ja sam uz onu avionsku školu u San Andreasu skoro laptop bacio na parket!!
Printable View
ja sam uz onu avionsku školu u San Andreasu skoro laptop bacio na parket!!
pa,samo par joisticka na commodorcu.
neznam jel ko od vas igrao Wizard of war? :pray: :pray:
Sjede ispred TV-a klinac od 5 i stari 35 godina i zajedno ubijaju monstere i razvijaju strategije kako ubiti vješticu :pray: :pray: :pray: :pray:
da nebi bilo zabune,ja sam tad bio klinac od 5 :P
E daaaaa to stvarno zna naljutit(like this :-x :-x :-x :killyou: :twisted: :kill: :kill: )= Citat =:
Izvorno postao MindReader
također sam imo muke po avionskoj skoli(pogotovo kad helićem gađate razna stanja) te sam skoro razbio tipkovnicu jer "nije htjela reagirati" :toilet:
Ja sam dosada promijenio 6 tipkovnica 7 miša i 2 monitora i sve zbog jedne igre......jebeni Sid Meier`s Pirates
ja, kad sam bio mlađi, dok sam igro prehistoric, sam znao šakom par puta (muški) puknit u crt (prastari ekran) da mi šaka prokrvarila. onda sam se raspizdio zbog šake i uhvatio monitor i počeo ga trzat i radit sranja s njim.
a jednom sam, dok sam sviro synt, puknio po njemu šakom i neki feder se čuo i skoro tipka izletila :D
nisam ja agresivan :D :D
Ni ja ali volim tući štrebere i razbijati tipkovnice kao i monitore :) :)
i ja sam se izjebo na 10 tipkovinca sve su zavrsile ne smeću obrada :twisted:
Ja sam na san andreasu zbog jedne misije lupio misem o stol pa je iskocila tipka :D
KnightOnline
-2 misa,tipkovnica, drzac monitora,drzac cd-a
to je otislo u smece zbog ove igre
ajme, ja sam skoro prolupao radi toga= Citat =:
i mene je to živciralo ali sam se više namučio u onoj automabilskoj školi kad treba prić 4 kruga u određeno vrime i ne smiš taknit ograđeni prostor
heh... a kak si prošo sa zadnjom misijom?= Citat =:
Izvorno postao Prince
ja sam prešo iz prvi put i ono, mislio da nije zadnja misija, kak sam bio uzrujan i sve to, PREKINIO ZADNJI CUT-SCENE!!!S:D
sad mi žao.. :cry:
me2,sam što ja nisam prekinuo zadnji cut-scene :D= Citat =:
ma zadnja je gora, isto sam skoro slomio komp i sebe= Citat =:
Izvorno postao Prince
e i to kad moraš napravit krug oko grada= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
ja sam jedino lupao po tipkovnici. ali nije me naljutila ni jedna igra, nego glupa škola...popizdio sam!!!
al nije to niš novo, svaki dan malo udaram po njoj, onako iz dosade (košta 75 kn i marke je MS ind. pa mi nije žao) :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja nisam nikaj previše razbijao... Dobro, osim 7-8 miševa koji mrtvo leže u mom ormaru :twisted: :twisted: Ne sjećeam se da sam ih lupao, ali sigurno jesam. No, svejedno: crknite glodavci!! :wink:
Joooooj čitam ovaj topic redom i užasavam se, pa koji ste vi gameri ako ste tako bijeni i spremni pazite ovo, "čak do 7-8 miševa sjebati koji leže MRTVO u ormaru"
Užas :yuck:
ragnarok vam je inače miran čovjek za razliko od mene
Također Sands of time ....... toliko mi je trebalo ....... letilo je sve sa stola i sa poda u zrak ..... mrzim ponavljati istu stvar dvaput.....
Nfs most wanted, kad me murja uhvati, jadna moja tipkovnica.
PoP:WW :D razbio sam jedan gamepad (tj. nakon udarca u zid vise nije radio) :D :D :D
Očito zbog Dahake? :)
ja sam prvo prešo pop ww i tukao sam gameoadom od zid zbog hebenog snimanja pozicija. no sad malo bolje igram pa jadnik više ne prima batine= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
lol, svi ste mi malo živačni, ja sam jednom samo zbog NFS-a U jedne utrke na Medium koju nisam nikako mogao zavrsiti, malo iskrivio monitor! :)
meni je na nfs mw na jednoj dugoj trci dvat malo prije cilja nestalo struje pa sam malo "nagradio" tipkovnicu
pa ti si vidovit!!! :D :D :D ono kad moras ko kreten skakat u ŽURBI... a checkpoint je negdje 4 min igranja prije :( :D= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
WoW mi je skrsio pola sobe a ne samo misa i tipkovnicu
sta si, trenirao bacanje fireballa u sobi ??? :)= Citat =:
Izvorno postao SoulRox