ja sam ful malo igro mmo igre :(
pa sad ... koji free mmo mi preporučate
da ima autopatcher jer mi se neda zafrkavat se s downloadom patcheva
i da nema mega raidanja :(
Printable View
ja sam ful malo igro mmo igre :(
pa sad ... koji free mmo mi preporučate
da ima autopatcher jer mi se neda zafrkavat se s downloadom patcheva
i da nema mega raidanja :(
viewtopic.php?f=21&t=6535
Pročitaj zadnjih par stranica i naći ćeš neš za sebe.
Većina F2P MMOa ima auto patcher.
Helo, ic mi agen, vit nju tots about frikin f2p mmos!
O.o
Unaglavnom, da pređem na stvar.
Evo baš prije par minuta sam završio update igre pod nazivom The Chronicles of Spellborn, inače izdavač je Acclaim.
I tako, krenem ja igrati te dođem do malih ali riješivih problema oko logina u igru.
Sve kul nakon toga.
I sad je meni tu neš vonjalo, ono, ekipa je najavljivala igru već dosta dugo(tema već postoji na PCPlay MMO podforumu samo pod drugim nazivom)Si ajmo reć da su postigli poveći hajp. Znači, na igri su radili jedno duže vrijeme i veoma detaljno su to sve odradili, nije niti za odbacit sami tim koji je radio na igru a niti tog "izdavačkog diva" Acclaim.
I tako, pitanja poput "kako su oni dolazili do novca? kako će to sve financirati?" ..nije vrag da će to sve microm riješavati, i, našao sam o čem se radi.
Igru ćete moći igrati do 7. Fame Rate...
Citat:
Unable to gain Fame in any way or form, frozen at a fixed amount.
Able to accept quests, but not able to complete any objectives/quests.
Able to kill mobs, but they will receive no kill credit. This means no fame reward,
no pep reward, and no item reward.
Ono, wtf!?
Čemu taj već prokleti naziv F2P koji se počeo masovno koristiti!
F2F!
Ljut sam!
Uf, još zaboravljaš jedan od najgorih launcheva (koliko čujem, čak su AO i DF imali bolje launcheve, unatoč tome što su im serveri bili down 1. dan) ikad zahvaljujući IP blocku koji je Europa imala tako da neke zemlje nisu mogle igrati i još uz to je Acclaim iz nekog razloga zakomplicirao plaćanje sa nekim tokenima ili čime već. Ono, zašto da radimo kao svi normalni MMO naslovi kad možemo napraviti da igrač mora prvo parama kupiti te tokene, a tek ONDA njih primijeniti na računu kako bi si produžio igranje... ono, WTH?
Inače, što nije ovo kao dobra igra? FFA, grafika sa odličnom dizajnom, zanimljiv borbeni sistem, free trial u obliku 1. zone (ala Ryzom)... što je pošlo po zlu? Tehnička strana jer su code monkeysi zakazali?
Sama igra je genijalno odrađena, sinoć sam baš igrao kojih sat vremena.
Kontrole kretanja, sistem borbe...ama baš sve što sam do sad vidio je predobro odrađeno.
Igra se jednostavno mora skinuti i probati inaće fejlate na veliko.
Jedino to F2PSmi diglo živce i taj način plaćanja.
Sve više i više se mulja.
Strašno
Slažem se,loše ispadne kad idu miješat,pa nek preciziraju hoće li biti besplatno ili će se plaćati.
Guild Wars ftw :thumbs2:
iako ga trenutno pauziram :wink:
Helo, ic mi agen!
Ovaj put me zanima vaša definicija MMOSnaziva..
Dobro je poznato da se u zadnje vrijeme isprepliće sa Browser Based igrama, pa ono, kao šta sam i napisao, zanima me vaša definicija MMOSnaziva.
pa svi znaju da je to massive multiplayer online game sta po mom misljenju znaci da istodobno ide barem 100 playera sorat se protiv barem drugih 100 playera; ali takvih igara je malo(cast iznimkama). Pa iz toga proizlazi da browser nije mmo kao i mnogi rpgovi koji se nazivaju mmo a zapravo su samo multiplayer online.
Mozda; Igra u kojoj si u kontaktu sa "masom" ljudi istovremeno, masa ljudi koja igra skup sa tobom istovremeno.
Podpitanje;
Da li je vama "masa" ?
-2.000 ljudi na jednom serveru neograničena kretnjom po mapi
-2.000 ljudi na jednom serveru ograničena kretnjom
-2.000 ljudi na jednom serveru ograničena malim grupama po 30 ljudi
Ustvari mi se i ne svida moja definicija... jer recimo u browser based igrama isto ima masa ljudi koja trenutno igra tu igru u svojem browseru, mozes ih kontaktirati porukama, cak i vidjeti sto rade... ali je jedina razlika to sto browser based igra nije u realnom vremenu?
btw kako to mislis, "ogranicena kretnja"? ogranicena u kom smislu? I ovo zadnje... ogranicena malim grupama, mislis li na neto tipa GW?
masa je meni npr kad se popnes na na jelacicev kip i onda svi ljudi koje vidis su masa(osim ak su svi jedan do drugoga pa pretpostavljas da ima jos mase po ulicicama).
jer po mome masa nije ako je npr. svatko u svojoj kuci, ti znas da ima puno ljudi u tom gradu ali oni NISU masa jer su RAZDVOJENI
Najbolji i najvjerniji primjer MMOa je EVE OnlineS :thumbs2:
da to je isto dobar primjer :bravo:
Et, GW je dobar primjer.= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Il pak masa igraća u "centru" koja se razbija na grupe od 30 igraća (to su tipa one pucačine i tako to)
Koje pucacine? Jedine pucacine za koje ja znam su Tabula rasa (tako mi je zao kaj su ju ukinuli) i oni neki japanski ili koreanski MMOi koji su ustvari ko counter strike, call of duty i neke takve igre... ne vidim po cemu su oni MMOi?
Ali baš takve igre se počinju svrstavati pod MMO...
Komercijalizacija... kao sto sam vec reko... to je isto ko da kazes da su CoD, CS, BF itd. MMOi... ne vidim po cemu se razlikuju od tih "mmo" pucacina... da, CoD ima SP, ali BF 2142 ima samo MP...
Massive Multiplayer je po meni prvenstveno pitanje koliko ljudi možeš istovremeno strpati na jedno mjesto (dakle, ne server nego lokacija) gdje mogu raditi nešto gameplay produktivno i korisno (dakle, ne samo chat hub). Problem je što izgleda ovih dana sve manje MMORPG-ova u biti i sadržava MMO u sebi budući da se ide na instanciranje zbog tehnoloških ograničenja.
Upravo to i govorim, sve otišlo u krivi smjer.
sve osim WARa.... kad vidiš nešto manje od 300 destroa na jedan keep bude ti žao što nema nekih ograničenja il instanciranja... al jbg opet kad provale vrata i dođu danas sruši se server i mir zavlada :D
Jesi siguran u to?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
E ljudi znate li mozda koji je najigraniji free mmorpg?
Po meni, Silkroad.
Išo sam igrat ali nikako uć u server,stalno gužva.Još koji?
Perfect World je dosta igran.
http://www.perfectworld.ms/
Perfect World International
To sam igro dosta.CRO_Cherry vidim da si ti tu najaktivniji,po tvome mišljenu koji je najbolji free mmorpg?
Perfect World International
Rohan Online
Archlord
Ako imaš flet, samo skidaj igre i isprobavaj, kad tad ćeš nać neš zanimljivo : )