Mage Knight Apocalypse.Igra čisto sranje.E,da,i Spider-Man
Printable View
Mage Knight Apocalypse.Igra čisto sranje.E,da,i Spider-Man
NFS PS
NFS PS i Spiderman 3.
stronghold legends
Mislim da misliš na Attack on Pearl Harbor ali meni je bila jako dobra.= Citat =:
Izvorno postao LL21
heh to je dokaz nadmoci sovjetskih aviona :rambo:= Citat =:
Izvorno postao LL21
najgora igra koju sam igrao je bila yoyage century online :-x
jest da moras puno igrati da bi bio netko, nesto ali da je najgora igra...
koliko ti igara uopste igras?
to je moje subjektivno misljenje o igri! ta igra je za meneSnajgora i najkompliciranija igra koju sam dosad igrao sto ne mora znacit i za tebe :nonono:= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
s tom cinjenicom si me sredio= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
ali nije bas komplicirana nakon 3-4 h gameplaya
pohvatas konce, i sve cool
valjda je tako.= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
odustao sam od igre nakon sat igranja.
prekomplicirano za mene! :-x
eh da kako sam mogo zaboravit pirate s kariba: na kraju svijeta :thumbs1:
retavo napravili igru izbacili miša sve radiš sa tipokovnicom!
da su ubacili miša u igru i sve standardno stavili ko i u drugim igrama bila bi ok ali ovako... :hangin:
e, da nisam igrao obadvije igre, rekao bi da bas nevolis gusarske igre... :yuck:
Nemrem se odlučit za jednu igru al dvje najbolje igre za pc su mi GTA San Andreas i Diablo opčenito. posting.php?mode=reply&f=7&t=19243&sid=ed5c13316f2 d4e5013322643ad9abd7d#
:rambo:
zasto si stavio ovaj link?= Citat =:
Izvorno postao Rider
i tema se zove najgora igra koju ste igrali a ne najbolja igra koju ste igrali :bravo:
city of lost children :o
Hellgate London
Diablo killer my ass :thumbs1:
Igra je toliko monotona i dosadna za poludit. Prešao sam je reda radi, zanimao me veliki BOSS.
mene je sredio imaginarni svijet nekog lika
(crijeva?OMFG) :twisted: sum1 gonna eat hot lead :rambo:
dodao bih i iron mana popisu.
Ironman naravno.
Meni naj gore igre koje sam igrao su fifa,spiderman,counter-strike sto
1.Fifa:zato sto igtraci koda lete u zraku,negaze nikako travu ko u pes jbt
2.Spiderman:zato sto pola nije ko iz filmova
3:Counter-Strike:nervira me kad bot upane u zemlju kad ga ubijes i sto se samo vrtis u jednoj stazi :twisted:
slazem se :thumbs2: :bravo:
iron man... igrao sam dosta smeca... ali ovo je definitivno među top 10 i supermen za n64 jbt tako dvije lose igra da mi se povraca :yuck:
harry potter 5, definitivno najveće smeće koje sam igrao
harry potter shrek i warzone
istina...igra je katastrofalno monotona i dosadna, samo bezumno klanje monstera bez ikakve radnje...uspio sam proći prvih par levela al dalje nije išlo...šteta, toliko neiskorištenog potencijala= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
I u Diablu samo bjesomučno kolješ, ali igra je zabavna za poluditi! U Diablu itemi imaju dušu naspram ovih u Hellgateu, grafika je ionima starija ali daleko privlačnija, a klase su jedno 20x zanimljivije! U Diablu imaš puno bolji skill tree, trebaš pratiti granu do ultimativnog skila ali dovoljno je potrošiti 1 skill point za skillove koje ne želiš, a u Hellgateu imaš možda 2 dobra skilla ali zato moraš da dojdeš do njih potrošiti puno previše skill pointova uzaludno! A uz to, najbolji skillovi u Hellgateu su stvarno loši i jadni, dok najbolji skillovi u Diablu donose kaos i uništenje među redove paklenjaka :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Da ne spominjemo kako je čitava igra praktički smještena u londonsku podzemnu... iste fekalijama uprljane zidove možeš gledati samo toliko puta. I igra izgleda STVARNO, ali baš ono, ogavno na low detaljima.
Ne znam kak zgleda na low detaljima 8) :D
Probaj barem... čisto ubija oči koliko je gadno.
Da bi ga mogel probati, morao bi ga ponovno instalirati... rađe ne :P
Najgora igra???
HOMM 4 - glupost u usporedbi s prethodnicima.
NFS Pro Street - glupost općenito.