A ono, uvijek ima nezadovoljnih i koji bi htjeli nesto drugo. Al cinjenica je da su manjina, a i sumnjam da u LucasArts-u nešto previše mare za njih... :wink:
to bi valjda bili Smuggleri onda :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
A ono, uvijek ima nezadovoljnih i koji bi htjeli nesto drugo. Al cinjenica je da su manjina, a i sumnjam da u LucasArts-u nešto previše mare za njih... :wink:
to bi valjda bili Smuggleri onda :)= Citat =:
Bendaju Lore,to mi se ne sviđa.
Iskreno i nije neko veliko savijanje. Smuggleri aka. Krijumčari ionako generalno više spadaju među pozitivce zbog same politike kojom operiraju (krijumčarenje dobara na Imperijom okupirane svjetova), premda je ona najizraženija postala za vrijeme perioda u kojem igra nije smještena tako da... ne znam, osim ako ne budu nekakve mirror klase, u što čisto sumnjam, biti će zanimljivo vidjeti kako će se razlikovati BH i Smuggleri. A i sam SW setting nije toliko striktno definiran kao fantasy setting tako da ne moraju sve klase biti jedan archtype.
Pod pretpostavkom da će strane biti balansirane, naravno.
Mene zanima koje su im jos klase u planu jer kao sto je vec spomenuto ja bih volio imati nekakvog obicnog vojnika koji ono "fighting trough the ranks" i take sheme, a i mogli bi se specijalizirati kao naprimjer pilot, commando, tank driver :D . Ali i druge rase bi mogle biti fora, tipa wookie, mandalorian i bezbroj ostalih (take your pick). Istina sto ste vec i vi rekli bit ce sve puno (u pocetku) jedi-a koji nece imati pojma sta rade, zato ce biti zabavno sa sithom upadati i rasparamparcaditi sve te njubine na male komadice. Jedan zgodan spekt bi bio kad bi sve klase nekako ovisilie o drugima npr. bez smmuglera nma powercell-ova za saber i takve stvarcice.
Za sada igra izgleda genijalno i moguci je veliki protivnik WoW-u jer ipak mislim da ima vise SW od War fanova u svijetu. No nacin placanja me jedino zabrinjava jer ako bude kao WoW... buh-bye.
P.S.: sorry ako sam ponovio neke stvari sto ste vi rekli samo sam pogledom preletio preko postova :P
SW definitivno ima više fanova od Warcrafta, no imaj na umu da je veći dio tih fanova i prilično stariji od prosjeka dobi WoW igrača. Dok WoW u prosjeku najviše igra ekipa u dobnoj zoni od 14-19 godina, SW fanovi su prilično stariji i iako zvuči stereotipno, no možda zbog dobi nisu raspoloženi za igranje. Samim time dobar dio fanova ispada iz jednadžbe.
Da, slažem se. Ipak, možda se to neće toliko osjetiti, budući da danas sve generacije igraju. Ali TOR mi zasad djeluje kao igra sa mnogo manje sadržaja nego WoW, pa možda i to malo odbije igrače...
Pored situacija sa fanovima, problem SW-a je taj što mu je primarna metoda privlačenja novih fanova putem filmova, a tu si uvijek ograničen, posebno jer čika Lucas ne želi više snimati dugometražne filmove. Naravno, imaš igre i EU materijal, ali SW je slavu stekao i održavao uglavnom filmovima. Isto tako, možda sam to samo ja, ali stvorio se nekakav dojam da je SW završio na marginama - nema igara, nema filmova (eventualno ovi animirani)... jednostavno nema prisustvo više kao što je imao na dolasku novog stoljeća, tj. pri dolasku Prequel trilogije.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Što se tiče ToR-a i odnosa koji ima sa fanovima, mislim da je glavni uzročnik nesporazuma i nesuglasica taj da nitko ne zna kakva će igra zapravo biti tako da imaš, na jednu stranu, zagrižene i ogorčene SW: Galaxies fanove koji samo žele nastavak istoimene igre aka. sandbox igru bez ograničenja, a na drugoj imaš "WoW-aše" i druge koji žele moderni theme park MMO sa poznatim mehanikama i pristupom. Mene bi osobno ugodno iznenadilo kad bi Bioware smislio neki treći pristup, uzimajući u obzir njihov pedigre.
