low :)= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
nemožeš baš birat lol
Printable View
low :)= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
nemožeš baš birat lol
Našao sam način kako da igram Oblivion bez štekanja na Sempron 2800+, GeForce 5500 FX i 512 MB RAM. Igram na medium detaljima s distant land uključeno. Zezala me je grafička jer ima užasne pixel shadere, pa mi je Oblivion na početku izgledao skoro kao slideshow, ali ipak malo bolje. Tako me to nateralo da odem na Elder Scrolls Forum. I tamo nađoh jedan prekrasan link http://www.stg-gaming.com. Pregledao sam Unsupported Hardware and Software Issuses->FAQ for Oldblivion/Shader packs *UPDATED APRIL 13TH*. I našao sam Oldblivion. File je velik nekoliko KB. Radi na taj način da "aktivira" px shadere 1. To je bio jedini problem kod Obliviona zbog kojeg korisnici GeForce FX serije ga nisu mogli igrati. Oprostite ako je bio ovakav post već. Nije mi se dalo pročitati svih 11 str.
DE IMA TU SMJEŠNIH LJUDI KOJI STVARNO PREUVELIČAVAJU!
PA JA IGRAM OBLIVION KAO PODMAZAN NA LOW I SVE ISKLJUČENO SA
Intel Celeron 2.5 GHz
256 Mb DDR RAM
GRAFULJA ATI Radeon 9550 128 MB, VGA 128, AGP 8x, DirectX 9.
A RAMI MI NISU NI ZA MINIMALAC.
VAŽNO:
KAO PODMAZAN VRTI!!!!!!!!!!!!
Da igraš na low i sve isključeno, ali kako ti igra izgleda... Vidiš samo u krugu od 10m ako je i toliko. A po postu primjetim da si optimist. Nisam ja rekao da Oldblivion MORAŠ nabaviti nego tko voli nek' izvoli. I megalomani preuveličavaju, a megalomanstvo nije ako želiš da ti igra dobro izgleda.
narode... ovi sa slabijim grafama, :D cuo sam da ima neki shit koji spusta shadere na 1.1 i mogu ih igrati oni sa GF4200 na 128 MB... loodo... naravno kljucna rijec u svemu ovome je "shaderi 1.1"... ko voli nek izvoli, bolje ista nego nista :D ... napisao bih link al neznam jel smijem :(
Smiješ zašto nebi smio?= Citat =:
Izvorno postao ewok
Pa to ti je taj Oldblivion-launcher program s shaderima
Daj link!= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
mozda cu dobit ban zbog ovog, al dobro... to je valjda legalan tweak,c****(hehehe) ili sto je vec.... owneri radeonke 9200 i GF4200 navalite: http://www.oldblivion.com/download.phpS... jedan lik igra sa 512 ddr-a, 2.5 proc i ATI9200 sa 70fps-ova :shock: :shock: :shock:
nije ilegalan tweak zasto bi bio....sta ovdje trebam downloadati
Version 0.11t2 (FX and Radeon users should probably run this)= Citat =:
Izvorno postao Letva
Version 0.11t1
Version 0.11t0
valjda ti to sve govori... btw skini (copiraj) si i FAQ i documentation ...mozda ti zatreba :)
zaboravih reci da ima nekih problema s texturama (problem koji se lako rijesi :D ) nesto da voda bude rozena ili drvece plavo no to rijesite u .ini file-u bez problema
ljudi slusajte
imam x800 gto
1 gb RAMa
i P4 na 2.6 Ghz
kako bi mi oblivion radi
:pray: :pray: :pray: :pray:
jel pomaže to i radeon 9600 pro karticama??= Citat =:
Izvorno postao ewok
e, igram igru i uđem u jednu sobu,probam izac van i sve mi se srusi,kad sam izbriso sve save gameove i poco od jednog starijeg preso sam malo dalje i opet mi je sve palo i pise ono:send error i dont send error.....
help....
e,ak neko zna rjesenje ja zahvalan ko......
e, igram igru i uđem u jednu sobu,probam izac van i sve mi se srusi,kad sam izbriso sve save gameove i poco od jednog starijeg preso sam malo dalje i opet mi je sve palo i pise ono:send error i dont send error.....
help....
e,ak neko zna rjesenje ja zahvalan ko......
Vjerojatno imaš pi*atski dvd, a ako nemaš onda je to problem. Inače ako imaš pi*atski dvd to ti je na sreću, oće se srušit, neće se srušit...
covjece,dao 450kn!!!! sruši se svako malo,dajte neš,ljudi :|= Citat =:
Izvorno postao Lunatic_777
Oblivion se ful original isplati kupit jer je to igra koja ce vjecno zivit :twisted:
točno!!!,sam da mi radi....ja cu se tužit algoritmu!!! :-x= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
Ja bi na tvom mjestu išo reklamirat jer ti se to nebi trebalo događat...
Inače ja kupujem igru samo ako se stvarno isplati i ako ću uz nju provest neko vrijeme a to su igre poput Obliviona i Morrowinda...oprostite na ovom malom offtopicu
potpis....stara mi je malo srala zbog para,al je dobro prošlo...e,baš sam tužan zbog toga.... :cry:= Citat =:
Mene je izbacivalo iz igre kada sam pokušavao izaći iz jednog konačišta koje vodi neka Khajit ženska u Chorrolu ali nisam imao problema s prijašnjim saveovima.= Citat =:
Izvorno postao dabl eM
Probaj instalirat iznova ako neide to provjeri na viruse i razne gluposti da ti oni nisu što zajebali.
[quote=Broken Mirror]Mene je izbacivalo iz igre kada sam pokušavao izaći iz jednog konačišta koje vodi neka Khajit ženska u Chorrolu ali nisam imao problema s prijašnjim saveovima.= Citat =:
Izvorno postao "dabl eM":iryllahe
Probaj instalirat iznova ako neide to provjeri na viruse i razne gluposti da ti oni nisu što zajebali.[/quote:iryllahe]
sad to budem...
Meni kad igram bude blještavo bijelo i neigrivo, sam se poneka stvar vidi, već sam napravio temu o ovome al niko mi ne odgovara pomozite!!
Imaš slabu grafičku!
naravno da pomaze al neces vidit oblivion u punom sjaju :(= Citat =:
Izvorno postao pimp
Koja ti je grafička i koliko su ti stari driveri za grafičku(inače takvi problemi su izazvani starim driverima)?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
jel to sam kod tog dvd-a,idiotskog,jer imam origigi.....= Citat =:
oču moći ja na ovoj kanti
1.8. ghz
768 RAMA
Grafička:
ATI Radeon 9250 128 MB-a