vidi se da je nekim ljudima dosadno. probaj napisat knjigu za mlade. :D
Printable View
vidi se da je nekim ljudima dosadno. probaj napisat knjigu za mlade. :D
back to topic.
Prof. Engleskog:S(prica nes i onda kaze:) Mission!
Ja:S(fuckam pjesmu iz jamesa bonda)
cropir:Se E sad ce james bond uskoro na TV-u.
Ja:SDa, Halle Berry :D jedva cekam... (cijeli razred suti i svi mene gledaju a ja:) dum-dum-dum...(glumim koda hebem od iza)
prof. Engleskog:SAj van (i otvori mi vrata)
eda, nesto poslje toga dobijem poruku na papiru: Vili (raptor) je pola skolovanja proveo izvan ucionice.
:P
vise od pola tbh 8) :cry:
ajme kad se sjetim koja sranja sam radio... pito profu iz glazbenog za furanje BUAHAHAHAHAHA
moja profa iz glazbenog ima 100 kg i svaki put kad uđe pozdravim ju s "dobar tek" , par puta me izbacila van , al nije pisala ne opravdani o.O
jedan lik iz mojeg razreda zna jedno 5 pisma (latinica, ćirilica, bosanćica-nije zajbancija ako neki misle i sta ja znam)
uglavnom najgluplja cura veli "ja se to nikad ne bi mogla navcit"
onda ju ja iz zezancije pitam "a znas latinicu?"
ona veli "jooj, a kakvo pitanje, pa neznam"
mi smo skoro popadali sa stolica :pray: :rotfl: :rotfl:
Za vrijeme sata biologije obrađivali gradivo o muskim i zenskim spolnim organima..
Profa nesta objasnjava i svi napeto slusaju, ofkors..
Bas smo dosli na dio o zenskom djelu i odjednom javi se kolega iz susjedne klupe i provali.. ''Cure imaju dvije vrste usana!! Jedne za svađat se, a druge za mirit se!'' ...cjeli razred se odvalio kao da smo streljani, a onda se nakon 2 minute smjeha javi jedna zenska nakon sto je skuzila sta je ovaj rekao.. ''Fujj, pa to je odvratno!!!'' ...Isti lik je samo hladno rekao: ''Ma jelda, a kad se moras mirit onda nije fuj!!?'' :pray: :pray: :pray: :rotfl:
U te lekcije o spolnim organima bi trebalo ubaciti takve gadosti da se djeca zgražaju na satu, a ne da sprdaju s tim. Bez zafrkancije. ^^
Razrednica:"Štaje ovo bilo prvi sat, opet si picala?!?!?!"
Ženska iz razreda (plavuša):" Nisam, zaspala sam, stvarno!"
Razrednica:"Jel mi lažeš?"
Ženska iz razreda (plavuša):"NE!"
Razrednica:"Škola je popodne bila..."
pa i to je moguce. :D
pa je, ja sam jednom zaspala na prvi sat (imala sam nulti sat, zapravo) :oops:
je, al sam do sad samo ja to uspio napraviti. one anoreksije ce to odglumit, ja se najedem ko covijek i zaspem poslije rucka:)= Citat =:
Izvorno postao cropir
jao ovo je davno bilo, ja sa rajom u ulici pored nekog kafica, mi se zezamo, pokusava jaran da isprica vic al na pola puta pocne se sam smijat i mi svi crkavamo... i dodje tako neki lik, nosi mobitel u ruci, prilazi nama, mi ga gledamo. pridje on i kaze nam kroz zube 'jel moze malo tise', ja kazem 'ok moze'...on gleda 'a jel moze malo tise?', sad moj jaran 'ma moze evo necemo vise'.. gleda on a ruke mu iza ledja, samo odjednom cujes onaj zvuk sa policijske motorole (mi odma skontali sa njegovog mobitela lik upalio zvuk), uzima on mobitel i okrece se ledjima nama i poce pricati u mobitel (kao kad policajac prica u motorolu) kaze '186 prijem, 186'... i lik stoji i ono, najofirnije moguce pritisce mobitel da ponovo onaj zvuk pusti, u tom momentu mi se zagledali jedni u druge ko *jel ovaj frajer normalan?* i smijemo se kroz zube, kad on ponovo u mobitel govori '186 stanje sigurno vracam se, odjava 186'. stade na sekundu, okrenu se prema nama i gleda nas ponovo, i valjda je htio da NE-OFIRNO ponovo pusti onaj zvuk i on mahinalno gledajuci u nas nesto po mobitelu rukom pritisce, kad odjednom pusti djoganija :rotfl: mi pali od smijeha on ugasi zvuk i poce palit i gasit onaj policijski i ode nesto pricajuci u mobitel, a mi padamo od smijeha mi nemozemo doci sebi :rotfl: :rotfl:
.::..Petra..::.. xD..::BaŠ sI sJaTkI..MiSeK..::..xD kaže:
ja sam trudnaaaa
..::..Petra..::.. xD..::BaŠ sI sJaTkI..MiSeK..::..xD kaže:
ups sory
..::..Petra..::.. xD..::BaŠ sI sJaTkI..MiSeK..::..xD kaže:
krivi prozor
= Citat =:
Izvorno postao cropir
gratz petra ^^
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao cropir
isse :pray:
Original, a što bi bilo da je to tata u tom krivom prozoru.