ovo uzmi s velikom zadrskom :wink: . To je govorio i dok je snimio ona prva tri filma. Brijem si da cemo vidit 7. 8. i 9. epizodu jer se moze reci da LucasArts zivi na Indiana Jonesima i SW-ima, a financije su ona stvar koja sve pokrecu...filmovi ce doci, prije ili kasnije= Citat =:
pa moze biti. Naime, dobro kazes, jos nitko nezna kako ce igra na kraju izgledat pa bi se moglo desiti da dobijemo neki novi ili barem unaprijeđeni sustav MMO-a. Sve je moguce= Citat =:
Vjerojatno će počet snimat neke filmove iz nekog drugog razdoblja kad mu prifali novaca, ali i on je star...
SW će uvijek imati svoje fanove, ali nekako mi se čini da blijedi. Neću reći da više nema ni SW igara, budući da je nedavno izašao Force Unleashed, ali i ta igra nekako gubi onaj oriđiđi SW štih. Od uzbudljive priče blago protkane duhovnim tajnama svemira, sa Jedi-ima koji presijecaju standardni SF setting misterioznošću, elegancijom i kul moćima nekako smo došli do prenatrpanosti misticizmom i preseravanja sa moćima Sile. Ovo možda nema veze s TOR-om, ali ono što Bioware za istoga najavljuje je razdoblje koje je bilo prenatrpano Jedijima, što mi opet nekako odskače od SW-a kakav poznajemo :/
Da ali to razdoblje s puno jedia su morali odabrati jer ce biti nebrojeno mnostvo njih kad igra krene a i događaji u to vrijeme poput napada sithova, pa taj mir, pa neka vrsta hladnog rata.
Sto se filmova tice voli bih vidjeti jos jedan bez obzira na radnju iako neznam sto bi bilo nakon zavrsetka zadnjeg filma, radnja se po meni jako razvodnila.
Ako SW: The Old Republic bude i 1/16 KOTOR-a bit će igra fenomenalna
Naravno, ali mogli su malo drukčijim pristupom urediti te klase tako da ne bude previše Force Usera.= Citat =:
Izvorno postao Creed
Ne mora nužno značiti da bi se novi filmovi bazirali na vremenskom razdoblju iza prethodnih. Pogledaj što je BioWare napravio s prvim KOTORom. Našli su (točnije, izmislili) jedno dosad nepoznato razdoblje SW povijesti tako da su si osigurali mnogo prostora za kreativnost. Lako je u SW-u odabrati neko nepoznato razdoblje i sastaviti novu priču.
Vidis tu si u pravu, na to nisam ni pomisljao :). Bilo bi odlicno vidjeti madalorske ratove i svu nihovu masineriju.
Jos jedna stvar. Jucer sam malo igrao Battlefront 2 i vidio sam da se cak i jedaji mogu ubiti jer sam igrao sa emperorom i granata me ubila a na obi-wanu su me 3 droideke gankale :(, tako da mislim da ce tako biti i u TOR-u. Imati ce jedaji i sithovi silu ali ako im netko baci granatu ili ih sniperom nevjerujem bas da ce prezivjeti ;). Mislim da ce to biti jedan od glavnih nacina ubijanja u igri, sniper i bye-bye little jedi.
Istina. Zapravo taj Kotor je po meni imao radnju bolju nego svi SW flimovi zajedno. Ono, igra je bas bila "filmski blockbuster".= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
to bi se odnosilo na Kotor 2 samo :wink: . Ponovo kazem, dok je dvica skroz nekak "filozofski orjentirana igra", jedinica je bas prava "SW igra" sa svim carima SW univerzuma kao sto su intrigantna radnja, napete bitke, humor, pravi SW feeling, ma sve... :pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
btw, ova tema bi trebala pod sticky...
Ja po prvi put igram KOTOR i igra mi je apsolutni zakon (usla medu top 5 igra) i ako TOR bude imalo slican ja sam zadvoljan... samo molim Boga da ne bude pay2play... :(
99% ce biti, rijec je o MMORPG-u... :wink:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Oh no... fuck.. damn.... :cry:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Svejedno cu morati igrat... i placat... fuck...
