Sinoć sam sanjao kako mi Daggerfall radi besprijekorno.
Printable View
Sinoć sam sanjao kako mi Daggerfall radi besprijekorno.
sanjala sam skoluuu opetttt zass.... :(
Jebački san e, sanjaj takve stvari češče jerbo ti podsvijest radi u šesnaest, tako detaljisani snovi su dost rijetki (narocito ono sa mnom i gersom).= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
laptop da imam sanjo sam
to mi je najtuzniji san smrc:(
sanjao sam da sam bubnjar mudvayne-a.sve iz prvog lica.pripreme prije koncerta,zajebancija,oblačenje maski...predobar san pogotovo dio kad smo svirali not falling...
Čudan san sam imao danas.Ja sam bio uvjeren da je to neki film i da u njemu glumi Clint Eastwood.Uglavnom,bio je neki auto u kojem sam bio ja i onda smo išli negdje i stali pored neke rijeke.A bilo je tamo neko divovsko čudovište,samo sam ja znao za njega zato što sam bio uvjeren da je to film i da sam ga gledao prije.I onda su ušli u vodu i pojavilo se čudovište,i poklalo par ljudi.Zatim se povuklo i svi su odahnuli ali se vratilo i poklalo sve.Proždiralo je jednog lika koji je meni rekao da pokupim njegovog brata iz rijeke i da ga spasim.Ja nisam htio riskirat ali je neki drugi lik spasio tog i njega je pojelo čudovište,a mali je preživio(taj mali je inače izgledao isto kao i moj susjed) i onda sam ja krenu snjim i pojavio se u noćnom klubu u Istanbulu.Prolazili smo kroz klub i došli do nekekve trgovine,tamo mi je klinac nestao,zapravo tamo sam primjetio da ga nema.Onda sam izašao i prešao u Aziju iz Istanbula(paralelno sam sa tim snom sam imao jedan u kojem sam se vozio avionom iznad Alpa)tada sam pomislio da je to možda san,probam ja nešto primit,reko,nije sigorno san.Onda sam bio u Aziji i nakon što sam prešao u Aziju,samnom je bila neka ženska,vozio nas je autobus za kroz nekakve krajeve,a mi smo zapravo htjeli razgledat Istanbul,skužili smo da idemo u krivom smjeru i baš kad smo htjeli pitat vozača gdje smo,shvatili smo da on ne postoji nego da autobusom upravlja računalo,na sljedećoj stanici smo izašli van i htjeli smo se vratit u Istanbul.Dolazili su neki ljudi,bilo ih je oko 20 u malom kamiončiću i onda smo krenuli natrag i tada sam se probudio.
čovječe...
Opet vrlo čudan san.Uglavnom,ja sam bio neki čovjek koji se hranio nečim što izgleda kao repa.Bio sam pokraj neke palače gdje je močvara i tamo je bio jedan list gdje je bila jedna žaba koja je isto tražila tu hranu,a ja iz nekog razloga nisam smio pasti na nju,postojala su dva oblika te hrane.Jedan tvrdi i suhi i izgledala je kao repa,a drugi oblik je bio živi,ljigavi i micao se,ja sam se bojao oblika 2 ali žaba nije,ona ga je primila i samo bacila sa strane što je mene užasavalo.I onda jednog dana,sam pao na žabu.Pomislio sam,šteta,već je gotovo(tada sam se pretvorio u fotografa za NG),otplivao sam do obale na kojoj je bila palača i poceo ubijet sve unutra u Mercs 2 stilu.
Joj ja sam imo "socijalnu" nočnu moru...
Sanjo da mi je stara rodila polubrata s očuhom!!!
Đizs ovo je stvarno bila noćna mora... :o
Nikad više ovako šta sanjat :nonono:
sanjala sam da je milka s punjenjem od jagode sakrivena u mojem vrtu
i da se moja stara ozenila za mog frenda đizuz nastrano
Sanjao sam da je LHC odletio u PM.
Scary
:(
Sanjam kada će mi cura dati "šipka" :rotfl:
sanjo da sam u Counteru i to u fazi mansion i kokam druge__a paralelno s tim odma neki mračniji san gdje sam ja ko neki terorist sa pištoljom za taoce imam neku porodicu (malo dijete od 5-6 god. i njegove roditelje) i prijetio im da ću ih ubit al sam osjetio neko žaljenje_a još primijetio da mi je pištolj prazan
= Citat =:
Izvorno postao amirix
Jesam ja jedini kojem je ovo bolesno?
Joj danas sam sanjo čudno nešta :?
Sanjo da sam trčo na nekoj livadi na kojoj se lako izgubiš(???), bila je puna zidina i nekih močvara bla bla... Ugl moj smeđi mačak Milky je bio tamo i izgubio se pa smo ga ja i brat tražili ko budale, preskakali te neke zidine da bi došli do njega... I na kraju kad smo došli do kraja livade, našli smo 2 ključa i NOJEVO JAJE. Miislim onak, WTF???!!!