+ViLiDeBiLi?* says:
daš mi guze??
***Marina *weep*** says:
MRŠ
+ViLiDeBiLi?* says:
znači ne??
lol.... takve mi imamo u razredu!= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
jedan tip iz mog razreda sav vesel, uspio prepisat cijeli test, pa
smo mu pokvarili dan: prepis'o je krivu grupu :rotfl:
kreten :yuck:
lol da to nije prđo? :P
[quote=KI KI]lol.... takve mi imamo u razredu![/quote:23y75hu7]= Citat =:
Izvorno postao "RaptOR?":23y75hu7
e pa ona je iz mog razreda xD
Par SMS-ova od Zorga u vezi kupnje zvučnika za MP4 :
ZorgS: How for quest sound go be? Has you no yes?
JaS: ARKGNTHAND zvučnici mnogo predobri, kuća mi se tresti, potres biti danas na vijesti. Mi nadglasati cajke deseterostruko u busu sutra, može. GRANTIS SPIRITUS SANCTUS DIAVOLOS.
ZorgS: In the bright name of the sock-forsaken antidisestablishmentarish-wannabe roflcopters, I pronounce the hammer downed and ready to cleanse!
Ja : No longer shall our warhammers remain unused! No longer shall we serve under the reign of evil cake-worshippers! The Cake is a lie and the time has come to prove it!
Jedan moja iz razreda ima jako slabo osjetilo u području buzice najme moga bis joj zabit olovku u dupe i ne bi osjetila
da, ujutro se okrene u ogledalo i kaze "ah, opet u me rejpali"
meni frend jučer kaže: jesi vidio novi spot od one rajane(mislio rihanna, jeld) :rotfl:
Jucer sretnem vani frenda.
FREND:SKaj opet markaš?
JA:SDa.
FREND:Mda, cijeli dan?
JA:SDa.
FREND:SAha, znaci neces cijeli dan ic u skolu?
JA:Da.
FREND:Ok, aj vidimo se kad dođeš iz škole.
ono, wtf :? :rotfl: :pray:
sad na elektrotehnici profesor skajlal kolegicu
Prof: Kolegice vi u prugastoj majci. Kaži te mi kuda ide smjer struje?
Kolegica : Ja? Pa..samo malo (neš se kao izvlači)
Profesor : (onak tiho tek tolko da čuju prvi redvi) A sad sam je zbunio, a i onak je sva jadna.
:D
dobro kasije se ispričal, ali ipak hehe
Tako je i brat od jednog mog prijatelja napravio,dobio 1.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Jučer na engleskom,jedan kreten iz razreda pita nastavnicu (ženska od 24 godine koja nam drži od početka godine) koji broj grudnjaka nosi i nosi li tange.
Poslije je navodno biokod pedagogice,pa je rekao da mu se nastavnica sviđa.
Na povijesti je dobio 3 (inače ima iz svega 1 i 2 ),pa je počeo parati majicu,a danas je na satu izrezao rukave na drugoj majici,i na njima napravio otvore za oči.Debil.
U temi "Koji poster biste željeli za broj #109":
Strgo se ko budala ^^= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51