Hvala na informaciji...
Printable View
Hvala na informaciji...
molim , you welcome :)= Citat =:
Izvorno postao Ass Kicker
Squirer ti je original fender,ali sa slabjim pick upom
tak je.. ja si možda (u budućnosti) kupim oriđiđi fender pick-upove i zamjenim za squierove! zvuk nije isti original fender gitari, al je bolji od squiera (nema šumova i sličnog)... e, kad bih još mogo vrstu drveta mijenjat... al to bi onda bila original gitara :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
nisu skupi pickupovi oko 500 kn samo :roll:= Citat =:
Izvorno postao MindReader
ae.. to ne znam... mislim da je od javora jer je affinity serija rađena od javora, a standard serija ima samo bolje pick-upove... tzv. Alnico pick-upove...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
sad ne znam... meni ova gitara nije loša,,, ako je ebanovina skuplja, onda je i bolja :D
Da,ja i ti imamo iste gitare samo druge boje :wink:
A pojačalo imaš bolje gade jedan :rotfl:
Smoke solo i Torture me, al bez pojačala i snimano mobom pa je sve užasno :D
Can't stopSmalo uvoda i malo akorda... kako fušno... :D
I sad vi neš pričajte o sviranju LOL
evo špta nu piše kad oču pogledat to
This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request.
Imam ja program guitar pro i sve naučim u roku od 1h,pa tako svima koji oče naučit svirat ovo preporučam :killyou:
hm
šta to sviraš gitaru (kao virtualnu) preko toga ?
jerry, sry što nisi mogo otvorit filmiće, sad ćeš moć (stavio sam da budu dostupni javnosti)
navali narode!! :D
nice= Citat =:
Gle,jerry ispiše ti note i tablaturu i onda učiš svirat.
pa 15 dana trial je program imaš li c**** ili s***** .....= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
znam da je zabranjeno ali šta se može
Imam ali kontaktiraj me na msn :wink:
syE7UNccFG0
evo novog filmića... ako ovo uspijete, svaka čast! imo sam malo grešaka što upućuje da snimka nije fejk!
ajmo, svi na koljena :pray: :D
nhf, al ovo je gej :o= Citat =:
odlično mind= Citat =:
:rotfl: nisam mislio da me oralno zadovoljite nego da se srušite na koljena ko ovaj smajčić... zato smajl i je tu! ajme, sve što ja kažem treba 2 puta objašnjavat--- :P= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Znači palo ti je napamet oralno zadovoljavanje dok si to pisao= Citat =:
ccc tema
lol
pa ja...svirao bas, SVIRAO
sad samo vokal, onaj u pozadini koji se dere i cvili u refrenima
LOL
NE!! nego, kad je reko da je dolje na koljena gay, ja sam skonto da je on pomislio da sam ja mislio na oralac! a bogte..= Citat =:
Izvorno postao Glass
gle: to "ajmo svi na koljena" sam napisao jer sam, iz fore, želio da mi se svi klanjateS( :pray: ) jer sam izveo solo u Hendrix stilu. KUŽIŠ?!
gle2 : glass, ne ljutim se na tebe, al opet kažem, sve trebam sve 2 puta objašnjavat!!
THE END: NISAM NI U KOJEM TRENUTKU POMISLIO NA ORALAC, SAMO SAM SKONTO DA JE KINGMORTAL TO SHVATIO IZ MOJE REČENICE!!!!
a ti ne bi oralno?...
Ja uskoro počinjem učit svirat na gitari pa me zanima jel ima neki online tutorial ili nešto...
ti nisi skužio da se zajebavam? :o= Citat =:
E MindReader puko sam od smijeha :rotfl:
Ajd sada..
Ako imate pitanja, postajte u ovu temu, također sav razgovor o glazbalima ovdje, da ne bi mind opet locko svaku drugu temu
tako je :D lockam sve što u naslovu ima "kitara, gitara, noob sam u sviranju, instrumenti-osim ovog, bubnjevi, čembalo, blokflauta, bas bubanj-oću ga naučit svirat!!" i slično :D= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
p.s. pingvine, nemoj se ljutit.. al znaš da sam moro lockat one teme
p.s.s. ovo sam prebacio iz mutimedije ovdje jer je glazba umjetnost...
p.s.s.s ne bih to prebacio da mi pingvin nije reko (ili bih.. :? - ma bih:D)
p.s.s.s.s trebali bi stvarno osnovat pcplay bend..
ono - 5 basova (hanza, pingvin, dampir, vampir, ja)
gitare - axl rouz, asai, ... ko još?? hehe
bubnjevi - jel ima itko??
pjevač - weki i iggy
back vokal - wiking :rotfl:
zakon bi to bilo :rotfl:
moja Cikla :wink:
= Citat =:
Pjevać- me: too :), cool pjevam. Inaće znam nešto odsvirat na sintesajteru, a bubnjeve bi volio znat super svirat. Znamjedino na bubnjeve od "Lordi-a" "Blood Red Sandman" i jedan dio od "Hard Rock Hallelujah".
A jel' postoje uopće neki uinstruktori za bubnjeve. :o
( U Zadru nema nikog; kol'ko ja znam ), a možda se i varam.