Naravno, ja sam pricao u postovanju u kontekstu nagovaranja da se ide u Gyor. Jer to nije fer.
Sve konstruktivne prijedloge i kritike, svakako to je dobrodoslo.
Printable View
Naravno, ja sam pricao u postovanju u kontekstu nagovaranja da se ide u Gyor. Jer to nije fer.
Sve konstruktivne prijedloge i kritike, svakako to je dobrodoslo.
jbg.
i mene su šefovi SP-a razočarali...
a koga i nebi!?!?!?!?!?!
U gyoru je sad najbolje ŽAŠTO? E pa zato jer ima ribe,mlijeka,mesa,povrca...
sve za statse to je bilo i u vrbovskom al više nema nadam se da će u vrbovskom se poboljšat situacija i da ću u to vrijeme već lvlat lvl 2 u gyoru i onda još samo da se otvore ceste pa da se imam kako vratit.
Btw djubrex nije valjda da nisi znao da ako se preseliš u Gyor da ti se polja neće više moć premjestit osim ako se ne otvori neki novi grad u hrvatskoj i napravi Kolonija tako da nema sad povratka u Vrbovsko. A jel se zna za koliko bi se možda otvorio novi grad tj koja je sad populacija u Vrbovskom kad bude bilo previše ljudi u vrbovskom da se napravi novi grad.
A medusa koji je tvoj IGN?
Dart Wader,
Kad vam svima budem pokazao kako izgleda trznica u Vrbovskom uskoro, i sve ostalo.. nadam se da cete se pokajat sto ste otisli. Jer ce i u Vrbovskom brzo biti svega za statse.
Nadam se da cete tada makar imati postovanja kako za LA tako i za novo Vijece, i da necete slijepo vjerovati sta vam kaze Goran.
Pozdrav
shadowfool :D mislio sam da ste to već zaključili...(bar djubrex)= Citat =:
Izvorno postao Dart_Wader
a možeš se vratiti, prodaš polje, i kasnije ga kupiš u vrbovskom...
Da al prvo da pokupujem šta trebam jer ovdje ima tone kad ponestane odoh ja xD . A Nesa kao šta kaže medusa lagano se prebacim natrag :D samo šta ću tu ostat dok ne naprave cestu il možda do kraja mjeseca kad ovi dobiju svoje vijeće ja odoh natrag ako bude u međuvremenu neki novi grad tj kolonija u hr ja odlazim tamo i nevraćam se više u vrbovsko ako neće bit onda čekam ceste pa put k vrbovskom a napravi ss tržnice u vrbovskom možda će tamo bit nečeg čega u gyoru neće biti tko zna. A ako će bit nešto dobro jel imate dostavu do gyora xD.
I da koliko vidim podići će se optužnice protiv svih koji su otišli u gyor lmao znači i ja ću bit optužen samo da mi je znati zbog čega xD.
Ne to su sve pogresne informacije koje vam serviraju ti koji su pokrali riznicu i onda pobjegli.
Optuznice ce se podici samo protiv onih koji su prekrsili zakon.
Znaci svi koji su pokrali pare, koji nisu ispostovali ugovor o kreditu, koji su manipulisali trznicom i tako dalje.
Ako nista od toga niste uradili, ne vidim kako bi mogli da vas optuzimo? Niti zasto bismo vas optuzili?
Za to uopste nema razloga. Tako da bez brige.. ako niste prekrsili zakon, cim se otvore ceste ocekujemo vas nazad.
Pozdrav!
A nesa koji je tvoj IGN baš i ne pamtim nickove .
normalan grad ima od 200 do 400 stanovnika.= Citat =:
Izvorno postao Dart_Wader
preko 550 stanovnika (otprilike) se gradi novi grad
neće tako skoro novi grad u RH-u
Ljudi-ko će sve biti novinar???
ja sam se kandidiraO
Ja bi se za to mogao kandidirat al kad budem lvl2 i kad budem bio u hr natrag.
kaj si napiso http://aap.kraljevstva.com/Admin.phpS? ja pripremam nešto veliko :D...= Citat =:
Izvorno postao djubrex
@ Dart Wader, M0rtalis, glavni urednik je reko da netrebas bit u HR da bi piso za novine, pa ja nisam u HR i radim nesto za prijavu :wink: ... no nikom jos necu rec 8)
pitanje hoće li hrvatska uopće doživjeti drugi grad...= Citat =:
Izvorno postao djubrex
oće, oće ali je pitanje kada....
mislim da ćemo biti u Vrbovskom još barem 2 god.
enivejz...
ko če gledat rukometašice:
Podravka-Gjor
mozda jesam u đoru al za Podravku navijam! :D= Citat =:
Izvorno postao djubrex
jea
Hrvati su ipak Hrvati
rulz
jea
Lol
Mislim da je vrijeme da osnujemo novu stranku.
