S:rotfl: sorry al smiješno mi je :pray:= Citat =:
Izvorno postao Helena
Printable View
S:rotfl: sorry al smiješno mi je :pray:= Citat =:
Izvorno postao Helena
Meni nije. :cry: Neću bit Frodo, Frodo je idiot. :cry: :cry: Legolas je bolji... Ili Aragorn.
ona bi frajera, a ne patuljčića :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Helena
E baš to. 8)
budi onda Sam= Citat =:
Izvorno postao Helena
Još gore... :cry:
ma Pippin= Citat =:
Izvorno postao Helena
i frodo voli muške,pa test te je pogodio zar ne ?= Citat =:
Izvorno postao Helena
You are most like Legolas. Life is good, you're the star. You can take any problem that comes your way. Don't get too cocky, though. Go ahead and enjoy the nature around you, but don't be too reclusive. There are plenty of people who will like you if you just give them the chance.
A kvragu, a baš sam htio biti Aragorn, al dobro.
svi oni koji su čitali silmarillion će shvatit ovo:JA MORGOTH koji sam riješavo test i na njemu ispo Feanor... :rotfl:
O ovome je bilo govora na prvim stranicama topica...dakle WB je snimio Hobbita zajedno sa Rankin/Bass produkcijskom kucom,zatim je snimljen ovaj crtic koji si spominjao...u njemu su opisane dvije knjige (Prstenova družina i Dvije kule),crtic je podbacio na box officeu pa zavrsna epizoda nikada nije snimljena...= Citat =:
Izvorno postao Simon the Dreamer
@Durin
Hvala na pohvalama,gospodaru Morie
@Demon Hunter
Naravno da sam te spomenuo...ne zelim ni pitat koliko si novaca iskašljao za taj mač...
You are most like Aragorn. You have strong convictions and you stick to them. Although you are more of a recluse, you are extremely loyal to the few friends that you have. You are very serious about things, but you like having fun. Fame and fortune mean little to you, and you aren't concerned with being popular. Good for you!
Na testu sam ispao:
Aragorn son of Arathorn.Elessar King ogf Gondor.Estel of the Imladris.
Da Gothmog puno novaca ali za Olorinov mac ali bi dao i puno vise naravno ako bi toliko kostao.A sad narucujem preko E-Baya Legolasov luk.
Pozdrav Druzini,koja raspravlja na ovoj temi.
Namarie...
Ti sakupljas dosta tih rekvizita...ja cu eto dobit figuru Gothmoga,ali onog "filmskog" Gothmoga...
You are most like Aragorn. You have strong convictions and you stick to them. Although you are more of a recluse, you are extremely loyal to the few friends that you have. You are very serious about things, but you like having fun. Fame and fortune mean little to you, and you aren't concerned with being popular. Good for you!
dap, to sam i mislio, ja sam the Strider
8)
Pa šta da ti kažem Gothmog.Volim Lord of the Rings više nego samog sebe.Dal možeš zamislit da sam plakao kad je Gandalf pao sa mosta Khazad Duma.A šta ćeš volim Vilenjake,Oružja koja tuku na daljinu.Znači Luk i Strjele,Volim srednje doba sve to kad su se borili Mačevima i Lukovima.Fanatik sam za lord of the Ringsom.
A ta figura,sigurno je odjebana ono dobro izgleda.Još da je visine jedno 60cm bilo bi odlično.Baš je nekidan mi frend gledao u trgovini ima svakakvih figura,zmajeva,likova iz LOTR-A,zgradice male i tako.Dojmio mi se jedan zmaj strava je ono 80 cm onako se svio oko planine strava..
Pozdrav Gothmog...
u jeah= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
VERY GOOD NEWS!!!!= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Ma hobit se mora napravit dok sam ja živ.Ako treba ja ću ga sam snimat.
A trebali bi poslat Mail Jacksonu da snimi Hobita....
Jos jednom potvrdjeno pravilo...u ovom slucaju mi je drago da svijet funkcionira na taj nacin...= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
@ Demon Hunter
Imas jednu stranicu gdje potpisujes peticiju za snimanje Hobbita...
postat cu link kasnije---
@ Hellboy
Ko bi rekao da i ti to volis?
EVO SAD SAM BAŠ BIO U PULI I KUPIO lOtr:fOtr DVD
SORRYte NA capsoima
Da,sad svi postali fanovi veći od života.A da im damo koje pitanje?Kad bi im dao neko teško kao što sam Gothmogu dao counter-pitanje svi bi odreda pali -sjećaš se Zapovjedniče Angbanda,Radagastove nastambe?Ma naravno da da...
Hobbita će praviti Peter Jackson, kažu da je dobio pravo na to... :fof:
Durine imam samo jedno da ti kazem Postavi mi 3 Pitanja o Vilenjacima.A ja ću ti odgovoriti mogu ti dokazati da sam veći Fan od tebe.Ne mislim da se sad nadmećemo ko je najveći fan ali nemožeš tako govoriti ono odjednom svi postali Fanovi.ja sam Fan od kad sam vidio Trailer Lord of The Ringsa na TV-u,kad je LOTR trebao izaći.Odma sam se zaljepio za njega.A sada jedno pitanje za sve koji posjećuju ovu temu.
