da
Printable View
da
kad otvorim iw3sp.exe pokaže error s ovom porukom: Application faild to start because mss32.dll was not found. Reinstalling the application may fix the problem.
Kaj da radim?
Fali ti dio u folderu od igre javi mi se na pm i ostavi xfire ili msn i ja ti ga posaljem (ima manje od pola mb), ako ti se ne da samo reinstaliraj igru i radit ce :thumbs2:
igra nije instalirana
Jel moguce da neko npr. ima neki cd key,org. i taj lik je retardirani idiot i cheater i dobi perm pb ban,e sad mene znaima,jel onda automatski dobi perm ban i onaj koji ima taj isti cd key kao i on,trebam odgovor hitno?
da
Ah sada ovisi ak je dobio playername ban onda je samo na nick, ak je dobio guid onda znaci da je banan svako ko koristi isti cd key ko on.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
:(= Citat =:
Izvorno postao pimp
Ajme koji to retaj mora bit,sad ja nemogu koristi svoj cd key nego moram igrat na onim retajnim crackiranim serverima -.-
EDIT:ali ne pise mi pb per ban nego samo aimbot?
Pa jednostavno trazi da te odbanaju.
taj cdkey je banan i nema šanse da se odbana više= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Upavu si,sad nažalost moram igra na "privatnim" serverima.
ili pljuni stotinjak kuna za novi cdkey koji ces imati samo ti :thumbs2:
Ne isplati mi se,tako i tako nemam neku želju za codom 4 više a i uskoro dolazi mw2,jedino bi mogao mijenjat cod5 org za cod4 org ali sumnjam da ce to neko htjet.
joj kako su mi vec dopizdili ovi serveri,kakvih retaja ima to je nevjerovatno.Dođem,igram,lik kaze da sam cheater zato što neznam mu nisam bio pred očima kad sam ga ubio i kicka me -.-
Eh to ti je kad igras na pub sereverima, ja najcesce igram na private serverima, to i warovi, ostalo nis, pub serveri su smece, puni su njubara.
Prošlo je stvarno dugo od kad sam igrao CoD 4 (multiplayer), i eto, instaliaro ga ja ponovo... uključujući sve patcheve i update-ove za pb...
Naravno kao i uvijek, nemogu proć' bez ikakvih problema... bez obzira što ih uvijek riješim, ovakve me GLUPOSTI konstantno "ubijaju u pojam"... :twisted:
Nemam živaca objašnjavati na koje sam sve načine pokušavao riješiti ovaj problem...
Evo link za screen :
http://www.imagesforme.com/show.php/650 ... 203349.png
... i to, naravno, nije bio jedini problem prilikom pokušaja normalnog igranja CoD-a 4... ali sam, eto, ove ostale uspio riješiti...
:hangin:
Skini ovo http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.phpSako nisi možda pokušao.Mene tako jebe da kad god uđem u igru ubijek bude Server disconnected,uvijek ali uvijek,užas....
iznenadila me jedna stvar. da su programeri koji su radili na cod serijalima totalni amateri. od cod1 stalno imaju jedne te iste bugove za koje ni ne pokusavaju naci rjesenje. iz istog razloga ni neigram cod niti jedan niti budem uopce nabavljao neki od nastavaka. dizajn i grafa super ,programski dio preocajan.
da kad lean napravis da lik moze uci cijeli u zid osim nogu, ili da likovima noge i ruke prolaze kroz zidove i slicno. jednostavno ... boze koliko su quake i halo3 zakon. :rotfl:
Šta onda tražiš u ovom podforumu?
Ako ti to tolko smeta onda si ovo tu trebao postat u pluvačnici.....= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
Kaj se nije on donedavno hvalio kako owna na cro serverima? :D= Citat =:
Izvorno postao la50
Ljudi, kako da "otključam" fps u igri? Sve sam pokušao, barem sve što sam pročitao sa drugih stranica po pitanju toga... HELP, živcira me što mi je u multiplayeru lock-an na 60, doslovce je smrznut konstantno je na 60 FPS... :twisted:
Samo u konzolu upiši ovu naredbu: "/com_maxfps 250" (bez navodnika).
:nonono: fali ti "/" :)
Naravno moraš paziti da ti nebude onaj "¸" ispred "/"Code:/com_maxfps 250
/com_maxfps 0
Pripazi i da ti je vsync OFF
HVALA El Klinjo, ovo što su ovi napisali sam, naravno, vec bio probao ali zato nisam isključio "Sync Every Frame"...
jucer sam slucajno naletio na temu sa popisom servera za cod 4 i sad ju nemogu nac
ako netko takoder slucajno naleti nek ju linka ovdje :thumbs2:
thx
a lol, u obavijestima je -.-
nisam znao di da postam ovo pa cu ovdje
skenirao sam 1.6 patch sa kasperskijem i nasao je keyloggera, patch sam skinuo sam gamershella