potvrdili su da ce cod5 biti ww2 , btw. zasto ne furaju tematiku ww1? 1914 i slicne godine= Citat =:
Izvorno postao TvRc
Printable View
potvrdili su da ce cod5 biti ww2 , btw. zasto ne furaju tematiku ww1? 1914 i slicne godine= Citat =:
Izvorno postao TvRc
@pimp ma daaaaaaj, ww1??? daj nemoj me zajebavat!
aj šuti,nemaš blage o čemu govoriš,ww1 je po meni bio puno bolji od ww2,rovoska borba u punom izražaju
bilo bi simpatično umjesto kundaka da stave sablju kad bi tematika bila ww1 :)
Jesil se ti mozda borio u ta dva rata pa imas presudu koji ti je bolji....ccc...
ajde bilo bi neprofesionalno tako skakat po ratovima, evo malo ww2, pa malo sadašnjice, pa idemo mi natrag na ww2, ma ajmo ubacit i malo ww1, uuu, fali nam jos samo buducnost, ajmo malo i tamo....... :?= Citat =:
Izvorno postao Melandru
odi igrat s acogom
Volio bih WW1,ali čini se da je ipak WW2.
U tom slučaju,volio bih da bude bojište na kojem još nije bila nijedna FPS igra WW2 tematike s visokim budžetom.
Poseban poklon onome tko pogodi.
lol, ajmo se kladit da bi te pwnao s tim= Citat =:
Izvorno postao Jerry
cb 1 vs 1 ? pm me ili na xf
ja ću biti sudac.
daj jerry spusit ces! al dobro momcov vjerovatno nema ni org tak da... :D= Citat =:
Izvorno postao Jerry
pogle kolko je ovo staro,btw,igrali bi na ranked serveru ahahah ja lvl 20 on lvl 55 pro
imaš kalaš , zguziš ga sam tak...
= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
al uopce nije read a little bit ok?= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp ... 3400216182
hmm... igra izlazi 13.11 tak mi reko kolega iz klana a pod izvor je dao taj link!
Format
CD-ROM (1)
to je to
LOL :)
Evo i malo više informacija, detalja, screenova, i prvi trailer.. sve na jednom mjestu jelte:
HCL.hr-ova najava:
http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=137&select=22
Ovo fejkanje smrti nisam vidio valjda od ut-a 99... bit će zanimljivo vidjet kako to NPC-evi koriste... igra zvuči uber, unatoč tome što je setting pomalo izlizan.
vozila, ideš đurđa
lol dude, ti bi rat u kojem se taktika svodila na čekanje u rovovima i onda masovni juriš koji je uspio ako si imao više ljudi nego protivnik municije, da to bi bilo zanimljivo= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
pa bilo bi, ili da si strojničar i kosiš pješake= Citat =:
Izvorno postao ZC_Someone
u WW1 bi popizdio zbog reloada... :D
svidja mi se cod5, heben trailer ^^
Trailer je dosta dobar, ali izdaju ga faking prerano...
Ah probat cu, pa ak mi se svidi ostavljam cod2 samo 4 fun a 4 i 5 aktivno ^^
ma nije to neki problem, navodno kad su ameri uletili u rat 1918, imali su automatske puške mislim nešto slično thompsonu= Citat =:
Izvorno postao MTF*
hmm cudi me da niko nije updejtao info o cod5? Evo ja cu malo ono sto sam citao po ofic. siteovima... Znaci cod5 je ww2 tematika smjestena na pacifiku, treyarch je radi ali na cod4 engineu, namijenjena je samo za PC i konzole trece generacije, ps2 owneri nece moci igrati ovo nazalost, prica u igrici pocinje u japanskom POW kampu iz kojeg vi bjezite, developeri su stavili par novina u igricu, kao sto flame oruzja, koristenje konopaca za penjanje ili sta vec nisam ni ja to dobro razumio, u multiplayeru ce isto biti kao u cod4, znaci postojanje klasa, air supporta, recon aviona i slicno... odlucili su se za ww2 zbog toga sto je cod4 engine (po mnogima, cak i konkurenciji) savrsen za fps igre, bar za sad to jeste :D, infinity ward je navodno ustupio engine iako u to sumnjam, jer mislim da je engine od activisiona al eto, ne bih sad da pricam o necemu u sta nisam sto posto siguran... Sve u svemu izgleda da mozemo ocekivati odlicnu igricu... Nece biti kao cod3 totalni raspad ili sta vec...
