku prednost i u levelanju i svemu.
PS: nikad nisam igrao ni jedan asian shit mmo. bar kolko ja znam,.
Kak ne? Dps klasa ce uvijek ubit moba prije nego tank ili healer
Pa to i govorim, onda će healeri i tankovi puno sporije levelat, što je, po meni, nepravedno.
Pa tak je u svakom MMOu i to se nece promijeniti... Jedino da postoji sistem da se dobije vise expa kad si u grupi nego solo
Misliš, healeri koji se mogu healati i tankovi koji imaju veći armor od svih ostalih? :)= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Savjet: promisli malo o mehanikama igre prije nego kažeš nešto. Neke klase imaju čisti DPS, neke imaju druge prednosti.
Odlučio sam probat ovo, trenutno se skida pa idem malo čitat službeni forum (još nisam dobio ni betakey :( ). Nadam se da je gora od pwia pa da mi brzo dosadi (ne da mi se opet trošit cijeli dan na igranje) :D