Uglavnom spustili se dole (spustili - mislim skočili s nekih 10 metara al pošto je to san nismo crkli :D) i onda nam to nojevo jaje ispalo i razbilo se pred nekom dvojicom. I onda su nam oni rekli da to jaje vrijedi kao onak pun k i ja počeo skupljat onako komade žumanjka i bjelanjaka sa poda... :?
I to bi bilo to. A ni traga ni glasa mojem mačoru :cry:
Sva sreća pa je bio pokraj mene spavo kad sam se probudio :D
Sanjao sam posjet hrvatsko-slovenskoj granici... na hrvatskoj strani neki hotel i shopping centar, a na slovenskoj brdo... između je most...
Uff ja sam opet sanjo neke glupost... :?
Ugl bio neki kirbaj šta ja znam, i ja i frendovi išli na neko psoebno mjesto s brodom kroz močvaru. I uglavnom bla bla, kad smo došli tamo (a to je neko mjesto Bogu i iza Isusa i di nema ničeg), skontali mi da nećemo imat goriva za brod da se vratimo nazat. I uglavnom našli mi stolove za stolni tenis tamo, pa malo igrali i zabavljali se... I onda ono najgore. Neka frendica koje je bila s nama tamo mi se počela nabacivat, mi se tamo malo počeli igrat i ugl ja skonto na kraju da je ona MUŠKO!!! (nemojte pitat kako, nećemo u detalje :D)
Đizs zašto nikad nešta sretno ne završi... :?
ja san tek nedavno ponovo počea sanjat,puno vremena ništa nisan pa sad opet nešto nak
Jao opet ja neke gluposti sanjam.
Sanjo da sam se kupo kao u nekoj močvari sa burazom i sad odlučili mi malo otići dalje od obale. I ugl kad sam pogledo iza, skontali smo da smo zapravo jedno kilometar-dva od obale! I sad šta će mo, ima isto tolko do druge strane obale pa mi samo produžili naprijed. I plivamo tako plivamo dok nisamo naišli na nekog lika koji je peco. Moj brat je prošo pkraj njega a ja sam se upetlju u najlon od pecanke pa kad sam se izvuko nasilu onda sam ga polomio. E sad lik je tražio da mu zavežem ponovo najlon a ja pojma nisam imo kako. E sad i u po svega toga ja se sad stvorim pokraj neke vjetrenjače di su 4 male mačke koje moram ubit (LOL). Imo sam neku smješnu iglu s kojom sam ih kao moro probost. Eh sva sreća da sam se probudio onda :D
jebote šta si ti?swampman?
stalno sanjaš neke močvare
Ma neam pojma ni ja. Aj baš budem pogledo u sanjaricu (čisto ne vjerujem u te gluposti al ajd) pa da vidim šta močvara znači.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
*ošo na tavan po staru knjigu*
Evo citarm: Močvara: čuvaj svoje misli za sebe. Pasti u močvaru: nesreća u radu
Jebo majku možda sam i trebo čuvat svoje misli u temi o LHC-u
evo jedan nevjerovatan san prije par dana
dodem ja na forum idem u pomagaj brate (sjecam se tocno naziva), skin je bio prosilver, i vidim ja 10-ak tema iz mravlje, ukljucujuci sticky kao prve, sve aktualnih postova ima, i imaju sve teme (znam bas ovu od wekya za sto imate na stolu) predznak : SPAM INFESTED
:o sad vidim koliko sam zaokupljen mravljom i pomagaj brate, kad mi se u snovima prikazuju :D
Sanjam uglavnom o knjigama iz Pete gimnazije koje me napadaju i jedu.Škola ubija.
ycvP5gFiq9k
ovako mi izgleda san svaki put kad zaspanem pjan
Ja sam sanjo da se jako zelim pridruzit bandi nekih bikera/kuhara/mačevaoca al dok sam ih nesto pitao samo bi se krenuli derati "Krakatauuuuu....." sta god to bilo?
Uvijek sanjam slican san.
Uglavno to je da vozim biciklo/auto/kamion ili nekakvo drugo prevozno sredstvo i da onda odjednom padnem u nekakvu provaliju(kanjon). I onda taman kad trebam da dodirnem tlo i da se razbijem sav probudim se :)
Ali uvjek mi je takav slican san. Znaci uvijek.
sanjao sam da su me dva frenda i neki debeli lik htjeli prebiti,ali da sam ja na kraju prebio njih,i da otad nismo dobri...
Uglavnom sanjam da sam u igri i cheatam (god mode)... lijepi snovi.
ovakav san bi želio ponovit
http://www.liveleak.com/view?i=209ab3ccc4
kako se ovo može gledati:= Citat =:
Izvorno postao amirix
:pray:
ovo kad sam vidio bio sam pod raznim stvarima...doživljaj.... :pray: :pray: