Price FOR EVER :D malo sam skeptican u vezi novog nastavka nakon ovog sranja WAW
Printable View
Price FOR EVER :D malo sam skeptican u vezi novog nastavka nakon ovog sranja WAW
Nemaš razloga za strah, MW i WAW rade skroz drugi studiji :D= Citat =:
Izvorno postao Nklognito
Da... zapravo, MW više i nije CoD naslov, tako da ni ne spada pod ovaj podforum (ja kao da sam znao kad sam otvorio temu). :)
SYAY :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ok napokon je potvrdeno da SAS ce ponovo biti u igru, fala Bogu, vjerojatno cemo opet se izmjenjivat izmedu amera i britanca.
Ja mislim da ćemo se izmjenjivat između rusa i britanaca.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Sumnjam. Tesko da ce ameri (IW) uspit nabaviti licencu od rusa^^
BTW: http://xbox360.ign.com/dor/objects/1428 ... mpid=ign40
Ako je MW1 bio tako odlicna igra koja meni nije imala nijednu manu, kakvo ce tek biti ovo cudo... jooj kada izade idem na bus i u zagreb u algoritam odmah da ga kupim kada dode :pray:
Ja cu mvanju oma napast nek je naruci i posalje mi je.
Ja sumnjam da če bit dobra ko cod4 Price je crko kak ne shvaćate nije on terminator da se svaki put vrati.
Pa naravno da nije šugavi terminator. On je Price, Cpt. Price :D :pray:
Treba film o njemu snimiti (kao i o Vasiliju :D )
In memory of our dear Cpt.Price I made this this DogtagsS(i zato sto mi je nick u igri xd). :)
Jel zna ko kad bi trebao izać da ne tražim?
10.11.2009.
Pa kaj nije ovo zakon :pray:
Gameplay Part 1
Gameplay Part 2
Gameplay Part 3
Isuse kako odlicno izgleda :pray:
Predobro izgleda :pray:
Opa!!!!!!1
Predobro izgleda, ste primjetili sad je "captain" MacTavish [Soap]S :)
Tko će dočekati 11.10 .....
I koliko sam primjetio tvoj SAS nick je sad Roach [Žohar]S :rotfl:
Ima neki jedinstveni Crysisoliki ugođaj, ovo na pisti i na klisuri.
Pa sada cemo napokon vidjeti kako izgleda njegovo lice :)
Prije si bio Soap [Sapun], sad si Roach[Žohar]... što je slijedeće.... Spoon[Žlica]... :)
Prejebeno izgleda ali kakvo je ono oružje sa divovskim ekranom?
Kajjaznam, to je vjerojatno standardna jurišna puška samo s nekakvim detektorom za.... Pokrete?? ... Toplinu?? Tko će ga sad znati... :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Detektor pokreta ili topline, nesto slicno kao u avp-u, posto ste vidjeli da je velika mecava i prst se pred nosom ne vidim, zanimljiva i korisna stvarcica, nis kaj se ne koristi u stvarnosti.
Klasican radar...
Ovaj gameplay je preeeeefeeeenoooomeeeenaaalaaannnn... :pray: :pray: :pray:
http://www.gametrailers.com/video/e3-09 ... 9?type=flv
Isto samo bolje.
Sve se bojim koliko budem fps-a imao u ledenim područjima :(
Koliko detaljne moraju biti teksture snijega koje pokrivaju gotovo pa cijelu mapu? :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
U crysisu sam u normalnom okruženju imao nekih 25 fpsa na medium detaljima a u ledenim predjelima duplo manje.
Bila bi zestoka tako neka mapa u MP gdje je mecava... :pray:
Da, bila bi dobra mapa gdje je jako mala vidljivost, svuda snijeg i magla...svi bi bili snajper ili neki ninja :D