Da, baš Babich može biti isfuran.
Printable View
Da, baš Babich može biti isfuran.
Tko je to Babich ?
KingMortal, pa to već i vrapci na grani znaju...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kad smo kod random bičanja, prekinite mene spominjat u svakom topiku i krivit za sve.
Dobro, nije sad aktualno, al bilo je vremena kad je kaciga govorio kako svi oće bit ko ja i spemaju i loši su ljudi. Ako kaciga ili bilo tko drugi hoće fan club, nek otvori free forum negdje. :(
Našao sam vremena i pročitao sam tu kolumnu. Potpuno se slažem.. i ono što se tiče smajlića isto nije loše.. Kolumna ti je gg! :bravo:= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Rado ću se reklamirat ak oš još toga čitat. :D
Daj mi linkove od bičanja na pp... da ne zaspemamo topic ^^
viewtopic.php?f=4&t=29095
Ovdje sam se dovoljno izreklamiro s treš recenzijama i hejt kolumnama. Tu ćeš sve nać. ;D
Recimo da nije oftopik jer se tiče bičanja. ;D
Enivej, živcira me kaj se na Operi nekad ne mogu logirat na ovaj forum, a zbilja neću pokretat IE.
Kak ja mogu?
Očisti si private data ^^
Ma sad se mogu. Ponekad ne mogu, ne znam zašto. Brisanje private data nije pomoglo. :(
Vjerojatno iam svoju volju, al znam da je i soniku tako.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Fuck...ja sam mislil da je on Babić..ok sad znam tko je Babich .Možda bi bilo dobro da gospodin KingMortal promjeni trenutno ime KingMortal u Babić ili Babich jer vjerovatno ima korisnika koji su zbunjeni , poput mene . U stvari ljubomoran sam što i mene ljudi ne zovu po prezimenu.
Da, vidiš, razmišljao sam o tom da svugdje promijenim user u Babitz jer me ionako svi zovu po prezimenu.
Aj da malo bičam..
Mrzim, mrzim i mrzim kad mi netko sjebe sve planove! Posudio kolegi auto. Rekao da će ga vratit do 3. Sad je 4 i 11... a vratio ga je prije 4 minute a ja za to vrijeme sam propustio 3 dogovora za kavu!! ARGHZ!
btw... KingMortal... Kolumne su ti fakat :pray:
Trebao bi imat rank Bičer or something like that :rotfl:
Ček, ti si u sat vremena trebo bit na tri mjesta? :o
Ispravljeno.= Citat =:
I još nema vozačku više. S razlogom.
Jedan birc je 5 metara ispred moje kuće. Drugi je 20 metara malo niže dolje od moje kuće.. a treći je isto 20 metara iznad moje kuće.= Citat =:
Jbga... okružen bircevima.
I auto ti je trebao za to? :o
Treba pokupiti harem, jel'te.
Na poslu sam imao lika koji se hvalio kako su žene stajale u redu da se jebu s njim kad je bio mojih godina. Pa sam bacio neku fintu s haremom i nitko nije znao kaj je harem.
/facepalm
Ne... Dogovorili smo se da auto dofura u 3.. da ću ga pričekat doma! Na kraju dođe u 4 i sitniša a ja zbog debila propustio dogovore. Jer nikad nisam znao kad će doć. A birc preko puta..well.. nema prozora da vidim dvorište... proklete Žujine reklame.= Citat =:
@Babić
Ja sam jednom prigodom ove godine bio jedini u razredu koji je znao što su to orgije. :jeajea:
Nitko iz mog razreda nije znao što je nimfomanija ili nekrofilija...
Ja znam što je nifomanjija mislim ninfomenijnja :-x Uglavno ja ne volim to što sam u 6h COD 4 multiplayera poginio 647 puta.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Nimfomanija= Citat =:
Izvorno postao Xero
To im je zato jer ne čitaju ništa; od novina pa do knjiga i kao posljedicu za to imaju osnovni školski rječnik. Česta pojava u nas.= Citat =:
To mi je najgore "popili svu pamet svijeta" a kad ih pitam nešt iz opće kulture misle da sam ja glup i da bezveze izmišljam, istina imaju iznimke, ali opet jako me živciraju= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
retardirana dr.house wannabe djeca.
Pojasni.
gledaju dr housea, furaju se na njega, i shit a neznaju sta je nekrofilija (ima jedan vic, pricao drugar, nesto sa nekrofilima, samo ja skonto :( )