coece...necu narucivat nesto za 70 kn...ja mislim da nece oni to ni dostavljat za 70kn...stize ti pp
Printable View
coece...necu narucivat nesto za 70 kn...ja mislim da nece oni to ni dostavljat za 70kn...stize ti pp
ja sam kupio,dostavili u rijeku,plus 25 kn pošta.
70kn+25kn poštarina je premala cijena za legendarnu igru= Citat =:
Izvorno postao mravojed19
Dobro misliš,ja sam ga naručio pred bog zna koliko još nije stigao i nitko se ne javlja..krajnje neprofesionalno. :killyou:= Citat =:
Izvorno postao revenion
Moraš imati osnovnu verziju (Morrowind) jer bez nje ti je Bloodmoon beskoristan. I ja ti preporučujem GOTY.= Citat =:
Izvorno postao coki
ja u crovortexu preko neta stalno naručujem,za par dana mi uvijek dođe.ako nema igre uvjek mejl dobijem za dan dva.meni su ok. :D= Citat =:
Izvorno postao Asai
Evo mene zanima nesto(posto nisam igrao morrowind)
Sta to ima u Oblivionu, a da u Morrowindu nema?
Il obrnuto, sto to ima u morrowindu, a u Oblivionu nema?
Grafika se ne racuna, jer mi nije tolko bitna...
Hvala unaprijed!
Sve što oblivion ima više od Morrowinda je AI, grafika, interaktivnost.
Vakoc, Morrowind ima: atmosferu, masivnost, pun qurac questova, kadsenaježiš trenutke, 2 ekspanzije, 500+ sati igranja, Fargotha...
Oblivion ima: grafiku, ai sistem i ...um...err....nista vise...
ja sam ga sa sakama zatuko, crkavo sam, tauntam ga i onda smo se sa sakama kefali a ono cujes ljude, ''I find you most intriging (nepise se tak) right now'' :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
kolko su modovi veliki?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
šta daju ti modovi= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Znaci moram nabavit Morrowind pod hitno :D
Oblivion je prejeben, ali nemam ja zivaca kad lagga ko ludo jebote, a i oni loadinzi, treba cekat 2 sata kad udjes u neku kucu da ti se ocita...
Porbat cu preci morrowind dok ne nabavm novu konfu 8)
daj prijedlog da stave na dvd...
= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
:? erm??????, NEEEEEE
oblivion nema ona mala bića koja su nas strašno živcirala u Morrowindu, a zovu se Cliff Raceri, jao što mi fale, baš instaliro Morrowind ponovo prije 5 minuta.
Oblivion nema NIŠTA dobrog što ima Morrowind...
ajd ohladi malo i promisli prije takvih izjava.= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Ok, aj mi reci sta Oblivion ima osim grafike i ai sustava? *obozavam flejm*
Evo ja sam danas prvi puta pokrenuo morrowind i na prvi pogled mi se bas i ne svidja(nakon 50 sati odigranog Obliviona).
1. nesvidjaju mi se likovi(stoje na mjestu bezivotno i kad ih pitas nesto, samo ispise tekst).
2. Nesvidjaju mi se gradovi, kuce, odnosno cijela mapa.
3. Protivnici su neka mjesavina pauka/raka/vodenog konjica/muhe(WTF?)
4. Iventory izgleda uzasno, sve je nekako malo i nepregledno...
5. tucnjava,koljaza(neznas koliko protivnik ima energije, na 500 zamaha samo jednom lupi itd itd...)
Jedino sto mi se za sada vise svidja u morrowindu su skillovi i ne-lagganje, odnosno igra mi ide glatko i sjajno za razliku od obliviona...
Jebiga to je moje misljenje, mozda mi s vremenom Morrowind postane dobar, ipak sam ga igrao samo 2 sata otprilike...
S= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Postat ce ti jaaako dobar :wink:
1.jebiga sta se tu moze,s vremenom ih zavoliš,pogotovo glasove od dark elfova.= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
2.arhitektura je čudna,to je bila i namjera,mnogi zamjeraju oblivionu tu "običnost",morrowind je pomalo egzotičan.ne znam jesi vidio dvorce od gljiva na sjeveru.
4.um..pa povećaj kako ti paše,sve mozeš mjenjat ko prozorčiće u windovsima.
5.ja imam GOTY Morrowind koji dolazi sa ekspanzijama,i u njemu iznad svog health bara imaš protivnikovu energiju pa vidiš za koliko će crknut.
3.mudcrabs,u oblivionu izgledaju ko rakovi obični.
što se borbe tiče,je,iritanto je gledat kako ti mač prolazi kroz protivnika a ne računa se da si pogodio.
to je zato jer igra računa uspješne udarce na temelju skillova,što veće to bolje,naravno,kasnije neces tako bezveze fulat kad ti skill pređe 60.
daj igri sansu,znam da je teško nakon oblivion grafike i borbe ali igra ima stvarno puno za pokazati.
gg
vjeruj mi,kad upoznaš dubinu morrowinda nećeš opet samo tako pokrenut oblivion...
"Morrowind je za igranje, a Oblivion za gledanje."
~McPingvin
Ajde da si i ti rekao koju pametnu... :rotfl: Morrowind je za uživanje, udubljivanje, poistovjećivanje... za role-playing. Vjerujem da vam je teško prijeći s Obliviona na Morrowind - srećom nisam sam takav prelaz iskusio. Morrowind je bolja igra, sigurno, bez obzira šta neki pričali.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
burek :)
ja sam doživio,ali nije me odbila grafika,nego bugovitost(čitaj:otišli sejvovi)
za koju godinu...:)
Morrowind, ono drugo nisam nikad igrao.
neki nemaju sreće,ja u 3-4 godine igranja Morrowinda nisam naletio na jedan jedini bug,ili ih nisam primjetio.a kamo još da mi sejvovi odu u kurac.
dFt5XCxGqNE
Kao sto sam i na youtubeu napisao,ovaj video me naveo da ponovo instaliram Morrowind,a izbrisem TES IV...
Morrowind :pray:
Mhm...ovako, Oblivion mi uskoro stize (citaj sutra) pa sada necu imat neki konstruktivno obrazlozenje ali...
Kod Morrowinda me je uvjek smetalo to sta su se questovi ispreplicali, kao i ono kad ga pogodim macem a nisam ga "Pogodio". :twisted:
Iss onda sam znao popizdit, al igra je imala te neke svoje cari iako je bilo dosta "prolazenja kroz zidova" i inih bugova koji su me malo odbijali. Nazalost nisam imao nikad volje odigrat ju do kraja.
Još uvijek ne mogu vjerovati kako je odličan taj soundtrack. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Jes....soundtrack te fino nabrije...sad recite da vas nije video potaknuo da opet malo zavrtite proviniciju Dunmera...