Proveo sam anketu u Hrvatskoj(IG, putem PM-ova)
Pitanje je bilo:
Da li vjerujete SP-u nakon pljačkanja i bježanja nekoh njegovih članova , iako su naknadno izašli iz SP-a?
(20 ljudi se odazvalo, poslao sam PM-ove gotovo cijelom Vrbovskom!)
70% Ne, ne vjerujem
30% Vjerujem!
lol
Mislim da je vrijeme za novu stranku !
Ako je neko zainteresiran, neka se javi,
samo da napišem kako bi djelovali:
1.Skupili bi 5 članova
2.Bili bi demokratski ustrojeni, u stranci bi vladala neka vrsta hijerarhije
3.Primarni cilj bi nam bio stabiliziranje stranke,a tek onda izlaz na izbore!
Samo da znate, meni nije do vlasti neg mi je stalo do poboljšanja stanja u Vrbovskom!
Tražim sve ljude koji su upoznati s igricom, te koji imaju mnogo ideja neka mi se jave putem PM-ova ovdje na forumu!
Hvala!
kud ces osnivat novu stranku.. To ti je onda SP x2... Valja preuredit SP i isto ti je ko i nova stranka, ali ti to znas :wink: ...= Citat =:
Izvorno postao djubrex
I btw, Podravka izgubila od đora preslabo :(
a kako ćemo preurediti sp dovraga? jel može uopće netko uvesti reda?
Ja vjerujem u M0rtalisa. Sposoban i rođen da bude vođa :)= Citat =:
Izvorno postao medusa
ja isto vjerujem....
ali zbilja malo čudan naziv nove stranke
Radikalna Stranka???
pa nismo Srbi!
Ti si glup .
???
no comments
samo sam iskazao svoje mišljenje da je to čisto kopiranje več postoječe stranke!
isto kad bi se stranka nazvala:Hrvatska Demokratska Zajednica!
a to kaj se ti vrijeđaš.......... :nonono: :nonono: :nonono: :yuck:
:rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Jerry
fakad djubrex stvarno pretjeruješ sa "to je srbsko" "mi smo hrvati ne srbi", dobro ti čovjek odbrusi kad se tako ponašaš, a što se tiče stranaka... ja jedva čekam da se vratim u Vrbo i onda uživam u čari neutralnosti 8)
nisam to mislio kao negativno!= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
mislio sam u tom smislu da ima več takva stranka!
evo poruke od ljs-a
žalim!= Citat =:
Please stop sending pm to me!
This is last time that I will answer your question:
There is, and there will be no road between Vrbovsko, and Györ (not very soon)
I will contact other game developers and see what I can do, but I'm pritty shoor that there will be no such road!
tko je otišao-zaribao se
jedino čekamo otvorenje novog grada!
i sad se raspitujem za osnivanje obitelji....
ko je zainteresiran. neka se javi
*EDIT*:Obitelj je u početcima. Frankopani...
Tko je zainteresiran neka se javi.
ufff
napokon sam naučio koristiti edit...
lol
malo je zamrla tema...
ajde da vas cujemo sto ima novog,kako ide,gdje zivite i koji level ste :)
ja sam poceo sa novim likom u vrbovskom, level 1 ,1 polje (Exuro ako hocete razmjenit bodove :D ) i sad se kod nas malo stabilizira situacija,na marketu ima drva, psenice,ponekad povrca i kukuruza...
vidim u djubrexovom postu da nece bit ceste,ali me zanima kako se cesta uopce radi na serveru? treba li to grad platiti ili jednostavno nazicat od admina da je "ubace" u igru pa se stvori?
to nije stvar igre (ingame) nego do ljs i kompanija rade (stvar servera)= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
još ne znam točno kako se putuje...
lol
lvl. 1 , 2 polja (pšenica, kuruza) stanje (moral) nizak, jedva čekam da se vratim u Hrv!
pa zasto nam onda ne daju cestu? :? to bi nam rjesilo sve probleme,ne samo sto bi dolazili drugi stanovnici nego bismo mogli i trgovat sa drugim gradovima...
Pomorstvo se sad ubacuje il se već ubacilo u igru dunno al Mislim da će hrvatska najvise trgovat preko mora a ne preko kopna nisam siguran inače ja sam lvl 1 ,1 polje pšenice u gyoru sam ima hrane ima mesa ima povrća iako toga svega ima čim dođe novi grad ja se selim.
A jel zna netko jel se već ubacilo War system il to još ubacuju u igru.
A kako vam se čini moj grb http://img91.imageshack.us/img91/8997/dwcroys5.gif
jučer napravljen a ako se naprave ceste što mislite hoće li odmah doć pljačkaši il će bit mirna cesta a rekli su da su male šanse da bude cesta vrbovsko-gyor.
E da još mi od robe trebaju hlače i košulja jel mi može tko izradit ako može imam od robe šešir,remen,cipele sve smeđe a ako mi može tko udjelit pokoji bod reputacije bit ću prezahvalan a koje su vam statistike meni su
inteligencija 5
snaga 9
karizma 0