$139.99 :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nije skupo osim sto za te pare mogu kupiti i 5800EM i garmina i imati 2 jos bolja GPSa :yuck:
Printable View
$139.99 :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nije skupo osim sto za te pare mogu kupiti i 5800EM i garmina i imati 2 jos bolja GPSa :yuck:
To ti je inače oko 700 kuna.
ne to ti je oko 400kn
Ne. To je inace teže smeće. Bilo bi dobro da je đabe ali pošto nije, Isplativije je uzeti garmina za 600tinjak kuna i do k...
Da vas pitam, jel' dodan feature za 3g putem kojeg saljes i primas stvari sa drugih mobitela?
Na 3G updateom softwarea nije nista dodano. Za 3GS neznam...
Apple od prvog dana ima jasan razlog zašto je ograničio Bluetooth.= Citat =:
Izvorno postao LD
Kako korisnici koriste usluge itunesa, prodaja glazbe bi drastično pala da se omogući transfer između mobitela.
Debelo promišljena odluka, i potpuno logična.
Pa cuj, trebali bi omoguciti barem slanje kontakata, fotografija i videozapisa. Za aplikacije i glazbu razumijem.
ma da? tesko je ukopcat u komp i tako prenijet? ista stvar.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ispravak. Korisnii su prisiljeni koristiti usluge iTunesa (koji je tolko smece od programa da ga ni AMD P2 955 nemože vrtjeti bez da program trokira svako malo)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Zbog toga proklinjem apple od prvog dana. :twisted:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Je, samo sto mi frend u po' grada nemože poslati babažiku dok prića vic o bjelim miševima.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Nelogična jer će svaka ne mutava osoba svoji iPhone jailbreakati.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I time ispraviti sve greške samog uređaja
Tužno.
Ja sam mutav pa svoj nisam jailbreakao. :D
Bojim se i pomisliti sta bi bilo da mi nesto rikne,a ja nemam garanciju. Ko bi mi servisirao mobitel (tj za kolko para).
Ne gubiš garanciju jailbreakanjem....
Zapravo gubiš,ali samo napraviš reset i jaibreaka više nema i nikada ga nije bilo.
Nakon nekog vremena sam se naviknuo na Nokiu 5800, i sad idem ja mal sa iPhoneom od staroga po netu svrljat, nije mi se dalo trazit moj mob..
Mogu rec samo.. :pray: za iPhone, tek sad kad sam se navikao na Nokiu sam osjetio zbog cega je iPhone- iPhone.. :pray:
Puno brze reagira kad stisnem nes, multitouch.. onda sam se jedno pol sata divio kak fluidno sve ide.. Lijepse mi je bilo bit na ovom forumu sa iphoneom u krevetu nego sto mi je sada na kompu u stolici.. same rijeci hvale..
Sad kamera,blutut, i apps su vec druga stvar..
Šta točno fali appsovim? Osim da ih ima više od stotinu tisuća u opticaju, sve na jednom mjestu.
Mogu si uzeti iPhone 3GS 16GB za 1 kunu. E sad, problem je u tome što ja dosta brutalno silujem bateriju (mjuza + internet + puno interneta + razgovori) i Nokia 5800 XpressMusic koju koristim i koja ima dobru bateriju na punjaču je čak 2 puta dnevno. Pošto iPhone ima integriranu bateriju i samo godinu dana garancije zanima me isplati li se meni kao power useru uzeti taj telefon? Što ako mi nakon godinu dana baterija rikne? Zamjena baterije sigurno košta kao Svetog Petra kajgana. Može savjet?
Moj iPhone je svaku noc na punjacu. Nije da non stop pricam ali mjuza se vrti par sati dnevno tak da se potroši. Kad jednostavno stoji u žepu onda izdrži dan-ipo, al dok je bio nov izdrzao je i po 2 dana, stim da ga nisam koristio.
baterija = užas.
Inace, neka neovisna istraživanja su dokazala da su baterije u iPodovima (iPhone, isti k...) proizvedene da riknu nakon 18 mjeseci korištenja. Apple to naravno opovrgava...
Ma ipak će past Nokia E63 po cijeni od samo 1099,00 kuna ili Nokia E52 po cijeni od 1507,00 kuna. Prva je jeftinija i nekak mi je fora, a ova druga je POJAMSod mobitela (...116 x 49 x 9.9 mm, 98 g, 1500 mAh baterija...) i izgleda fenomenalno! iPhone je i drugi put izgubio u borbi za mjesto u mom džepu. Nokia je Nokia, sve ostalo je...
...je SonyEricsson ili nije mobitel... :P= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Nokia je apsolutno smeće?
Nokia je apsolutno smeće.
Pričaš gluposti. Nokia je jedna jedina. iPhone je prikriveno sranje, ali i on nakon nekog vremena počne da NEOPISIVO SMRDI!= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Eo da se jos malo pohvalim svojim predivnim iPhoneom.
Jutros sam primjetio da mi je puknila stražnja maska :-x
Pukotina je krenila tamo od utora za USB kabel i krece se prema sredini. Velika je otprilike 4-5 mm ali nadam se da ce nece više širiti.
Prave pretvrdu plastiku, al glavno da je uglancaju :yuck:
Kak uspijete? Moj stari ima ajfon i koristi ga ono, intezivno i dosad nijedne ogrebotine ili pukotine(samo se onaj srebrni okvir izlizao malo, vise nije onoliko glossy)
Hahaha! You silly faggot!= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
neznam..ja imam iphone i nema tih para da se vratim na "normalni" telefon,a Tome imao sam ja i e51 i e65 i svaka cast nokii ali strasan mi je taj symbian,dok udem u poruke i meni prode pola sata,od tad symbian :nonono: ako/kad ovaj iphone rikne dolazi mi u dzep 3GS ili 4G...tolko o tome
Imao sam jednom symbian mob...nikad više. Zato sam radje uzeo S8000Jet nego neki drugi mob bilo koje marke a da ima bilo kakav "os". Dobri znalci bi rekli da symbian i sl ima svojih čari al ipak, nisam takav user. Poserem se od sporine.
Ne znam, meni bi bio dobar bilo koji smartphone OS, a pošto sam Nokia fan, išo bi na Symbian S60. Što ipak neću, jer me 6288 odlično služi.
Pa ni moj nema ni ogrebotine (ok ima jao male ali se moraš zadubiti da ih primjetiš), niti mi je ispado. Stalno mi stoji na nekoj mekanoj tkanini (dakle ne na stolu, podu i slicnim grubim površinama).= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ali eto došlo mu i puko. Ni nevidi se to jako ali... puko je...
A_KFQqmhGq8
lol... :rotfl:
brutalno...pazite se u kinu =)