prodavac : X360
kupac : ja
predmet : igra (farcry 2) 70kn
ocjena: 5/5 :thumbs2: igra stigla savrseno zapakirana, s original cd-keyom za mp samo me zaje*ao sto je poslo hitno pa postarina dosla jos 50 kn :nonono:
Printable View
prodavac : X360
kupac : ja
predmet : igra (farcry 2) 70kn
ocjena: 5/5 :thumbs2: igra stigla savrseno zapakirana, s original cd-keyom za mp samo me zaje*ao sto je poslo hitno pa postarina dosla jos 50 kn :nonono:
prodavač: Čiko u Zeldi
ja: "Jel' mi možete molim Vas preporučiti dobre gaming slušalice, znači - kvalitetniji zvuk, manje buke?"
prodavač: "Evo, imaš ove ovdje..."
ja: *blush* čitate mi misli
ja: "Može ove."
prodavač: Može.
predmet: Guitar hero za pc kontroler
ja: "A, ispričavam se, koliko trenutno koštaju gitarski kontroleri na usb?"
čiko: "Pa, oko četiristotinjak kuna..."
ja:
S
"...erm, ništa, hvala Vam"
...odlazim kući sa slušalicama od 90 kn, sjetim se da mi na bassu tri pauka rade obiteljsku lozu, uzimam gitaru, brišem žice, plačem od sreće...
loool ^^
viewtopic.php?p=740936#p740936
Pa zar i ti sine :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Dania
Prodavač: mvaljave
Kupac: ja
Predmet trgovanja: Battlefield Bad Company 2 PC
Kratki opis: Poslo mu mail, on mi odgovorio da trenutacno nema kod sebe ali da može narucit pa da ce u roku od 3-6 dana doc, ja mu reko da cu razmislit i drugi dan mi salje mail da mu je došlo, uplacujem mu novce, slikam mu potvrdu o transferu, on meni šalje i eto sad prije 15 minuta mi je poštar donio igru, zapakiranu, neoštećenu, kao iz dućana !
Ocjena: 11/10
Moje preporuke !
Predmet trgovanja: Oblivion GOTY
Kratki opis: Poslo mu mail, on mi odgovorio da mi moze naruciti. Uplatio sam novce na njegov racun.
Igra je kasnila. Mislim da sam morao cekati mjesec dana. Jos je covjek rekao kako ce se zaliti zbog toga, ali mu je bas dan nakon toga dosla igra. :D
Kasnjenje je ocekivano, naravno, ne mozes ocekivati da ce ti sve doci na vrijeme, pogotovo sa nasom postom. :D
Igra mi je danas stigla. Jako sam zadovoljan, posto sam Oblivion vec jednom narucivao preko svog frenda i cekao sam dva mjeseca i na kraju nije stigla.
Ocjena 10/10. (Bila bi 8/10 zbog kasnjenja, ali mvaljave ionako nema nista s tim tako da cu ipak dati 10/10.)
Definitivno preporucujem!
Predmet trgovanja: 5 EVE Online game koda
evo od ovog covjeka sam kupio 5 eve online game kodova i nikad nisam imao problema.cak sam zakasnio sa uplatom tjedan dana jer sam imao gadnu guzvu na poslu i jednostavno nisam stizao u banku,covjek mi nije ni mail poslao da upita sta je sa parama,evo neka ovo bude 5 bodova za mvaljavea.
Ocjena: 10/10
Ime prodavača: mvaljave
Predmet trgovanja: Starcraft 2
Kratki opis: Sve je rješeno brzo i efikasno. Odličan prodavač.
Ocjena: 5/5
Ime prodavača: Niko Bellic
Predmet trgovanja: HDD 640GB i miš Pleomax ML-600G
Opis: Sve stiglo uredno, mis nekoristen za male nove odlicno :thumbs2:
i ovo moram spomenuti da me je cekao 20 dana kako bi uplatio pare tako da ovo zasluzuje bar :thumbs2: x2
Ocjena: 50/5
Talični Tom = Niko Bellic= Citat =:
Izvorno postao GeForce
To mi je stari nadimak... :P
= Citat =:
Izvorno postao gringo
koliko love trazi za SC?
i ja bi ga uzeo..