Od kada su Fanovi Lord of the Ringsa?
Da nešto sam zaboravio Durine kako znas da sam fan Vilenjaka.napisi neku ,bilo kakvu rečenicu koja ima smisla.a ja ću ti je prevesti na vilenjački!
drago mi je ke ce se snimat hobit jedva cekam
meni su isto vilenjaci jebaci
fan sam lotra ali ne toliki da proučavam jezike i sva ona rodoslovna stabla i slične stvari,zar za biti fan trebam biti lunatic koji ne izlazi iz kuće već pušta bradu i dane provađa u stilu naslovnice "Nedovršenih Pripovijesti"?...
Dobro,lovče demona!Moje prvo i najlakše pitanje:tko je Nellas?I Morgoth,niti ja baš ne proučavam sve te jezike.A ne kažem za tebe Demon da nisi bio fan lotr-a,znam ja tebe dosta dugo na ovom forumu,govorim za ove druge (sve osim tebe,mene i Gothmoga,i Morgotha dijelom).
na to cu pitnaje ja odgovorit,Nellas je bila koliko me pamćenje služi frendica(viljenjakinja iz Doriatha) od turina,bolje reć ona ga je "čuvala"(vidi navodnike) dok je Turin bio klinac i koja je prosvjedočila protiv onog tipa Saedrusa.= Citat =:
Izvorno postao Durin
usput Durine,jesi možda čuo za powermetal grupu Blind Guardian,jr oni su "obradili" Silmarillion,i to im je jedan od najboljih albuma,pjesme su prejebene a svaka pjesma je jedan chapter iz Slmarilliona,npr. borba Morgotha i Fingolfina:
Light fails at dawn
The moon is gone
And deadly the night reigns
Deceit
Finally I've found myself
In these lands
Horror and madness I've seen here
For what I became a king of the lost?
Barren and lifeless the land lies
Lord of all Noldor
A star in the night
And a bearer of hope
He rides into his glorious battle alone
Farewell to the valiant warlord
The Fate of us all
Lies deep in the dark
When time stands still at the iron hill
I stand alone
Noone's by my side
I'll dare you
Come out
You coward
Now it's me or you
He gleams like a star
And the sound of his horn's
Like a raging storm
Proudly the high lord
Challenges the doom
Lord of slaves he cries
Slowly in fear
The dark lord appears
Welcome to my lands
You shall be damned
The iron crowned
Is getting closer
Swings his hammer
Down on him
Like a thunderstorm
He's crushing
Down the Noldor's
Proudest king
Under my foot
So hopeless it seems
You've troubled my day
Now feel the pain
The Elvenking's broken
He stumbles and falls
The most proud and most valiant
His spirit survives
Praise our king
Praise our king
Praise our king
Praise our king
inače malo pogledaj ostale lyricse od tog albuma
http://www.darklyrics.com/lyrics/blindg ... th.html#13
inače njihova pjesma "Lord Of the Rings" je tebala biti na soundtracku od LoTRa,ali ovi su htjeli sve novo pa su uzeli Enyu,u bilo koem slučaju nebi pogriješili...
a ovo mi je jedna od ljepših pjesma Blin Guardiana:The BArd's Song
X2ErYEwYq34
Oprosti Durine Knezu Patuljaka.Nisam znao da govoris o ostalima pa sam se zato malo naljutio ali oprosti mi.
Aa' lasser en lle coia orn n' omenta gurtha Naugrim....
A morgoth ja kao što si ti napisao ne shjedim po cjele dane u kući i tražim Vilenjački jezik.Ne znam sta si pod tim mislio.Ali za to mi je trebao jedan dan, da nađem sve....skoro sve riječi Vilenjačkog.Zato me nemoj Vrjeđati.....
Ovo nije sa neta već iz moje zbirke Raznih stranica o Vilenjacima...
“There was a maiden named Nellas, who lived in the woods; and at Melian's bidding she would follow Túrin if he strayed in the forest, and often she met him there, as it were by chance.”
“Nellas did not go to Menegroth, and was unwilling ever to walk under roofs of stone; so that as Túrin's boyhood passed and he turned his thoughts to the deeds of men, he saw her less and less often, and at last called for her no more. But she watched over him still, though now she remained hidden.”
ma ne krivo ste me shvatili,nisam ja reko za nikog od vas da ste to vi nego sam mislio na one fanatike koji to rade,nego samo sam odgovorio(malo agresivinijim tonom) da šta za biti fan treba znat sve o lotr-u,nisam mislio ničm uvrijedit tebe,gothmoga i onog glupog(šala mala,ja ipak mrzim sve narode međuzemlja,pa i patuljke) patuljka Durina= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
Čuo sam za tu grupu od tebe,Morgoth,negdje na ovom forumu.I da,bila je to vjerna prijateljica Turina.Dati ću ti sada malo teže pitanje.Ali tek poslije Gothmoga.Da,gdje je on,nadam se da nije opet zaspao pijan na stanici i tražio kartu ovaj put za Minas Morgul :rotfl: