da li je netko probao igrat igrice na windows 7 RC 32 bitnom ako jest da li ima kakvog pomaka. da li rade bolje?
Printable View
da li je netko probao igrat igrice na windows 7 RC 32 bitnom ako jest da li ima kakvog pomaka. da li rade bolje?
= Citat =:
Izvorno postao nemir_123
Kolega igra na 32 i 64 bitnoj i kaže da sve ide glatko a Nviđija i ATI štancaju drivere za sedmicu ko da su za XP ili Vistu
[quote=Public Enemy]= Citat =:
Izvorno postao "nemir_123":3c35kwi3
Kolega igra na 32 i 64 bitnoj i kaže da sve ide glatko a Nviđija i ATI štancaju drivere za sedmicu ko da su za XP ili Vistu[/quote:3c35kwi3]
Update:
igre rade savršeno sa skinutim službenim driverim ali za neke igre sam morao updateat directX...uglavnom radi i to jebenica...
Skidam RC verziju 64bitnu,nadam se da me nece razocarati:)
Ja sam već dosta na 7100 verziji (64bit) i nemam ama baš nikakve zamjerke. :thumbs2:
Instalacija drivera,kompatibilnost?Cuo sam cak da sam trazi drivere nakon dizanja.
Sa driverima nikad nisam imao problema,a sve vanjske uređaje automatski prepoznaje.
Hvala na informaciji,samo da mi dodje maticna druga i stavljam ih odma:)
Jel može neko stavit sliku od windows 7 ko ima naravno :pray:
kakav ti je to čudan taskbar :S ?
http://i42.tinypic.com/28gywiu.jpg
Šta bi bio čudan?
Uključio sam quick lounch i stavio da mi ne smanjuje taskbar tabove, osim kad nema mjesta...
Hmmmm... nije bog zna šta :?
U pravu si,mislim,odmah se po screenshotu vidi kakav je OS,koliko je stabilan,kakva je funkcionalnost i ugodnost korištenja -.-
sinoć instalirao RC1.. imam samo jedan komentar
impresivno..
Zašto samo jedan.. usporedi XP-Vista-7
Ja se nakon toliko dugog korištenja wi7 nebi mogao snaći ni na visti,a kamoli na xp-u.
bezimeni, ajmo ovak..
zadnjih 6 mjeseci kako imam novi komp sam na visti HP64
ovo sam instalirao samo sa jednim ciljem, da isprobam kako rade radeonka i geforce kartuša zajedno
ali sam ostao totalno zapanjen brzinom i lakoćom instalacije, te ponašanjem samih windowsa.
hardverski manje zahtjevna, identičan softver se vrti na oba sistema, sedmica troši cca 30% manje rama
preglednost prozora je fantastična, cijeli sustav je daleko odzivniji od viste
što se tiče aplikacija, velika većina softvera radi besprijekorno, sa izuzetkom par system maintenance aplikacija poput TuneUp ili DaemonTools,
antivirus sam morao metnut kaspersky beta release jer svi ti softveri koji petljaju po sistemu moraju bit pisani drukčije nego za XP ili Vistu
ostatak radi super.
igre rade
općenito, impresioniran sam jednim BETA proizvodom. naravno, rano mi je za tvrdit sa sigurnošću, ali čini mi se da niti XP niti Vista nisu bili ovako stabilni
Super.Prelazim kada izađe tj. možda i ne odmah ali jedno 6 mj. nakon izlaska sigurno.
Hvala na dojmovima Gwin, barem znam da neću odmah skočiti na W7 dok ne updejtaju ovaj AV i ostale stvari koje koristim, cca. 2-3 mjeseca. I ako ponude besplatni update za nas koji koristimo ovu besplatnu studentsku verziju Viste, naravno.
Mene vuče želja da instaliram sedmicu ali rađe bi pričekao finalnu verziju. Već ovo iz Gwinovog posta me odbilo, 2 najkorisnija programa ne rade (TuneUp i Daemon), oba koristim vrlo često i ne da mi se nalaziti/koristiti alternative. Jebiga, ne žuri mi se pošto sam zadovoljan sa Vistom. Ali kada izađe sedmica, pričekati ću još mjesec ili dva da se odvrte prve serije ekskluzivnih drivera (trenutno Vista i 7 dijele iste drivere) pa tek onda staviti taj sustav i neće mi biti niti najmanje teško ostaviti Vistu za sobom ako je ovo stvarno tako jebački sustav.
bezimeni, gle.. meni je vista kompletno updejtana, istweakana i radi ko suza.
w7 je dual boot na zasebnom hardu, tak da ak umre imam se na kaj vratit..
skini sa MS sajta.. 3.7GB je .iso fajl. probaj instalirat i uvjeri se sam.. ionak imaš vistu pa ti velika većina drajvera bude radila normalno..
arbiter.. neke aplikacije apsolutno NE rade na W7. ali su u roku ODMAH napisali zamjenske :D
umjesto tuneup se pojavio window7 manager. ista stvar u drugom pakiranju
kaspersky je izbacio svoju W7 verziju internet security paketa. radi..
daemontools ne radi. ali poweriso i ultraiso rade ..
ati i nvidia su naštancali drajvere..
čak i photoshop CS4 radi :D
ja sam za sad vistu ostavio kao backup.. sve potrebno radi i na sedmici :D
Mene i pored ovoga sa TuneUpom i DToolsom pere želja da si skinem RC sedmice. Lako mi je naći zamjenu koja radi kako spada. Sustav se čini bogovski i definitivno prelazim na sedmicu. BTW RC nije vremenski ograničena? Znam da mi je frend pričao da mu ključ vrijedi nekakvih mjesec dana or so. Nadam se da griješi jer me to jedino koči da si uzmem RC. Jer obavio bih upgrade Viste a ne dual boot.
vrijedi do 1.6.2010. a od 1.3 ce se poceti iskljucivati svaka dva sata ukoliko ne kupis orginal ili...
daklem.. godinu dana :D
1.6.2010? Daaaamn. Pa dotad će izaći full verzija a ionako po izlasku iste planiram formatirati sustav i dići sve na svježe.
Skidam RC sutra ujutro.
Jebenica, ja tak i onak formatiram sustav 12x godišnje xD
Lol, prčim, formatiram ga 4-6x godišnje :D Možda i ja probam, baš me zanima ćemu toliki hype...
svi se boje instalirat wi7 ko da im svi programi nece radit i da ce se igre neprestano rušit :(
Jedina stvar koja je mene zaustavljala je bio strah od vremenskog ograničenja. Kako je isti nestao, MS Download Manager trenutno radi svoju čaroliju. :D
Daemon Tools RADI, ne širi laži, sam sam na sedmici (RC 7100 verzija) već neko vrijeme i Daemon Tools mi radi bez problema, TuneUp ti nije ni toliko bitan za to vrijeme dok si na beti, a osim toga MS radi svoju verziju TuneUp-a koja će bit kompatibilna.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Što se tiče antivirusa ja furam AVG free, sasvim solidan antivirus, update-a se bez beda, besplatan i optimiziran za WIN7.