manje je troll female ili pak tauren female
Printable View
manje je troll female ili pak tauren female
Ipak ima jedna classa i rasa koja je najrjeda od svih...
Kad ste zadnji put vidili Troll female warriora? :D
Bilo bi kul da Blizz ima neki program za statistiku servera, pa da se vidi ukupna raspodjela klasa/rasa na svim serverima :)
prije par minuta... jedan od jacih warriora na serveru realm Karazhan ime Adyx= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
= Citat =:
Izvorno postao lizard
taj lik mi je na ignoru još otkad sam ga pokopao u duelu pa je počeo srat da sam potove koristio
haha ... mozda je glup ali je dobar..
BTW : danas je Nightshift skinuo Kiljadena .. to je prvi put na Karazhan realmu =)
oo najs, al bogami dugo im je trebalo
Pretpostavljam da si shammy... Hmmm resto mozda?= Citat =:
Izvorno postao Beaster
da...
od alliance night elf,od horde undead.
Night elf i tauren!:D
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Uvijek bili i ostali elfovi , ne samo o wow-u nego u svakoj igri...
gnome male i undead female <2
uvo su mi,uz taurena female,najruznije klase :D= Citat =:
Izvorno postao Madox
Lok'thar!
ORCS FTW. Grommash Hellscream :pray:
Po meni orcovi su najbolji :)
Alliance:smrdi
Nelfovi:zeleni, izgledaju ko hobotnice i imaju gadne usi
Humani: IMAJU GADNE NOSEVE igro bi humana da se moze birat nos
Gnomowi:gadni mali smrde i WTF??! MOGU BIT DK MISLIM STVARNO
Dworfowi:Mali, prenabildani9 i isto imaju gadne noseve
Draenei:Frizure su strasne i imaju repove ko neki gusteri fuj
Horde:rulz
Orc:odlični no malčice zgrbljeni
Troll:JAKO ZGRBLJENI no inace okay
Undead:pase im svaka horde klasa osim nekih
Tauren :jedna od the best odma uz undeadove
Belf:PEDERI!!!
zakljucak:Undead rouge I tauren Hunter FTW!!!! :rambo:
Alijansa smrdi? Vi imate zelene znojne Hulkove, kanibale, trupla, krave i fegete.
ma pričajte šta oćete, nema do Unedad roge i do undead locka,aj može i mage, ovo ostalo sve tako tako :D
Ovo je zvučalo ko' da je iz Sanaderovih usta :)= Citat =:
Izvorno postao Igor Rimpimpilovićsolominikofski
Undead priestovi ne bi smjeli postojati. Mrtvi su, a mogu speccati Holy tree. Dok paladini svojim Holy spellovima trgaju undeadove.
Bijelci (arijevci)
nebi smjeli postojati ni gnome warriori, al eto postoje :)
Hej, Gnome tenkovi su najkulnija stvar u igri. Mala pokretna kaciga koja nosi štit. Even tho, trebali bi nositi nekakav top na rasklapanje (ipak su inženjeri) kojeg bi deployali i ispaljivali se u neprijatelja. Te male leteće kante bi zujale okolo kao topovske kugle. :D
fak yea.. i'm undead rogue and i'm gonna pwn U!! BEKSTEBZZ!! YEYZZZ !!= Citat =:
Izvorno postao flander
OMG.. *rolleyes* Undead rogovi su valjda najveći klišej ikad. U hordi valjaju jedino taureni i trollovi.= Citat =:
Izvorno postao lizard
I btw, :pray: tipu koji je rekao da mu se ne sviđaju ljudski nosevi i komu svi smrde.
ono kad vidim NE kako trći ko Zekoslav Mrkva hebote lol,niti jedan set im ne paše nikako,(govorim za rogue),imaju onak bezveze animacije dok mlate oružjem i smiju se onaj bezveze,ko štreberi neki xD
a pazi sad undead rogue, onak kad ga vidiš da trći, tj. više šepa na desnu nogu,imaju prekulne napade magijama ako si mage/lock/priest i ono kralježnica van plašta,pa nemoš bolje :pray:
:P
ma od alija nekako mos podnit da ti na ekranu trce dwarf, female human i female dranei, ovi ostali osim gnomova i zenskih dwarfova (ak postoje) su svi neki nabildani wanabe superjunaci s krakatim nogama (dranei)
zato zenske undeadice pwnaju, najbolje im stoje setovi, uz zenske belfice, trollovi su trollovi, najbolji /silly ikad ako se sjecate I kill two dwarfs in da morning, I kill two dwarfs at night..., zbog toga su mi najjaca rasa :)
= Citat =:
Izvorno postao Undead
= Citat =:
Izvorno postao Human
najbolji joke