Et, ko jos sta cuje ili vidi neke trailere nek posta...
da ja ne[w]s napisem:
Po prvi put Call of Duty naslov nece biti numeriran, sto znaci da nema broja 5 u naslovu.
Puni naziv nastavka je Call of Duty:World at War, a skracenica CoD:WW.
Ovaj nastavak CoD-a odvodi nas na Pacifik te malo u Rusiju, po prvi puta u fransizi!
Igru ce pogoniti COD4 engine koji ce biti malo doradjen da pase u Vietnam.
Zvuk u igri doveden je do savrsenstva. Zvuk je sniman po lokacijama, npr. ako bacite granatu negdje na otvorenome zvuk ce biti drugaciji od zvuka granate u zatvorenom prostoru.
Osvijetljenje je Treyarch isto promjenio. Vidjet cmo nove bolje refleksije i filtre vode i vatre.
Kretanje iz zatvorenog u unutarnji prostor takodjer ce pomutiti vas vid te ce vam trebati nekolkio trenutaka na se saberete, npr. ako iz mraka uletite u danje svjetlo.
Voda... OMG pa na Pacifiku ste! Vode ce biti jako puno i graficki ce biti slicna Crysisu! (:O)
Ispod vode ce se moci plivati ali ne dugo jer ce se trositi kisik. (Radi na principu istom kao kad snajperom udahnete).
Ocekujte i puno objekata na vodi. Dok smo ispod vode vidjet cemo i tragove metaka kako vas pokusavaju pogoditi.
Posto ima vode ima i vatre. Svi objekti ce biti zapaljivi i vatra ce se siriti na druge objekte u igri ovisno o vjetru. Neprijatelj ce reagirati na vatru kao u stvarnom svjetu. Vatru cemo proizvoditi Flamethrowerom i Molotovljenvim Koktelima. Flamethrower ce biti u Singleplayeru, Multiplayeru i Co-opu (Da bit ce Kooperativan sustav igranja).
Fizika u igri ce donijeti nove stvari. Vidjet cemo Probijanje metaka kroz zid kao u COD4, ali sada ce biti moguce i totalno unistavanje tuđeg zaklona.
Po prvi puta u COD fransizi moguce ce biti igranje sa vise igraca. Igraci ce moci ispunjavati razne Singlaplayer misije, ili igrati jedni protiv drugih u Split Screenu (samo za konzole).
Posto igru pokrece dobro optimizirani COD 4 engine, broj FPS se nece spustati ispod 50.
Ako ste mogli pokrenuti CoD: MW mozete i ovaj nastavak.
CoD:WW ostaje kod DX9, sto znaci da necete morati kupovati Vistu.
U multiplayeru cemo vidjeti vozila i Flamethrower. Receno je da ce biti puno dobrih mapa. Opet cemo vidjeti levele i perkove ali sada cemo moci napraviti svoj squad, sto omogucava razne mogucnosti za klanove.
Receno je da ce sa igrom izaci Mod i Map Alati, popraceni raznim tutorialima i scriptovima.
squadovi,vozila,battlefield anyone?
daj ne cjepidlaci jerry, igra ce bit fenomenalna :D
a vozila si imo i prije u codu, samo sto squadove nisi...
pa fala bogu da rade nes novo, kaj bi ti stalno isti cod samo druge mape ^^
sve u svemu cini mi se da ce igra biti odlicna, jedva cekam ^^
vozila si imo samo u CoD:UO,i to samo u BAS modu (base assault) a kak ce to biti u S&D pff.....,opet kaze,vozila,squadovi = Battlefield,sta ce u sljedecem biti,commander,artiljeria,conquest mod ? :|