Bioware je otkrio detalje jos jednog planeta u igri. Rijec je o Ord Martell-u, planetu Outer-Rima, koji je pod kontrolom Republike. Ono sto je vrlo zanimljivo, da citiram tekst: "Ord Mantell soon became a haven for smugglers, pirates, and bounty hunters, and the local government fell under the sway of the crime syndicates — a dynamic that remains in place to this day.....Despite the planet's status as a critical Republic military outpost, local goverment is controlled by criminal elements...". Prema svemu ovome, možda mozemo zakljuciti da ce Smuggleri i bounty hunteri ipak raditi za potrebe Republike, ili ce barem korumpirana vlast surađivat s Republikom...zanimljivo u svakom slucaju, zar ne!? :wink:
Prema screensimaSplanet me jako podsjeca na Utapau sistem iz SW filmova i fakat, Bioware je velemajstor kada je u pitanju docaravanje SW univerzuma. Super posao su napravili u Kotoru, ovdje to, barem prema artworkovima, izgleda jos bolje. Veliki palac gore... :thumbs2:
Tako je, točno to sam mislio! :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
4 planete
Ništa novo, ali mi je zapalo za uho kad je jedan od likova rekao "they will steal your starship", te ja pomislih da bi bilo dobro kad bi imali vlastite starshipove, a ne putovali s planete na planet nekim generic "all aboard!!!!" jedan-za-sve starshipovima. Još kad bi opcija customize postojala za iste.....
Zanimljivo, ali iskreno nisu nam ništa konkretno rekli, a ja sam osobno bio upoznat s većinom toga što su spomenuli, da ne spominjem kako smo neke od tih planeta već i imali priliku istražiti u prijašnjim SW igrama.
nal hutta i tython koliko znam nisu bili u nijednoj sw igri, za ord mantell sam prije ovoga čuo samo u nekoj knjizi iz thrawnove trilogije, ja mislim, a kakva bi to sw igra bila bez korribana, posebno za dark-sidere
trooper klasa
Moram priznat zadovoljan sam onim što vidim. Te kako kažu U Bio Ware-u ovo je "Best ranged class in game". Al još uvijek se pitam zašto ne objave dve klase za koje sigurno znamo da će ih biti: Jedi i Sith. Uglavnom vele da će imati spreman demo za nadolazeći E3 (kad će ga bit, zna li iko) te da će tad otkriti većinu stvari glede igre...
Nije moj stil ja cu biti Bounty Hunter, Jedi ili Sith.= Citat =:
Izvorno postao Srle
Super,Jedi nisu jedina uber cool klasa,ajde barem će jedan dio ljudi igrati druge klase...
ajd hvala bogu. Moja ocekivanja se ostvaruju i vec sam prije rekao da bih volio vidjet soldier klasu i eto veselja 8)
Slazem se Nodakimom, kak mi se cini bit ce dosta klasa i balans bu dosta dobar tak da se ne treba plasiti da cemo u igri samo viđat jedi i sith klase... :bravo:
Ali će iste svejedno biti daleko popularnije od non jedi klasa. Što još uvijek nekako ne štima :/
Ali to ce biti cudno, ja vjerujem da je jedi jaci od nekog troopera... :? , svejedno trebat ce to dobro izbalansirati.
Impresivno. Oduvijek sam bio fan Clone Trooper dizajna, a ima i sticky bombe... odlično. :)
Navest ću recimo primjer Age of Conana gdje se smatralo da će većina igrača biti Barbari jer je Conan = Schwarzenegger u filmovima barbar. Ali ipak su se klase raspodijelie ravnomjerno uz manje korekcije kako su mijenjali balans broz patcheve. Barbara je igralo u prosijeku 8 - 11 % igrača.= Citat =:
Ali će iste svejedno biti daleko popularnije od non jedi klasa. Što još uvijek nekako ne štima :/
Sigurno je da Bioware i Lucas Arts ne bi niti pravili igru da očekuju da će 75% igrača biti Sith i Jedi. Nadam se da će napraviti dobar balans klasa i da će punuditi dosta atraktivnosti non force klasama, i razloga fa ih igrači izaberu nauštrb Jedi/Sith klasa..
Sve u svemu SW TOR ima ogroman potencijal, rade ga renomirani majstori, mislim da je među najboljim igrama koje se očekuju uz recimo Starcraft 2.
Ipak tko ne bi želio živjeti u Star Wars svijetu... :thumbs2: