moj jedva vrti 1 dio, a to znaci da ce mi za 2 trebati ultra-uber-pre-dobra masina, koju, nikako ne mogu dobiti, naravno...= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Printable View
moj jedva vrti 1 dio, a to znaci da ce mi za 2 trebati ultra-uber-pre-dobra masina, koju, nikako ne mogu dobiti, naravno...= Citat =:
Izvorno postao Thrall
= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
niti za 2 god?
Svi članovi s foruma će ti dati 10 kuna pa će se nakupiti lova. A ja sljedeće godine kupujem ultra super neku mašinu.
Neka oni slijede odličnu optimizaciju iz prvog dijela i igra će letjeti sa max. detaljima i na prosječnom kompjuteru u vrijeme kada izađe.
Rekli su da će biti puno detaljnija i lijepša grafika, a da će pokušat smanjiti hardverske zahtjeve što je više moguće. Uvest će neke nove stvari , ali samo poboljšanja, mislim da će guild Wars 2 biti savršen.
Dobro nećemo sada ići tako daleko da tvrdimo da će igra biti savršena ali, da će biti dobra je sigurno.
Nego kada izlazi GW2, jer se sjećam da su rekli da igra neće zahtjevati ni Windows Vistu ni DX 10?
Beta verzija će izaći 2008.god; to je što ja znam.
finalna verzija trebala bi izaci 2010g ;)= Citat =:
Izvorno postao ssalG
isse tko zna ocu to dozivit :cry:= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
To je dobra vijest za v4MP1r3-a; do tada će već imati novi komp sigurno, a ja sam čuo da iz jednog guilda prije da će izaći 2009. god.
To je otprilike datum koji sam i ja čuo.
ups sorry decki 2007+2=2009g ;)
I ja ću biti među prvima koji će ga kupiti :rotfl: Btw. idem ja prodati jedan ecto i vidim neko kako piše wtb ecto 8.5k. Dobro idem ja treadati, a lik ponudi 850g, mislio me zaje... glupi scammer, ali nije. :twisted:
Na Gw službenoj stranici tamo kad kliknete za EoTn piše da ćemo imati malo bolji pogled na rase koje će na pripremit za Gw2. Možda će biti neka misija ili quest gdje ćeš postati neka druga rasa ili nešto. To bi bilo zakon.
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Pa zašto bi to bilo tako nemoguće, sjeti se samo Junundu Wurma.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
nije zbog toga nego to je stara informacija= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Zna se da ce biti i heroi novih rasa kojih cemo moci koristit :wink:
[quote=Black Knight]nije zbog toga nego to je stara informacija= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Zna se da ce biti i heroi novih rasa kojih cemo moci koristit :wink:[/quote:20avu1tg]
Pa onda savijet, umjesto rotfl smajlija jednostavno rečeš čovjeku da je to stara informacija i da je potvrđena.
Evo još malo o EoTN-u.
http://www.gamespot.com/pc/rpg/guild...tle%3B1&page=1
skraceno je GWEN= Citat =:
Izvorno postao Thrall
jel se zna otprilike kad bi trebal izac?
:toilet:= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
27.7.2007.= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
barem mislim, a i zvuci efikasno, a i cuo sam da tada izlazi
Kada počinje beta?
guild warsa 2?...mislim da ce sljedece godine
druga polovica 2008. najranije.. bar su tak rekli
znaci dolazi expanzija pa onda GW2?
tako je :)= Citat =:
Izvorno postao Kron
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kron
danas ako imas dobrog odvjetnika, mozes dosta love dignit od bolnice i sestre kojoj si ispao na glavu= Citat =:
Izvorno postao Regret
uf ti bi bio bogat da to napravis xD