350 kn + poštarina.
ok, tnx 8)
silent hill origins psp igra dosl,a nema nikakih problema trgovac mvaljave
Niko Belić :thumbs2: :thumbs2: :thumbs2:
Proslijedio mi je SS QCK mini podlogu 4 free.
Kratak dogovor, brzo poslano, brzo stiglo. Nikakvih zamjerki samo riječi hvale od mene.
Čovjek je legenda. :rambo:
Ime prodavača: mvaljave
Kupac: Ja
Predmet trgovanja: Grand Theft Auto IV (Xbox 360)- 200kn
-Iako je paket kasnio (carina prokleta :-x ), paket je stigao savršeno upakiran, bez ikakve greške i onda kada je mvaljave to rekao. Svaka čast, prezadovoljan sam
Ocjena: 100/5 :D
Ime švercera: Nereo
Kupac: Mua
Predmet Trgovanja: Max Payne 2 - 40 kn
Čuo se s njim preko MSN-a, stari smo mi poznanici, išlo je brzo. Poslao mi sutradan, došlo preksutradan, to jest, danas. Sve zapakirano, bez ogrebotine, super, samo što mi je poslao HP Expressom "u roku od 20h" pa mi je poštarina došla 50 kn :S. Ali opraštam početničku grešku, eto da znaš za ubuduće.
Ocjena: Odličan
Stavljaj ga na listu dobrih prodavača.
Mvaljave ima još jednu preporuku, tako se radi poso :)
Diler: Mvaljave
Predmet trgovanja: Beautiful Katamari
Igra je stigla po dogovoru, kad je i trebala, nema veze što je bilo kašlj kašlje jebe?=# 15 dana kašlj kašlj, ali sve je po obećanju :)
nije on kriv sto kasni= Citat =:
Izvorno postao Bara
zahvali carini oni tamo nakon 10 dana se sjete poslat paket
Kupac:Ja
Prodavač: Bara
Predmet trgovanja: Mass Effect,Fable i Condemned
Igra došla za 4 dana,sve tri rade dobro i nisu oštećene,sve u svemu ja zadovoljan :thumbs2:
Prodavač: Sickmanno1
Predmet trgovanja: 2x1GB Corsair Dominator DDR2
Kratki opis: Ja napisao na forumu da tražim RAM, Sicko se odmah javio i rekao da ima dva viška i daje ih za 150kn, ja pristao i riješena stvar. Još mi ih je i poslao poštom i nije mi htio dati broj računa da mu uplatim lovu dok se ne uvjerim da je sve u redu. :)
... I u biti, sad ga čekam da mi javi u kojoj je banci da mu mogu poslati novce. ^^'
Ocijena: PETCTO/5
dajte mu top seller rank.= Citat =:
•mvaljave [:thumbs2: x28]
:)
Ne spamaj bezveze, u protivnom ću te morati prijaviti adminima!
Hvala
:(
gdje je moj x2 :P
Ime Dilera: Bara
Ime Narkomana: Ja
Vrsta Droge: S.T.A.L.K.E.R. Trilogy
Uplatio novac na njegov racun, igra je stigla za tjedan dana.
(Ocekivao sam bar par ogrebotina na CD-ima ali nije ih bilo. Ili ih odlicno cuva ili nije cesto igrao. :P ).
Sve u svemu ja zadovoljan, cijene i naslovi su odlicni. Cudi me da se nije sve razgrabilo vec.
Mirogamemasta approves this deal. :thumbs2:
Prodavač:SBara
Kupac:Snižepotpisani
Predmeti:SMorrowind GOTY, Fallout Collection
Poslao pare u petak, stiglo u ponedjeljak, kućeš bolje. Kutije su još uvijek lijepe, nisam ništa još instalirao ali mora da rade. Dobar posao. :)
Cijena? Prava sitnica!
Prodavač: Bara
Predmet trgovanja: Witcher EE i dobih Dark Sector na poklon :P
Culi se prek maila, posla odma u subotu doslo u utorak, odlicno ocuvano sve.
Hvala ljudi!
Hey! Ja bi trebao imati X4 :D (Sickpetey, Mirogamemasta, Sonic-Moronic,Wizard)
Jutros se probudio s krivim osjećajem i provjerio opet forum, true story...